Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Irtoasennettava vinyyli

Irtoasennettava vinyyli

Liimaton! Nopea ja helppo asentaa!

Liimaton lattia kertoo teknisestä innovaatiosta; se on irtoasennettava lattiapäällyste, jossa ei tarvita liimaa ja joka siksi vähentää materiaalimäärää ja lattian asennukseen käytettävää energiaa. Samalla se varmistaa, että päällyste voidaan irrottaa helposti sen jälkeen, kun se on tullut käyttöikänsä päähän.

 • Irtoasennettava vinyyli
 • Irtoasennettava vinyyli
 • Irtoasennettava vinyyli
 • Modul'up loose lay vinyl flooring
  Modul'up 19 dB

  Modul'up 19 dB

  Modul’up on paras irtoasennettava vinyylimatto, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Modul’up voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä. Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden. Mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä. Tutustu: Wood, Material, Graphic ja Colour -valikoimiin.

 • Modul'up loose lay vinyl flooring
  Modul'up Compact -mallisto

  Modul'up Compact

  Modul’up on paras irtoasennettava vinyylimatto, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Modul’up voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä. Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden. Mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä. Tutustu Wood, Material, Graphic ja Colour -valikoimiin.

 • Modul'up TE
  Modul'up TE -mallisto

  Modul'up TE

  Ratkaisu kostealle betonille. Lattiamateriaalien asennus kostealle betonille on yleinen ongelma tänä päivänä. Useimmat ratkaisut edellyttävät usein tuotteita, joiden asennus on monimutkaista, kallista ja hidasta. Modul’up TE on helppo, taloudellinen ja vaivaton ratkaisu asennuksiin riskikosteissa tiloissa. Se voidaan asentaa kovan kulutuksen tiloihin ja sillä on kaikki irtoasennettavan tuotteen edut.

 • Allura Click Detail CD60151 CD60153
  Allura Click Pro -mallisto

  Allura Click Pro

  Allura Click Pro vinyylilankut tarjoavat helpon lukkoponttiasennuksen, joka sopii myös suurille pinta-aloille. Allura Clickiä ei liimata, minkä ansiosta lattia on nopea asentaa ja lattiaa voidaan myös käyttää uudestaan. Mallisto sisältää 51 luonnollista puu- ja kivikuosia, joilla luot kauniit lattiat eri tiloihin.

 • allura puzzle
  Allura Puzzle -mallisto

  Allura Puzzle

  Kelluvasti asennettavilla Allura Puzzle -vinyylilaatoilla on ainutlaatuinen palapelikiinnitys. Mallistoa on saatavana 96x96 cm kokoisina laattoina, jotka ovat erityisesti suunniteltu kelluvaan asennukseen. Erinomaisen mittapysyvyyden ja kestävän palapelikiinnityksen ansiosta laatat soveltuvat asennettaviksi ilman liimaa kovan kulutuksen alueille. Allura Puzzle sisältää 18 puu- ja kivikuosia, jotka soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin.

 • Allura 60284 natural giant oak
  Allura Ease -mallisto

  Allura Ease

  Allura Ease on täysin kelluvasti asennettava vinyylilankku, joka tarjoaa nopean lattiaratkaisun ilman tilojen käyttökatkoa. Allura Ease lankut ja laatat ovat helppo asentaa ilman liimaa ja ne ovat myös helppo irrottaa, uudellenkäyttää ja kierrättää.

  Erinomaisen mittapysyvyyden ja tuotteen rakenteen ansiosta lattia voidaan asentaa täysin kelluvasti. Allura Ease sisältää 18 puu- ja betonikuosia, jotka soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin.