Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Heterogeeninen vinyyli

Sarlon 19 dB

Uudistettu Sarlon 19 dB -mallisto on täydellinen lattiaratkaisu äänen vaimentamiseksi. Se tarjoaa parhaat mahdolliset akustiset ominaisuudet sekä parhaan painaumakestävyyden 19 dB:n tuotteelle. XtremPUR ™ -pintakäsittelyn ansiosta lattia on helppohoitoinen ja se kestää kovaa kulutusta. Mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä. Tutustu Wood, Material, Colour ja Graphic -valikoimaan.

 • Sarlon 19 dB
 • Sarlon 19 dB
 • Sarlon 19 dB
 • Sarlon 19 dB
 • Sarlon | Modul'up 8514 pure chill oak
  Sarlon 19 dB Wood -mallisto

  Sarlon 19 dB Wood

  Sarlon Wood -valikoima tarjoaa lämpimän tunnelman eri tiloihin. Siinä yhdistyy puulattian luonnollinen ja aito ilme korkealaatuisen vinyylilattian etuihin.

 • Sarlon | Modul'up 904 graphite stromboli
  Sarlon 19 db Material -mallisto

  Sarlon 19 dB Material

  Sarlon Material -valikoima sisältää useita moderneja kuoseja, jotka perustuvat suosittuihin lattiamateriaaleihin, kuten sementti, betoni, kivi ja tekstiili. Sementti- ja betonikuosit ovat laajalti käytettyjä ja valikoimaan kuuluu nyt myös hienovarainen metallinen Slabstone-kuosi, luonnollinen eloisa Stromboli-kivikuosi ja Dissolved Stone betoni/kivi hybridikuosi. Nairobi ja Canvas ovat vuorostaan hienostuneita tekstiilikuoseja.

 • Sarlon | Modul' up 4827 deep blue stardust
  Sarlon 19 dB Colour -mallisto

  Sarlon 19 dB Colour

  Sarlon Colour sisältää värikkään valikoiman yksivärisiä ja hienovaraisia ”allover”-kuoseja. Uni- ja Stardust-kuoseissa on värillinen kulutuspinta, joka antaa syvyyttä väriin. Colour-valikoima on viimeisimpien väritrendien mukainen ja se on helppo yhdistää melkein kaikkiin malliston kuoseihin. Leikkisällä Color Splash -kuosilla voit luoda todella näyttävät tilat. Tämä orgaaninen, rohkea ja värikäs kuosi koostuu 24 väristä ja sen kuviotoisto on 600x200 cm.

 • Sarlon | Modul'up 409 black and white doodle
  Sarlon 19 dB Graphic -mallisto

  Sarlon 19 dB Graphic

  Sarlon Graphic -valikoima koostuu upeista graafisista ja orgaanisista kuoseista, jotka luovat ainutlaatuiseen ilmeen tilaan. Käsin piirretyt Topography kuviot ja uusi Doodle-kuosi muuttuvat terrazzon graafiseen tulkintaan Graphitossa. Terrazzo-kuosi on saanut inspiraationsa kivistä. Rohkeimmassa Kubik-kuosissa yhdistyy Doodle- ja Graphito-design. Graphic-valikoiman tuotteet sopivat hyvin yhdisteltäväksi malliston muiden kuosien kanssa.

Sarlon 19dB

Sarlon 19 dB

Askelääntä vaimentavat lattiapäällysteet ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Sarlonilla on pitkä historia markkinoiden parhaana akustisena lattiapäällysteenä. 19 dB: n äänenvaimennus yhdessä parhaan painaumakestävyyden kanssa ovat antaneet Sarlonille johtavan akustisten lattiapäällysteiden aseman vuosien varrella.

Sarlon 19dB: n suorituskykyä on parannettu entisestään ottamalla käyttöön XtremPUR TM -pintakäsittely, joka varmistaa, että lattia pysyy kauniina käytössä vuosien ajan.

Sarlon 19 dB -lattiapäällyste soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa on yhdistettävä akustinen sekä kovan kulutuksen suorituskyky.

Sarlon 19 dB edut:
- 19 dB askeläänen vaimennus
- Erinomainen painaumakestävyys
- Innovatiivinen XtremPUR TM -pintakäsittely varmistaa kestävän suorituskyvyn
- R10 liukastumisenesto
- Luokkansa paras kemikaalinkestävyys
- Erittäin alhaiset VOC-päästöt (<0,01 mg/m2)
- Luonnollisen mattamainen ulkonäkö
- Parannettu suoja naarmuja vastaan
- 100% ftalaatiton

Sarlon | Modul'up 409 black & white doodle

Monimuotoisuus

Monimuotoisuus

Sarlon 19 dB on osa uutta monimuotoista Sarlon & Modul’up -mallistoa, jossa olemme yhdistäneet molemmat mallistot yhteen konseptiin. Mallisto tarjoaa akustiset, kompaktit, alustaan liimattavat ja liimattomat lattiavaihtoehdot.

Sarlon & Modul’up -mallisto sisältää Sarlon 15 dB ja 19 dB akustiset lattiaratkaisut sekä liimattomat Modul’up lattiaratkaisut. Valittavanasi on yli 90 kuosia ja väriä neljänä eri versiona.

Tämä tarkoittaa, että eri alueet voivat täydentää toisiaan. Kun projektiin tarvitaan erilaisia toimintoja, voit yhdistää eri versioita riippumatta siitä, onko se liimaton, alustaan liimattava, akustinen tai kompakti lattiapäällyste.

Katso alla oleva video saadaksesi lisätietoja mallistosta ja inspiroidu eri lattiaesimerkeistä.

Sarlon diversity

Äänen vaimennus

Äänen vaimennus

Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija. Akustisista lattiapäällysteistä puhuttaessa voidaan erottaa kaksi erityyppistä ääntä, jotka vaikuttavat työ- ja elinympäristöösi: ilmateitse kulkeva ääni huoneessa sekä askeläänen vaimennus.

Ilmateitse kulkeva ääni huoneessa
Ilmateitse kulkeva ääni - ympäristömelu - on itse huoneessa syntyvää melua. Vähentämällä ilmateitse kulkevaa ääntä voit luoda rauhallisen ja miellyttävän ympäristön. Huoneäänen mittauksessa askeläänen taso määritetään eri luokkiin, joissa luokka A tarkoittaa parasta lattiapäällysteiden suorituskykyä. Kaikki Forbon Sarlon -lattiapäällysteet kuuluvat A-luokkaan.

Askeläänen vaimennus
Askeläänen vaimennus, EN ISO 717-2, kohdistuu askelääneen, joka välittyy lattian läpi alapuolella oleviin huoneisiin. Tämä on yleisimmin käytettävä äänenvaimennusmittaus. Olemme johtava toimija tällä alueella ja Sarlon-lattiapäällysteissä on tarjolla eri vaihtoehtoja yläpuolelta tulevan askeläänen vaimennukseen. Forbon akustisten julkitilamuovien askeläänen vaimennus on 15 ja 19 dB.

Akustisten lattiapäällysteiden haasteena on yhdistää korkein äänenvaimennustaso parhaaseen mahdolliseen painaumakestävyyteen. Sarlon- ja Modul'up-lattiat ovat luokkansa parhaita näiden kahden yhdistelmästä.

Sarlon acoustic flooring

XtremPUR™

XtremPUR™ -pintakäsittely

XtremPUR ™ on Sarlon-malliston jokaisessa tuotteessa. Se on erittäin suorituskykyinen pintakäsittely, joka tarjoaa parhaan mahdollisen vastustuskyvyn tahriintumista ja naarmuuntumista vastaan. Samalla se antaa lattialle kauniin mattamaisen ulkonäön.

Tahrankestävyys
XtremPUR ™ -pintakäsittely tarjoaa parhaan mahdollisen suojan tahroja vastaan. Sarlon-lattiapäällysteemme ovat ihanteellisia terveydenhuollossa, jossa mahdolliset kemikaalit voivat aiheuttaa tahroja.

Helppo ja nopea puhdistaa
XtremPUR ™ -pintakäsittely suojaa lattiaa likaantumista vastaan. Lattia on helppo puhdistaa eikä se vaadi vahaa tai kiillotusta. Tämä säästää myös aikaa ja rahaa lattian puhdistuksessa.

Kestävä ja pitkäikäinen
Testattu kaikkein intensiivisimmissä ja kovimmissa olosuhteissa. XtremPUR ™ -pintakäsittely tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn naarmuja vastaan. XtremPUR ™ on kestävä ratkaisu, joka pysyy kauniina ajan myötä myös kovan kulutuksen alueilla.

Mattapinta
XtremPUR ™ antaa lattialle luonnollisen mattamaisen ja kauniin ulkonäön.

Xtreme PUR logo

Kuvat & videot

Sarlon kuvat & videot

Malliston yli 90 väriä ja kuosia mahdollistavat upean lattiadesignin. Inspiroidu alla olevista kuvista tai katso video Sarlon & Modul’up -mallistosta.

Tekniset tiedot

Sarlon | Modul'up technical specifications table

Asennus- ja hoito-ohjeet

Sarlon cleaning & maintenance