Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Asuntorakentaminen

Luo kotoisa tunnelma

Kun kyseessä on suuri asuntohanke, tiedämme, että tarvitset muutakin kuin pelkän tavarantoimittajan. Meillä on kokemusta yhteistyöstä ja projektiin osallistumisesta sen alkuvaiheista asti, joten pystymme auttamaan sinua valitsemaan sopivat tuotteet.

R/ART-klinikka Antes’ssa

Asuntorakentamisen asiantuntemus

Omistautunut palvelemaan sinua

Kun etsit oikeaa lattiapäällystettä kotiisi, monet asiat ovat tärkeitä. Lattiapäällysteen tulisi sopia asuinympäristöön ja luoda yksilöllinen ja kutsuva ilmapiiri, joka saa tuntemaan olon kotoisaksi. Uuden lattian valinnassa tärkeää on myös helppo asennus, helppohoitoisuus, kestävyys ja terveellisyys.

Kun kyse on suurista asuntohankkeista, ymmärrämme, että tarvitset muutakin kuin pelkän tavarantoimittajan. Olemme mukana suurissa toimituksissa projektin alkuvaiheesta asti, joten pystymme tarjoamaan asiantuntevaa palvelua asuntorakentamisesta. Työskentelemme suunnittelijoiden ja lattiaurakoitsijoiden kanssa ja autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen.

Kodin lattiapäällysteiden on tärkeää kestää päivittäistä kulutusta. Samalla kodin tilojen tulee myös tarjota väriä ja designia, mikä antaa asukkaalle mahdollisuuden luoda asunnnostaan kodin.

Olipa kyseessä uusi tai kunnostettava rakennus, asuntorakentamisen sektorille tarkoitettu lattiavalikoimamme auttaa sinua valitsemaan oikeat lattiaratkaisut projektiisi.

Novilon

Tilat

Asuntorakentamisen tilat

 • Allura 62485

  Sisäänkäynnit

  Suojaa sisätilojen lattiapintoja

  Sisäänkäynnit

  Sisäänkäyntien lattiat ovat olennaisen tärkeitä asuntorakentamisessa. Hyvin suunniteltu sisäänkäyntijärjestelmä estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta ulkoa sisälle pidentäen näin lattiapäällysteen käyttöikää sekä vähentäen puhdistus- ja hoitokustannuksia ja mahdollisia liukastumisonnettomuuksia. Coral ja Nuway - sisäänkäyntijärjestelmien avulla voimme tarjota sopivan ratkaisun jokaiseen tilanteeseen.

 • Kuluttajareferenssi Diemen, valokuvaaja: Micheal van Oosten

  Makuuhuoneet

  Lämmin jalkojen alla ja hygieeninen

  Makuuhuoneet

  Makuuhuone on paikka, jossa on voitava rentoutua ja nukkua hyvin. Makuuhuoneiden suunnittelun tulisi edistää tätä. Sen vuoksi lämpimän, rauhallisen ja rentouttavan ympäristön luominen on tärkeää pitää mielessä, kun valitaan oikeaa lattiaa makuuhuoneeseen. Toinen tärkeä tekijä on lattian hygieenisyys. Hygieenisessä makuuhuoneessa nukkuminen ei ole vain terveellistä, vaan antaa myös mielenrauhaa, joka auttaa rentoutumaan. Laajassa tuotevalikoimassamme on useita tarpeesi täyttäviä lattioita.

 • Forbo_Allura_60354-60353DR5_Classic-Autumn-Oak-portrait_357x268_web.jpg

  Käytävät

  Kestävyys ja melunvaimennus

  Käytävät

  Käytävät ovat vilkkaita ja meluisia paikkoja, jotka vaativat kestävän ja turvallisen lattianpäällysteen. Tuotevalikoimamme tarjoaa vastuullisuutta, äänenvaimennusta, nopean asennuksen ja samalla erinomaisen kulutuskestävyyden ja liukastumiseneston. Tämä varmistaa, että käytävät paitsi näyttävät upeilta, ovat myös turvallisia ja käytännöllisiä.

 • Marmoleum Click

  Keittiöt

  Minimoi onnettomuusriskit

  Keittiöt

  Keittiöissä turvallisuus on tärkein asia. Näissä ympäristöissä liukastumisia tehokkaasti ehkäisevä lattia on ratkaisevan tärkeä onnettomuusriskin minimoimiseksi. Kestävyys ja puhdistuksen helppous ovat myös keskeisiä ominaisuuksia. Step-turvalattiapäällysteet takaavat elinikäisen liukastumiseneston ja turvaratkaisut monenlaisiin käyttökohteisiin.

 • Allura Decibel 8WSM03 Dune Smooth Oak

  Asuintilat

  Kodikas tunnelma

  Asuintilat

  Asuintilat ovat usein ainoa paikka, joka tuo yhteisissä tiloissa yksityisyyttä. Asukkaan olohuone ja makuuhuone ovat tiloja, joita he voivat kutsua omikseen. Huoneet tulee suunnitella niin, että ne luovat lämpimän ja kotoisan ympäristön sekä välittävät tuttua ja rauhallista tunnelmaa. Yhteiset tilat ovat osa asukkaan kotia, mutta omassa huoneessaan he voivat olla halutessaan yksin, tehdä itselleen mieluisia asioita ja rentoutua rauhassa.

 • TermaLife Quarz & TermaStar Show Nordic Spirit Forbo Wetroom -mallisto

  Kylpyhuoneet ja märkätilat

  Turvallisuus ensin

  Kylpyhuoneet ja märkätilat

  Kylpyhuoneissa, joissa vesi tai roiskeet voivat vaikuttaa turvallisuuteen, liukastumista estävä pinta on tärkeä tekijä valittaessa oikeanlaista lattiaa. Asukkaiden ei pitäisi joutua kantamaan huolta liukastumis- ja kompastumisvaarasta astuessaan kylpyhuoneeseen. Step-valikoimamme vähentää merkittävästi liukastumisriskiä märillä alueilla luoden samalla modernin ja raikkaan ilmeen.

Tuotteet

Asuntorakentamisessa käytettävät tuotteet

Marmoleum – linoleumilattiat

Marmoleum-tuotteemme ehkäisevät todistetusti MRSA:n, noroviruksen ja C Difficile -infektioiden kasvua ja leviämistä. Ne auttavat osaltaan luomaan terveellisemmän ja hygieenisemmän ympäristön sairaalan kaikille alueille.

Marmoleumin ainutlaatuinen Topshield pro-pintakäsittely vähentää likaantumista ja kestää käsidesinfiointiaineroiskeita. Marmoleum on Britannian allergialiiton hyväksymä sen sileän pinnan ansiosta, jolla pölypunkit eivät viihdy. Marmoleum 2,0 mm ja 2,5 mm on vahvistettu ympäristötuoteselosteella (EPD) CO2-neutraaliksi tuotteen koko elinkaaren ajan (cradle to gate). Marmoleum on saanut 12 EU-ympäristömerkkiä – enemmän kuin mikään muu lattiapäällyste maailmassa.
Siirry Marmoleum-mallistoon

Marmoleum house
Sarlon modul'up 337 indigo blue canvas

Sarlon – akustinen vinyyli

Melusaasteen vähentäminen on olennaista stressin vähentämiseksi ja ihmisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden edistämiseksi. Akustinen Sarlon-vinyylilattia vaimentaa ääntä 15–19 dB, mikä auttaa pitämään melutason vilkkaissa yhteisissä tiloissa mahdollisimman pienenä ja vähentää riskiä häiritä naapureita.
Siirry Sarlon-mallistoon

Allura – ylelliset vinyylilaatat

Allura-lankut ja -laatat on helppo ja nopea asentaa. Allura tarjoaa R10-liukasetumiseneston. Tarraliimattavat Allura Flex -laatat sopivat hyvin yhdisteltäväksi Tessera-tekstiililaattojen kanssa. Allura Click-mallisto mahdollistaa vuorostaan nopean ja helpon liimattoman asennuksen.
Siirry Allura-mallistoon

Cityden Amstelveen
Eternal de Luxe 3018

Eternal – yleiskäyttöinen vinyylilattia

Eternal on yleiskäyttöinen vinyylimatto, joka sopii erinomaisesti yhteistiloihin, joihin halutaan luoda luonnollisen kodikas ilme. Eternal kestää kovaa kulutusta ja se on helposti puhdistettava. Mallistossa yhdistyy erinomainen kulutuksen ja kemikaalinkestävyys sekä realistiset kuosit, joilla on helppo luoda kodinomaiset tilat.
Siirry Eternal-mallistoon

Novilon – askelääntä vaimentava vinyylimatto

Novilon Scandinavia on uuden sukupolven vinyylimattomallisto. Se on 100% ftalaatiton ja se kestää hyvin kulutusta. Novilon Scandinavia -mallistossa on yli 30 kaunista kuosia, jotka sopivat erinomaisesti niin olo- ja makuuhuoneseen kuin keittiöön. Novilon on miellyttävä jalan alla ja se myös vaimentaa askelääniä.
Siirry Novilon-mallistoon

Novilon Bella
Allura 62522 | Flotex 546001, 546002, 546005

Flotex – flokattu lattiapäällyste

Flotexissa yhdistyy vinyyli- ja tekstiililattian edut. Se on miellyttävän tuntuinen ja lämmin jalkojen alla, helppo puhdistaa ja kestävä. Samalla sillä on myös erinomaiset liukastumisenesto- ja akustiset ominaisuudet. Pystykuitujen ansiosta Flotex on erittäin nopea ja helppo puhdistaa.
Siirry Flotex-mallistoon

Tessera – tekstiililaatat

Tessera-tekstiililaatat ja -lankut tarjoavat joustavuutta projekteihin, joissa nopeat toimitus- ja asennusajat ovat avainasemassa. Sen lisäksi, että tekstiililaatat tuottavat vähemmän asennusjätettä verrattuna perinteisiin mattoihin, ne voivat myös auttaa vähentämään ylläpitokustannuksia, koska yksittäisiä laattoja voidaan irrottaa ja vaihtaa tarpeen mukaan.
Siirry Tessera-mallistoon

New Bridewell -opiskelija-asuntolaNew Bridewell -opiskelija-asuntola
Sarlon | Modul'up 2021

Modul'up - irtoasennettava vinyyli

Forbon uusi liimaton Modul'up-vinyylimallisto on ainutlaatuinen lattiapäällyste. Se soveltuu sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin. Modul'up-vinyylimallisto kertoo teknisestä innovaatiota; se on irtoasennettava lattiapäällyste, jossa ei tarvita liimaa. Näin se vähentää lattia-asennukseen käytettävän materiaalin ja energian määrää ja varmistaa, että tuote voidaan irrottaa helposti ja turvallisesti käyttöiän päätyttyä.
Siirry Modul'up-mallistoon

Märkätilojen lattiat

Liukastumisen estävä märkätilan lattia antaa asukkaille mielenrauhaa siitä, että he voivat käyttää kylpyhuonetiloja huolehtimatta liukastumisesta. Step-turvalattian pintakerroksen hiukkaset takaavat liukastumisenesto-ominaisuudet tuotteen koko eliniän ajaksi.
Siirry kylpyhuoneratkaisuihin

märkätilat
Fast Fit Flooring -logo

Liimattomat lattiat

Forbon liimaton lattiamallisto sisältää lattiapäällysteet mattoina, laattoina ja lankkuina, jotka mahdollistavat joustavat lattiaratkaisut.

Irtoasennettavat lattiat sopivat erinomaisesti remonttikohteisiin, erityisesti silloin, kun asennusnopeus ja häiriöiden minimointi on tärkeää. Lattia on heti käyttövalmis, joten asennuksen jälkeen ei tarvitse odottaa 48 tuntia ennen lattian käyttöä. Koska liimoja tai lattian alapohjan valmistelua ei tarvita, useimmissa tapauksissa puhdistusvaatimukset vähenevät eikä ilmaan jää hajuja, mikä parantaa henkilökunnan ja asukkaiden hyvinvointia.
Siirry irtoasennettaviin lattioihin

Coral – sisäänkäyntijärjestelmät

Vierailijoiden jatkuva virta tarkoittaa, että sisäänkäynneissä ja yleisillä alueilla on melkoinen liikenne. Valitettavasti monet ihmiset eivät pysähdy pyyhkimään jalkojaan kunnolla ennen rakennukseen astumista, joten kosteutta ja likaa kulkeutuu sisätiloihin. Tämä ei ainoastaan vaurioita sisätilojen lattiapäällysteitä, vaan aiheuttaa myös mahdollisen liukastumisvaaran rakennuksen käyttäjille.

Cleaning Research Internationalin mukaan sekä kengänpohjista että renkaista peräisin oleva lika ja kosteus voivat muodostaa jopa 95 % rakennukseen kulkeutuvasta liasta. Siksi tehokkaan sisäänkäyntijärjestelmän valitseminen on tärkeää. Näin varmistetaan, että asukkaat ja kävijät saavat siirtyä turvallisesti sisäänkäynniltä rakennuksen sisätiloihin.
Siirry Coral-sisäänkäyntijärjestelmiin

Allura 63444, 63440 | Coral 5741

Irtoasennettavat lattiat

Irtoasennettavat lattiat

Asuntorakentamisen kohteissa asennuksen nopeus voi olla tärkeä tekijä lattiaa valittaessa. Liimattomien lattiaratkaisujen avulla lattia voidaan vaihtaa nopeasti. Liimaton lattiaa on nopea, helppo ja taloudellinen.

Nopea
Monet tuotteet voidaan asentaa olemassa olevien lattioiden päälle, ja koska niitä ei tarvitse liimata, asennusaikaa voidaan lyhentää yli 50 %. Lattia on heti asennukseen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse odottaa 48 tuntia ennen kuin tilaan voi päästää kävijöitä.

Helppo
Irtoasennettavat lattialaatat ja lankut klikataan yhteen kumivasaralla. Koska liimaa ei tarvita, lattia on helpompi ja nopeampi asentaa. Ei liiman hajuja tai häiriöitä. Lisäksi pölyä on yleensä vähemmän ja lattialla voi kävellä heti asennuksen jälkeen.

Taloudellinen
Seisokkiajan lyheneminen voi merkitä huomattavia säästöjä, ja koska liimoja ei tarvita, myös asennuskustannuksissa voidaan säästää.

Siirry irtoasennettavaan vinyylivalikoimaan

Fast Flooring logo

Irtoasennettava sisäänkäynti

Coral Click on poikkeuksellisen monipuolinen sisäänkäyntijärjestelmä, joka voidaan koota paikan päällä. Coral Clickia voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden Coral -sisäänkäyntijärjestelmien kanssa.
Siirry Coral Click -mallistoon

Coral Click
Ingram Micro

Irtoasennettavat vinyylilankut ja -laatat

Etsitkö realistisia puu- tai kivikuoseja, jotka on helppo asentaa? Ratkaisu on Allura Click-, Ease- tai Puzzle-mallisto. Allura Click ja Allura Ease -lankut on helppo asentaa ilman liimaa, joten ne on myös helppo irrottaa, käyttää uudelleen ja kierrättää. Allura Puzzle -laatat yhdistetään, kuten nimestä kuuluukin, palapelin tavoin yhteen. Helppoa kuin mikä. Kestävän pintakäsittelyn ansiosta lattia ei vain näytä hyvältä, vaan se kestää myös aikaa.
Siirry irtoasennettavaan vinyylivalikoimaan

Irtoasennettava vinyylimatto

Forbon Modul'up, liimaton vinyylilmattomallisto on ainutlaatuinen lattiapäällyste. Se soveltuu sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin terveydenhuollon tiloissa, kouluissa ja toimistoissa sekä asuinrakennuksissa.

Modul'up edustaa teknologista innovaatiota. Se on irtoasennettava lattiapäällyste, joka ei vaadi liimaa. Näin se vähentää lattia-asennukseen käytettävän materiaalin ja energian määrää ja varmistaa, että tuote voidaan helposti ja turvallisesti irrottaa käyttöiän päätyttyä. Lisäksi vältytään liimojen aiheuttamilta häiriöiltä, kuten pitkiltä kuivumisajoilta ja mahdollisilta hajuilta.
Siirry irtoasennettavaan vinyylivalikoimaan

Modul'up

Terveys

Terveellinen sisäympäristö

Vietämme suurimman osan ajastamme sisätiloissa, joten turvallinen ja terveellinen sisäympäristö on tärkeä. Oikean lattian valitseminen voi edistää turvallista ja terveellistä sisäympäristöä. Turvallisissa sisätiloissa lattiat ovat myrkyttömiä, vähäpäästöisiä ja kaikkien kansainvälisten standardien mukaisia. Tämän lisäksi turvallinen lattia ehkäisee onnettomuuksia. Forbon Marmoleum linolemilattia on ihanteellinen valinta asuntorakentamiseen. Se tarjoaa terveelliset, turvalliset ja kestävät lattiaratkaisut.

Äänenvaimennus

Asuntorakentamisen hankkeissa asianmukainen äänenvaimennus luo hiljaisen ympäristön, jolloin asumisen tuottamat äänet eivät häiritse naapureita.

Tehokkain tapa vaimentaa ääntä on vaikuttaa melun lähteeseen. Siksi akustiset lattiat ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Akustiset lattiamme luovat terveellisen ympäristön yhdistämällä vastuullisuuden erinomaisiin äänenvaimennusominaisuuksiin. Forbo Flooring on akustisten lattioiden asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella. Akustinen lattiavalikoimamme sisältää linoleumi- ja vinyylilattioita, joiden askeläänen vaimennus on jopa 19 dB.
Tutustu akustisiin lattioihimme

Akustinen Sarlon-vinyyli

Allergiahyväksytty lattiapäällyste

Marmoleumille on myönnetty Britannian allergialiiton Seal of approval™ -hyväksyntämerkki sileän pinnan ansiosta, jolla pölypunkit eivät viihdy. Oikealla ja säännöllisellä puhdistusrutiinilla tämä voi auttaa parantamaan sisäympäristöjä.
Marmoleumin Britannian allergialiiton Seal of approval™ -hyväksyntämerkki

Flotexille on myönnetty Ison-Britannian allergialiiton Seal of Approval™ -hyväksyntämerkki ainutlaatuisen nailonrakenteen ansiosta, joka vangitsee allergeenit tiheään nukkaansa ja vähentää niiden määrää ilmassa.
Flotexin Britannian allergialiiton sertifikaatti

Allergy UK

Referenssit

Inspiroidu referensseistämme

Monissa asuntorakentamisen tiloissa ympäri maailmaa käytetään Forbon lattiapäällysteitä. Tutustu referensseihimme ja inspiroidu maailmanlaajuisista referenssiprojekteista.
Tutustu referensseihimme

SPR!NG, the house of many homes

FloorVisualizer

FloorVisualizer

Meillä on useita työkaluja ja palveluja, joiden avulla voit valita ja luoda myymälään parhaiten sopivan lattiaratkaisun. FloorVisualizer-suunnitteluohjelman avulla voit kokeilla miltä eri lattiat näyttävät myymälätiloissa ja voit myös yhdistellä lattioita, kuoseja ja värejä, jotta näet, miten yhdistelmä toimii.
Kokeile FloorVisualizer-suunnitteluohjelmaa

FloorVisualizer
Räätälöidyt lattiapäällysteet

Räätälöidyt lattiapäällysteet

Suunnittelupalvelumme voi tehdä vieläkin enemmän. Voimme auttaa sinua suunnittelemaan lattiasi. Suunnittelijatiimimme on valmiina auttamaan - ota yhteyttä ja kerro heille toiveesi, lähetä kuvia nykytilanteesta tai halutusta ratkaisusta ja he tekevät pohjapiirros- ja tuote-ehdotuksia.
Ota yhteyttä suunnittelutiimiimme

Globaali toimija

Maailmanlaajuiset kumppanuudet

Vastuu maailmanlaajuisten kumppanuuksien luomisesta keskeisten asiakkaidemme kanssa on uskottu kokeneimmille avainasiakaspäälliköillemme. Asiakaspalvelulle omistautuneina heidän ainoana tehtävänään on varmistaa, että Forbo tarjoaa tarpeisiisi täydellisesti sopivan lattiapäällysteratkaisun.

• Voimme toimittaa kansainväliset tarjoukset, ja meillä on kokemusta kansainvälisistä tilausprosesseista ja paikallisista määräyksistä
• Hallitsemme kansainvälisen logistiikan
• Meillä on 20 vuoden kumppanuuksia maailmanlaajuisten asiakkaiden kanssa

Globaalina kumppanina seisomme vierelläsi paikallisella tasolla. Suunnittelutiimimme tarjoaa opastusta ja apua tarpeen mukaan. Teknikkomme puhuvat lattianasentajien kieltä ja tällä tavalla kaikki ymmärtävät toisiaan.

Johtava globaali valmistaja

• Forbo Flooring Systems on osa Swiss Forbo Groupia

• Forbo Groupin avainluvut 2019:
> Liikevaihto 1282,2 miljoonaa Sveitsin frangia
> Työntekijöitä 5 600

• Maailmanlaajuinen läsnäolo:
> 25 tuotantolaitosta ja jakeluyhtiötä
> 6 asennuskeskusta
> 48 myyntiorganisaatiota yhteensä 38 maassa ympäri maailmaa

• Eurooppalainen valmistaja, jolla tehtaat Iso-Britanniassa, Ranskassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Saksassa ja Venäjällä.

• Eurooppalainen logistiikka ja nopea reagointikyky

Atalantan kansainvälinen koulu
Ihmisen tekemä Marmoleum

Johtava ympäristöasioissa

Välitämme sinusta ja ympäristöstä

• Tuotteemme ja tuotantolaitoksemme ovat saaneet useita ympäristömerkintöjä ja -sertifiointeja.
• Kaikki valmistuslaitoksemme ovat ISO-sertifioituja. Raaka-aineet käytetään tehokkaasti ja jätteet kierrätetään aina, kun se on mahdollista.
• Olemme sitoutuneet sosiaaliseen vastuuseen, Forbo-laitokset on sertifioitu SA8000-standardin mukaisesti.

creating better environments

Luotettava palvelu

Tarjoamme sinulle:
• Ainoa hankintalähde kaikkiin lattiapäällystevaatimuksiisi
• Paikallinen neuvonta, tuki ja rajat ylittävä projektinhallinta
• Mittakaavan tehokkuus, toimitusvarmuus ja nopea toimitus

Ennen kaikkea yksi sopimus ja yksi kontakti ajan ja rahan säästämiseksi.

Forbo-suunnittelupalvelu
Myyntialueet

Ajattele globaalisti, toimi paikallisesti

Paikalliset tiimit, jotka työskentelevät paikallisten edustajien kanssa

Forbon edustaja toimii kanssasi koko projektin ajan ja on kontaktisi kaikissa kysymyksissäsi missä päin maailmaa tahansa.

Uskomme, että tämä lähestymistapa säästää aikaa, poistaa turhaa epätietoisuutta ja epävarmuutta ja takaa johdonmukaisuuden ja luotettavuuden vaativimmassakin projektissa.