Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Toimistot

Terveellinen työympäristö

Miellyttävä ja terveellinen työpaikka tarjoaa monia etuja: työntekijät ovat onnellisempia, tuottavampia ja ilmoittavat sairauspoissaoloista harvemmin. Siksi hyvään työpaikkaan kannattaa investoida.

Greystarin toimisto

Toimistot

Toimistot

Kun kyse on kiinteistöjen kunnostamisesta, kannattaa etsiä lattia, joka saa tilasi erottumaan joukosta. Forbon kattavan tuotevalikoiman avulla voit helposti valita omiin tarpeisiisi sopivan lattiapäällysteen.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että työntekijöiden ja työpaikkojen hyvinvointiin panostaminen voi johtaa tuottavuuden ja työmoraalin paranemiseen, harvempiin sairauspäiviin ja parempaan henkilöstön pysyvyyteen. Keskeiset tekijät, kuten valaistus, sisäilman laatu, melunhallinta ja sopiva lämpötila, voivat kaikki parantaa toimiston sisäympäristöä. Kokonaisvaltainen lähestymistapa toimistosuunnitteluun on tärkeää koska sillä on myönteinen vaikutus työntekijän tuottavuuteen, terveyteen, hyvinvointiin ja tyytyväisyyteen. Siksi suunnittelutiimimme on luonut kattavan valikoiman tekstiililattioita ja modulaarisia lattiaratkaisuja, joiden avulla voit luoda laadukkaita ja toimivia tiloja.

Keskeiset tekijät, kuten valaistus, sisäilman laatu, melunhallinta ja sopiva lämpötila, voivat kaikki parantaa toimiston sisäympäristöä.

Tilat

Toimistotilat

 • KLM Crew Training Center

  Sisäänkäynnit

  Rakennuksen ensivaikutelma

  Sisäänkäynnit

  Sisäänkäyntien lattiat ovat toimistoympäristössä erittäin tärkeitä. Hyvin suunniteltu sisääntuloalueen lattiapäällyste estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta ulkoa sisälle pidentäen lattiapäällysteen käyttöikää sekä vähentäen puhdistus- ja hoitokustannuksia ja mahdollisia liukastumisonnettomuuksia. Tarjoamme sisäänkäyntiratkaisun jokaiseen tilanteeseen.

 • BE unisensor 2018-9

  Yleiset alueet ja käytävät

  Kestävä ja turvallinen lattiapäällyste

  Yleiset alueet ja käytävät

  Käytävät ovat vilkkaita ja meluisia paikkoja, jotka vaativat kestävän ja turvallisen lattiapäällysteen. Tuotevalikoimamme tarjoaa äänenvaimennusta, nopean asennuksen ja samalla erinomaisen kulutuskestävyyden ja liukastumiseneston. Tämä varmistaa, että käytävät paitsi näyttävät upeilta, ovat myös turvallisia ja käytännöllisiä.

 • toimisto

  Kokoustilat

  Akustiikka ja mukavuus

  Kokoustilat

  Kokoustilojen tulisi tarjota mukava ja inspiroiva paikka, jossa henkilökunta ja vierailijat voivat ilmaista itseään ja jakaa ajatuksia ja ideoita keskenään. Siksi mukavuus ja esteettiset ominaisuudet ovat tärkeitä kokoustiloja luotaessa.

 • Primo Small Goods Head Office - Allura flex

  Keittiö ja ruokala

  Hygieeniset lattiapäällysteet

  Keittiö ja ruokala

  Keittiöissä ja ruokaloissa turvallisuus on tärkein asia. Näissä ympäristöissä liukastumisia tehokkaasti ehkäisevä lattia on tärkeä onnettomuusriskin minimoimiseksi. Kestävyys ja puhdistuksen helppous ovat myös keskeisiä ominaisuuksia. Step-turvalattiapäällysteet takaavat elinikäisen liukastumiseneston ja turvaratkaisut monenlaisiin käyttökohteisiin.

 • Adidas Office, Italia

  Työtila

  Terveellinen sisäympäristö

  Työtila

  Täydellinen työtila on ympäristö, jossa työntekijäsi tuntevat olonsa mukavaksi, turvalliseksi ja inspiroituneeksi. Värit, valo ja akustiikka vaikuttavat työntekijöiden keskittymiseen työtiloissa. Forbo tarjoaa erilaisia lattiaratkaisuja, jotka täyttävät kaikki nämä vaatimukset.

 • Forbo Surestep Laguna 181592 Lava

  Saniteettitilat

  Vähennä liukastumis- ja kaatumisriskiä

  WC-tilat

  Liukastumisenesto on ensiarvoisen tärkeää alueilla, joilla vesi tai roiskeet voivat vaikuttaa turvallisuuteen. Henkilökunnan ja vierailijoiden ei tarvitse huolehtia liukastumisista ja kaatumisista astuessaan sisään wc-tiloihin. Step-valikoimamme vähentää merkittävästi liukastumisriskiä märillä alueilla luoden samalla modernin ja raikkaan ilmeen.

Tuotteet

Toimistotiloihin sopivat tuotteet

Flotex – flokattu lattiapäällyste

Flokattu Flotex-lattiapäällyste on täydellinen ratkaisu toimistoihin, joissa jalankulkuliikenne ja tuolien liikuttelu vaativat kestävän lattiapäällysteen. Flotex on miellyttävä ja lämmin jalan alla ja se vaimentaa tehokkaasti ääniä. Flotexia on saatavana useissa eri väreissä ja kuoseissa mattona, laattana ja lankkuna. Flotexilla on myös Britannian allergiasäätiön hyväksyntämerkki Allergy UK Seal of Approval ja se sisältää jopa 52 % kierrätysmateriaalia. Siirry Flotex-mallistoon

Forbo Buero Flotex -lankut
Tessera

Tessera-tekstiililaatat

Tessera-tekstiililaatat voidaan asentaa helposti muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Mallisto tarjoaa laajan valikoiman kuoseja ja värejä sekä laattoina että lankkuina, mitkä mahdollistavat luovan lattiasuunnittelun. Tessera vaimentaa askelääniä jopa 30 dB.
Siirry Tessera-mallistoon

Neulahuopa

Neulahuopa on vahvuutensa ja kulutuskestävyytensä ansiosta ihanteellinen kovan kulutuksen tiloihin ja kohteisiin, joissa käytetään pyörillä varustettuja tuoleja. Neulahuopamatto tarjoaa usein kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteiselle kokolattiamatolle raskaasti liikennöidyillä alueella, jossa tarvitaan käytännöllistä ja kestävää tekstiilityyppistä lattiapäällystettä.
Siirry Neulahuopa-malliston

Neulahuopa
Fox Latin American Channels

Marmoleum – linoleumilattiat

Marmoleum-lattiapäällysteemme ovat luonnollisia lattioita, jotka edustavat kestävää kehitystä, kestävyyttä, laatua ja innovatiivista designia, mikä tekee Marmoleumista täydellisen lattian toimistoympäristöihin.

Linoleumi on valmistettu luonnon omista raaka-aineista ja se on maailman palkituimpia ja ympäristöystävällisimpiä lattiapäällysteitä. Marmoleum on CO2-neutraali lattiapäällyste (Cradle-to-Gate). Yli 300 väriä ja kuosia mahdollistavat kauniin ja värikkään lattiasuunnittelun.

Siirry Marmoleum-mallistoon

Bulletin Board & Furniture Linoleum

Bulletin Board ilmoitustaululinoleumi tarjoaa käytännöllisen ratkaisun kerätä, koota ja vaihtaa ajatuksia siellä, missä ihmiset suunnittelevat, luovat ja tapaavat. Bulletin Board on luonnonmukainen materiaali, josta voidaan tehdä kehystettyjä ilmoitustauluja tai vaikkapa kokonaisia seiniä. Sen pinta on miellyttävä ja värikäs luoden sisustuksellisen elementin huonetilaan.

Forbon Furniture Linoleum on luonnollinen pinnoitusmateriaali, jolla voit luoda kauniin viimeistelyn eri kalusteisiin, kuten pöytätasoihin, tuoleihin, jakkaroihin, kaappeihin ja sisäoviin. Furniture Linoleum on tunnettu tyylikkyydestään ja kestävyydestään, joka huokuu laatua ja hienostuneisuutta. Mattapinta ja sen lämmin, pehmeä rakenne tekevät siitä uniikin pinnoiteratkaisun.
Siirry Bulletin Board -mallistoon Siirry Furniture Linoleum -mallistoon

Bulletin Board
T-Mobile office, Praha

Allura – ylelliset vinyylilaatat

Etsitkö lattiaa, jossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian ulkonäkö sekä vinyylilankkujen kestävyys ja mukavuus? Tutustu uusiin Allura-mallistoihimme! Allura on erittäin mittatarkka, lämmin jalan alla sekä helppo asentaa ja hoitaa. Allura-mallistoa on saatavana monena eri versiona, mikä auttaa sinua suunnittelemaan jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut.
Siirry Allura-mallistoon

Eternal – yleiskäyttöinen vinyylilattia

Eternal on yleiskäyttöinen vinyylimatto, joka sopii erinomaisesti odotusalueille, joissa tarvitaan kestävää lattiaratkaisua. Eternalista on saatavana realistisia puuefektejä, kivi- ja abstraktikuoseja, laaja väripaletti ja digitaalisesti painettuja aiheita, jotka on suunniteltu inspiroimaan.
Siirry Eternal-mallistoon

Eternal de Luxe 3047
Sarlon | Modul'up 2021

Sarlon & Modul’up – akustinen vinyyli

Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija ja meillä on yli 30 vuoden kokemus näiden valmistamisesta. Olemme toimittaneet yli 100 miljoonaa neliömetriä akustisia lattiapäällysteitä. Sarlon & Modul’up on ftalaatiton ja mallistoa on saatavana useissa eri väreissä ja kuoseissa.

Sarlon & Modul’up on ihanteellinen odotusalueille, missä melu voi olla ongelma. Sen askeläänen vaimennus on 15-19 dB. XtremPUR-pintakäsittelyn ansiosta lattia on helppohoitoinen ja se kestää kovaa kulutusta.
Siirry Sarlon & Modul'up-mallistoon

Step – turvalattia

Step on täydellinen alueille, jotka altistuvat roiskeille ja joilla on suurentunut liukastumisriski. Mallisto tarjoaa R10-R12 liukastumiseneston. PUR Pearl -pinnoitteen ansiosta Step kestää hyvin naarmuuntumista ja lattia on helppohoitoinen. Pintakerroksen hiukkaset takaavat liukastumiseneston tuotteen koko eliniän ajaksi. Step-mallistoa on saatavana on yli 60 kuosissa ja värissä.
Siirry Step-mallistoon

Step
Fabscrap F50004 & F50037

Sphera – homogeeninen vinyyli

SMART-Top-pintakäsittelyn ansiosta Sphera kestää hyvin kemikaaleja, naarmuja ja tahroja, mikä tekee siitä täydellisen lattiaratkaisun vilkkaisiin ympäristöihin. Sphera on helposti puhdistettava homogeeninen ja ftalaatiton vinyyli, joka mahdollistaa hygieenisen sisäympäristön. Pinnoite ja sitä seuraava viimeistely tarjoavat kauniin ulkonäön ja erinomaisen kestävyyden.
Siirry Sphera-mallistoon

Coral - sisäänkäyntijärjestelmät

Puhdistuskustannuksia voidaan alentaa jopa 65 % pitämällä lika ja kosteus poissa rakennuksesta. Coral-mallistomme on ollut markkinoiden johtava sisäänkäyntijärjestelmä jo 50 vuoden ajan. Se tarjoaa aiempaa enemmän vaihtoehtoja houkuttelevilla ja vastuullisilla sisäänkäyntijärjestelmillä. Coral voi pidentää lattian elinkaarta ja vähentää myös huomattavasti puhdistuskustannuksia ja liukastumisen riskiä.
Siirry sisäänkäyntijärjestelmiin

Moso International

Räätälöidyt lattiapäällysteet

Personoi

Etkö löydä etsimääsi laajasta tuotevalikoimastamme huolimatta? Ei hätää, meillä on ratkaisu. Räätälöityjen lattiapäällysteiden avulla voit suunnitella ainutlaatuisen lattian. Valittavana digitaalisesti painettu Flotex, Eternal-vinyyli ja Coral -sisäänkäyntijrjestelmä sekä tarkalla Aquajet-leikkaustekniikalla toteutettu Marmoleum-lattia.

Custom Flooring logo

Digitaalisesti painettu vinyylilattia

Edistyksellinen digitaalipainotekniikkamme mahdollistaa upean lattiagrafiikan, jota ei voida saavuttaa perinteisillä painotekniikoilla. Sen avulla voit suunnitella oman uniikin lattiasi heterogeenisen vinyylin korkealla laadulla.

Voit valita tuhansista kuvista, jotka ovat valmiina käytettäväksi, tai suunnitella lattiasi omalla kuosilla. Kuosin koosta, väriasteikosta ja yksityiskohtien runsaudesta riippumatta digitaalipainatuksemme tuottaa erittäin teräviä ja eläviä kuvia digitaalipainatuksemme 6 värin ja 600 dpi:n resoluutioon (korkearesoluutio) tuloksena.
Lisätietoja digitaalisesti painetusta vinyylistä

Digitaalipainettu vinyyli

Flotex Vision -digitaalipainatus

Flotexin flokatussa lattiapäällysteessä on yli 70 miljoonaa kuitua neliömetrillä, ja se tarjoaa ainutlaatuisen tiheän pinnan painamista varten. Tämän ansiosta eläväiset kuviot ja todenmukaiset grafiikat voidaan painaa valokuvantarkalla resoluutiolla. Kaikki halutut värisävyt, vivahteet ja kylläisyydet ovat saavutettavissa.

Digitaalipainatus tarjoaa äärettömästi suunnitteluvaihtoehtoja aina abstrakteista ja monimutkaisista värispektreistä realistisiin kuviin ruohosta, hiekasta ja vedestä tai mistä tahansa lattiaan heijastettavasta kuvasta.
Tutustu Flotex Vision -kuoseihin

Flotex Vision

Designing with Marmoleum

Etsitkö jotain ainutlaatuista lattiallesi? Joka on myös ympäristöystävällistä ja kestävää? Marmoleum-mallistomme tarjoaa sinulle juuri sitä. Aquajet-tekniikallamme pystymme luomaan tarkimmat ja yksityiskohtaisimmat lattiamallit. Laserkaiverretuista Marmoleum-laatoista kansainvälisten suunnittelijoiden luomiin kiehtoviin kuoseihin.
Tutustu Aquajet-vaihtoehtoihimme

Marmoleum Aquajet

Coral Logo-sisäänkäyntimatot

Upea ilme toivottaa tervetulleeksi.
Logomaton tulee olla yhtä aikaa toimiva ja hyvännäköinen. Coral Logo suunnitellaan samoilla standardeilla kuin muutkin mattomme, toisin sanoen se säilyttää ulkonäkönsä pitäen samalla lian ja kosteuden ulkona vuosien ajan.
Siirry Coral Logo-valikoimaan

Coral Logo -sisäänkäyntimatot

Sisäilman laatu

Ilmanlaatu

Yksi työympäristön suurimmista ongelmista on huono sisäilma. Vaikka huono ilma näkyy harvoin paljaalla silmällä, ilmanlaatu vaikuttaa suuresti toimistohenkilökunnan hyvinvointiin ja tuottavuuteen. Huono ilmanlaatu voi johtaa jopa hengityselinsairauksiin ja muihin sairauksiin. Se johtuu erityisesti huonosta ilmanvaihdosta ja haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC-päästöjen) haihtumisesta puhdistusaineista ja rakennusmateriaaleista.

Fakta: Hyvä ilmanvaihto voi parantaa tuottavuutta.

Selvitä alkuperä

Monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että ilmanvaihtojärjestelmän ja luonnollisen ilmanvaihdon yhdistelmä on paras ratkaisu, koska se tarjoaa optimaalisen tasapainon energiankulutuksen sekä ilmaston ja ilmanlaadun laadun välillä. Myös toimistojen kattokorkeudella on merkitystä: mitä korkeampi katto, sitä enemmän tilaa on niin sanotulle ilman kerrostumiselle (eri lämpötilakerroksille). Tämä johtaa tehokkaaseen luonnolliseen ilmansiirtoon ja antaa enemmän mahdollisuuksia ilmanottoon.

Tehokas tapa ratkaista toinen osa tästä ongelmasta on puuttua sen alkuperään, kuten tulostimiin ja kopiokoneisiin ja samalla välttää materiaaleja, joilla on korkeat VOC-päästöt (haihtuvat orgaaniset yhdisteet). Toimisto, jossa on kasveja ja virtaavaa vettä, on loistava tapa vähentää ilman epäpuhtauksia, koska nämä kaksi ominaisuutta auttavat poistamaan hiilimonoksidia ja muita epäpuhtauksia. Vähän VOC-päästöjä sisältävien lattiapäällysteiden, seinäpaneelien, maalien ja pehmeiden kalusteiden käyttö voi myös auttaa parantamaan sisäilman laatua.

The Gem

Fakta: Puhdas ilma pitää työntekijät terveinä

Slachtofferhulp, NL

Terveelliset sisätilat

Miten tämä tarkoittaa toimiston lattian kohdalla? Missiomme on suunnitella ja tarjota tuotteita, jotka edistävät positiivisesti yksilön terveyttä ja mukavuutta.
• lattiamme eivät todistetusti sisällä kiellettyjä myrkyllisiä aineita
• lattioidemme tuotepäästöt ovat alhaiset tai jopa lähellä nollaa
• tuotteemme ovat ftalaattivapaita
• tuotevalikoimamme tarjoaa todistettuja ratkaisuja allergeeneja ja hienoa pölyä vastaan

Britannian allergialiiton hyväksyntä™

Flokatulle Flotex-lattiapäällysteellemme ja Marmoleum linoleumilattioille on myönnetty Britannian allergialiiton arvostettu hyväksyntämerkki; Allergy UK Seal of Approval™. Oikealla puhdistus- ja hoitotavalla ne eivät sisällä pölypunkkeja tai allergeeneja, mikä parantaa sisäilman laatua ja tekee työntekijöiden ja vierailijoiden olosta mukavamman.

Allergy UK

Akustiikka

Työympäristön huono akustiikka vähentää tuottavuutta

Tutkimukset ovat osoittaneet huonon akustiikan olevan toimistoympäristön merkittävin ärsytystekijä. Tämä aiheuttaa stressiä ja väsymyksen tunnetta, vaikuttaen samalla työntekijöiden kykyyn säilyttää elintärkeää tietoa. Ihannetapauksessa toimistoympäristön akustisen suunnittelun tulisi vastata sen käyttäjien toimintaa. Kestäviin akustiikkaratkaisuihin kannattaa kiinnittää huomiota, sillä ne voivat turvata työntekijöiden tuottavuuden ja terveyden. Pitkällä aikavälillä tämä voi estää työntekijöiden poissaolojen korkeat kustannukset tai tuottavuuden menetykset.

Lattialla on tärkeä rooli toimistoakustiikassa. Siksi mittaamme jokaisen lattiapäällystetyyppimme desibelivaikutuksen. Tämän perusteella voimme suositella optimaalista lattiapäällysteratkaisua eri tiloihin.

Innovaatiot ovat parantaneet akustista suorituskykyä. Forbon valikoimissa on lisäksi tekstiilipohjaisia softback-lattiapäällysteitä, jotka tarjoavat jopa 30 dB askeläänen vaimennuksen.
Lisätietoa akustisista lattiapäällysteistämme

Fakta: Miellyttävä akustiikka tarkoittaa onnellisempia työntekijöitä

Greystar, Picture Ossip van Duivenbode
Le Village

Valon heijastus

Päivänvalo ja valon heijastus

Päivänvalo ja valaistus ovat myös tekijöitä, jotka vaikuttavat tuottavuuteen työpaikoilla. Vaikka työtilan valoisuuden määrittäminen on helppoa, valon keskittymisen ja tuottavuuden välillä on heikko suhde. Tuottavuuden menetystä ei tapahdu ennen kuin valaistustaso laskee huomattavasti alle 300 luksin.

Lattiapäällysteiden osalta niiden LRV:t (valon heijastusarvot) ovat erittäin tärkeitä. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Valitsemalla viisaasti varmistat riittävän valon ja säästät valaistuksen energiakustannuksissa.

Fakta: Silmät ovat rennommat riittävässä päivänvalossa.

Tessera luo tilaa
Flotex-lankut ombré

Referenssit

Inspiroidu referensseistämme

Monet toimistot ympäri maailmaa käyttävät Forbon lattiapäällysteitä. Tutustu referensseihimme ja inspiroidu maailmanlaajuisista referenssiprojekteista. Tutustu toimistoreferensseihimme

Qlik

FloorVisualizer

Meillä on useita työkaluja ja palveluja, joiden avulla voit valita ja luoda parhaiten sopivan lattiaratkaisun. FloorVisualizer-suunnitteluohjelma auttaa sinua sijoittamaan lattiapäällysteemme mihin tahansa ympäristöön ja myös yhdistelemään lattioita, jotta näet, miten yhdistelmä toimii. Kokeile FloorVisualizer-suunnitteluohjelmaa

Forbo FloorVisualizer Office -älypuhelin

Globaali toimija

Maailmanlaajuiset kumppanuudet

Vastuu maailmanlaajuisten kumppanuuksien luomisesta keskeisten asiakkaidemme kanssa on uskottu kokeneimmille avainasiakaspäälliköillemme. Asiakaspalvelulle omistautuneina heidän tehtävänään on varmistaa, että Forbo tarjoaa tarpeisiisi täydellisesti sopivan lattiapäällysteratkaisun.

• Voimme toimittaa kansainväliset tarjoukset, ja meillä on kokemusta kansainvälisistä tilausprosesseista ja paikallisista määräyksistä
• Hallitsemme kansainvälisen logistiikan
• Meillä on 20 vuoden kumppanuuksia maailmanlaajuisten asiakkaiden kanssa

Globaalina kumppanina seisomme vierelläsi paikallisella tasolla. Suunnittelutiimimme tarjoaa opastusta ja apua tarpeen mukaan. Teknikkomme puhuvat lattianasentajien kieltä ja tällä tavalla kaikki ymmärtävät toisiaan.

Johtava globaali valmistaja

• Forbo Flooring Systems on osa Swiss Forbo Groupia

• Forbo Groupin avainluvut 2019:
> Liikevaihto 1282,2 miljoonaa Sveitsin frangia
> Työntekijöitä 5 600

• Maailmanlaajuisesti:
> 25 tuotantolaitosta ja jakeluyhtiötä
> 6 asennuskeskusta
> 48 myyntiorganisaatiota yhteensä 38 maassa ympäri maailmaa

• Eurooppalainen valmistaja, jolla tehtaat Iso-Britanniassa, Ranskassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Saksassa ja Venäjällä.

• Eurooppalainen logistiikka ja reagointikyky

Atalantan kansainvälinen koulu
Maapallon ympäristö

Johtava kestävässä kehityksessä

Välitämme sinusta ja ympäristöstä

• Tuotteemme ja tuotantolaitoksemme ovat saaneet useita ympäristömerkintöjä ja -sertifiointeja.
• Kaikki tuotantolaitoksemme ovat ISO-sertifioituja. Raaka-aineet käytetään tehokkaasti ja jätteet kierrätetään aina, kun se on mahdollista.
• Olemme sitoutuneet sosiaaliseen vastuuseen, Forbo-laitokset on sertifioitu standardin SA8000 mukaisesti.
creating better environments

Luotettava palvelu

Tarjoamme sinulle:
• Ratkaisu kaikkiin lattiapäällystevaatimuksiisi
• Paikallinen neuvonta, tuki ja rajat ylittävä projektinhallinta
• Tehokkuus, toimitusvarmuus ja nopea toimitus

Ennen kaikkea yksi sopimus ja yksi kontakti ajan ja rahan säästämiseksi.

Forbo-suunnittelupalvelu
Myyntitiimi

Ajattele globaalisti, toimi paikallisesti

Paikalliset tiimit, jotka työskentelevät paikallisten edustajien kanssa

Forbon edustaja toimii kanssasi koko projektin ajan ja on kontaktisi kaikissa kysymyksissäsi missä päin maailmaa tahansa.

Uskomme, että tämä lähestymistapa säästää aikaa, poistaa turhaa epätietoisuutta ja epävarmuutta ja takaa johdonmukaisuuden ja luotettavuuden vaativimmassakin projektissa.