Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

furniture
linoleum -mallisto

Forbo Furniture Linoleum pinnoitusmateriaali, jolla voit luoda ainutlaatuisen viimeistelyn eri kalusteisiin, kuten pöytätasot, tuolit, jakkarat, kaapit ja sisäovet. Materiaali on luonnostaan joustavaa ja soveltuu käytettäväksi eri kalusteisiin.

Furniture Linoleum valmistetaan luonnon raaka-aineista. Himmeän pinnan ja lämpimän, pehmeän tunteen ansiosta kalusteet sekä näyttävät että tuntuvat aidon yksilöllisiltä. Uusi mallisto sisältää tyylikkäitä ja raikkaita ja värejä sekä myös klassisia harmaita ja mustia sävyjä.

Värivaihtoehdot

Furniture Linoleum

  Ominaisuudet

  Ominaisuudet

  Furniture Linoleum on ainutlaatuinen pinnoitusmateriaali, jolla voidaan viimeistellä eri kalusteita, kuten pöytätasot, tuolit, jakkarat, kaapit ja sisäovet. Furniture Linoleum on tunnettu tyylikkyydestään ja kestävyydestään ja koska se on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, on se myös ekologinen valinta.

  Furniture Linoleumin ainutlaatuiset esteettiset ominaisuudet ja kosketus varmistavat, että jokaisen esineen luonne korostuu. Himmeän pinnan ja lämpimän, pehmeän tunteen ansiosta kalusteet sekä näyttävät että tuntuvat aidon yksilöllisiltä ja erottuvat kaikista muista materiaaleista valmistetuista esineistä.

  Helppo asentaa

  Furniture Linoleum on luonteeltaan joustavaa, minkä vuoksi se soveltuu erinomaisesti kaiken tyyppisiin huonekalukalusteisiin ja sisustuskalustuksiin. Furniture Linoleum on asennettavissa niin vaaka- ja pystysuorille kuin kaareville pinnoille.

  Hygieeninen ja antistaattinen
  Luonnonmukainen koostumus ja erikoispinta varmistavat, että Furniture Linoleum on luonnostaan antistaattinen. Pinta torjuu aktiivisesti staattisen varauksen syntymistä, mikä estää pölyä ja likaa tarttumasta pintaan.

  Ei sormenjälkiä
  Furniture Linoleum vaikuttaa maanläheiseltä ja tuntuu vankalta, mutta se 'joustaa' kosketuksesta. Se näyttää mukavalta ja luonnolliselta ja tuntuu lämpimältä. Sillä on myös ainutlaatuinen etu: sormenjäljet eivät näy!

  Tyylikäs
  Furniture Linoleum -mallisto sisältää klassisen kauniita sävyjä sekä uuteen mallistoon on myös lisätty uusia raikkaita ja tyylikkäitä värejä, jotka ovat nykyisten designtrendien mukaisia. Tutustu mallistoon ja katso eri sisustusideoita.

  Katso Furniture linoleum video

  Ytmaterial för möbler

  Ainutlaatuinen

  Furniture Linoleumin edut

  Furniture Linoleum tarjoaa ainutlaatuiset edut niin valmistajalle kuin käyttäjälle:

  Edut käyttäjälle
  • mukavalta tuntuva pinta
  • luonnollinen materiaali
  • ympäristöystävällinen valinta
  • himmeä pinta
  • sormenjäljet eivät näy
  • antistaattisuus
  • värit eivät haalistu

  Edut valmistajalle
  • joustava
  • helppo asentaa
  • sopii monenlaisille alustoille
  • puunomaiset prosessit
  • asennettavissa käsin ja teollisesti

  Furniture Linoleumin edut

  Palkittu

  Useita palkintoja

  Forbo Furniture Linoleum tunnetaan laajasti esteettisten ja käytännöllisten ominaisuuksien hyvästä yhdistelmästään. Se on saanut useita tärkeitä palkintoja, mm. Red Dot –designpalkinnon, palkinnon hyvästä teollisesta muotoilusta sekä Interzum-palkinnon.

  Furniture Linoleum priser

  Esite

  Furniture Linoleum broschyr

  Tekniset tiedot

  Teknisk information Furniture Linoleum

  Asennusohjeet

  Asennusohjeet

  Furniture Linoleum on helppo asentaa yleisten materiaalien, esimerkiksi MDF-levyn, lastulevyn ja vanerin päälle.
  Lataa Furniture linoleumin asennusohjeet tästä.

  Läggningsanvisningar Furniture Linoleum

  Hoito-ohjeet

  Furniture Linoleum hoito-ohjeet