Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

furniture
linoleum -mallisto

Forbo Furniture Linoleum pinnoitusmateriaali, jolla voit luoda ainutlaatuisen viimeistelyn eri kalusteisiin, kuten pöytätasot, tuolit, jakkarat, kaapit ja sisäovet. Materiaali on luonnostaan joustavaa ja soveltuu käytettäväksi eri kalusteisiin.

Furniture Linoleum valmistetaan luonnon raaka-aineista. Himmeän pinnan ja lämpimän, pehmeän tunteen ansiosta kalusteet sekä näyttävät että tuntuvat aidon yksilöllisiltä. Uusi mallisto sisältää tyylikkäitä ja raikkaita ja värejä sekä myös klassisia harmaita ja mustia sävyjä.

Värivaihtoehdot

Furniture Linoleum

  Ominaisuudet

  Ominaisuudet

  Furniture Linoleum on ainutlaatuinen pinnoitusmateriaali, jolla voidaan viimeistellä eri kalusteita, kuten pöytätasot, tuolit, jakkarat, kaapit ja sisäovet. Furniture Linoleum on tunnettu tyylikkyydestään ja kestävyydestään ja koska se on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, on se myös ekologinen valinta.

  Furniture Linoleumin ainutlaatuiset esteettiset ominaisuudet ja kosketus varmistavat, että jokaisen esineen luonne korostuu. Himmeän pinnan ja lämpimän, pehmeän tunteen ansiosta kalusteet sekä näyttävät että tuntuvat aidon yksilöllisiltä ja erottuvat kaikista muista materiaaleista valmistetuista esineistä.

  Helppo asentaa

  Furniture Linoleum on luonteeltaan joustavaa, minkä vuoksi se soveltuu erinomaisesti kaiken tyyppisiin huonekalukalusteisiin ja sisustuskalustuksiin. Furniture Linoleum on asennettavissa niin vaaka- ja pystysuorille kuin kaareville pinnoille.

  Hygieeninen ja antistaattinen
  Luonnonmukainen koostumus ja erikoispinta varmistavat, että Furniture Linoleum on luonnostaan antistaattinen. Pinta torjuu aktiivisesti staattisen varauksen syntymistä, mikä estää pölyä ja likaa tarttumasta pintaan.

  Ei sormenjälkiä
  Furniture Linoleum vaikuttaa maanläheiseltä ja tuntuu vankalta, mutta se 'joustaa' kosketuksesta. Se näyttää mukavalta ja luonnolliselta ja tuntuu lämpimältä. Sillä on myös ainutlaatuinen etu: sormenjäljet eivät näy!

  Tyylikäs
  Furniture Linoleum -mallisto sisältää klassisen kauniita sävyjä sekä uuteen mallistoon on myös lisätty uusia raikkaita ja tyylikkäitä värejä, jotka ovat nykyisten designtrendien mukaisia. Tutustu mallistoon ja katso eri sisustusideoita.

  Katso Furniture linoleum video

  Ytmaterial för möbler

  Edut

  Furniture Linoleumin edut

  Furniture Linoleum tarjoaa ainutlaatuiset edut niin valmistajalle kuin käyttäjälle:

  Edut käyttäjälle
  • mukavalta tuntuva pinta
  • luonnollinen materiaali
  • ympäristöystävällinen valinta
  • himmeä pinta
  • sormenjäljet eivät näy
  • antistaattisuus
  • värit eivät haalistu

  Edut valmistajalle
  • joustava
  • helppo asentaa
  • sopii monenlaisille alustoille
  • puunomaiset prosessit
  • asennettavissa käsin ja teollisesti

  Furniture Linoleumin edut

  Studio Stefan Scholten

  Furniture Linoleum x Studio Stefan Scholten

  Studio Stefan Scholten tutki Forbo Flooringin toimeksiannosta Furniture Linoleumin värivaikutuksia ja käsityksiä. Linoleumin ainutlaatuisen luonnollisuuden innoittamana hän kehitti pehmeät värisävyt clay, leather ja walnut.

  Stefan Scholten on kansainvälisesti tunnettu suunnittelija ja hollantilaisen designin johtava edustaja. Hän on työskennellyt arvostetuille asiakkaille, kuten HAY, Maharam, Cappellini, Nanimarquina ja 1616 / Arita. Hänen ainutlaatuisen värinkäytön, pelkistävän ja funktionaalisen designin perusteella Forbo Flooring lähestyi häntä erityistehtävän merkeissä.

  Stefan Scholten tutki linoleumin alkuperäistä reseptiä ja ominaisuuksia. "Halusin ymmärtää alkuperäiseen reseptiin perustuvaa puhdasta materiaalia. Käytin vertailukohtana sisustuksessa esiintyviä luonnonmateriaaleja, kuten puuta, nahkaa, keramiikkaa ja tekstiilejä, ja etsin alkuperäisiä vivahteita. Lopputulos heijastaa tunnearvoa ja on samalla optimaalisesti sovellettavissa."

  Studio Stefan Scholten_Furniture Linoleum

  Esite

  Furniture Linoleum broschyr

  Tekniset tiedot

  Teknisk information Furniture Linoleum

  Asennusohjeet

  Asennusohjeet

  Furniture Linoleum on helppo asentaa yleisten materiaalien, esimerkiksi MDF-levyn, lastulevyn ja vanerin päälle.
  Lataa Furniture linoleumin asennusohjeet tästä.

  Läggningsanvisningar Furniture Linoleum

  Hoito-ohjeet

  Furniture Linoleum hoito-ohjeet

  Referenssit