Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleumi

Marmoleum Linear

Marmoleum Linear on nykyaikainen mallisto, joka luo miellyttävän ja kodikkaan tunnelman. Sen avulla voidaan luoda tila, jossa rohkaistaan työskentelemään luovasti tai vaikka rentoutumaan.

 • Marmoleum Linear
 • Marmoleum Linear
 • Marmoleum Linear
 • 5249 Marmoleum Striato
  Marmoleum Striato -mallisto

  Marmoleum Striato

  Marmoleum Striato on kestävä ja ajaton linoleumilattia, jonka avulla voit luoda miellyttäviä ja luonnollisia tiloja, joissa tunnet olosi kotoisaksi. Lineaarista kuosia voidaan käyttää luomaan lattia, joka ohjaa ihmisiä tilasta toiseen ja rajaamaan alueita suuremmassa tilassa.

  Eri kuoseja on helppo yhdistää keskenään ja ne tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet korostaa tiettyjä alueita tilassa, kuten odotusalueita suuressa aulassa tai leikkialuetta päiväkodissa.

Marmoleum Linear -mallisto

Luo miellyttävät tilat

Luonnonmukaisen Linear-malliston avulla voit luoda tiloja, jotka sopeutuvat muuttuviin tarpeisiin. Neutraalit ja rikkaat värit ovat yhteensopivia ja niitä on helppo yhdistellä myös muihin materiaaleihin. Linear-mallisto tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia.

Luonnostaan miellyttävä
• Kestävän kehityksen mukainen lattiaratkaisu: CO2-neutraali (cradle to gate) ja PVC-vapaa
• Valmistettu luonnollisista raaka-aineista, kuten pellavaöljystä ja puujauhoista
• Suunniteltu edistämään terveellistä sisäympäristöä

Miellyttävä design
• Mallisto sisältää ajattomia ja neutraaleja värejä, jotka heräävät eloon yhdistettynä toisiinsa ja muihin materiaaleihin
• Lineaarinen kuvio, jolla voidaan ohjata ihmisiä tai rajata tiloja
• Mukautuu eri tarpeisiin

Miellyttävä käytössä
• Homogeeninen rakenne, joka kestää kovaa kulutusta
• Visuaalinen ilme, joka piilottaa hyvin likaa
• Helppo puhdistaa ja hoitaa

Marmoleum Linear

Kuvat

Marmoleum Linear kuvia

Linear-malliston avulla voit luoda miellyttäviä ja luonnollisia tiloja, joissa tunnet olosi kotoisaksi. Linear-kuosi sopii myös hyvin yhdisteltäväksi muiden Marmoleum-mallistojen kanssa, tutustu Marmoleum Marbled ja Marmoleum Solid -mallistoihin.

Klikkaa alla olevia kuvia ja inspiroidu suunnittelumahdollisuuksista!

Ympäristö

Ekologinen ja CO2-neutraali

Marmoleumin valmistusmateriaaleista 97% on luonnollisia raaka-aineita, 70% niistä on nopeasti uusiutuvia ja 43% on uusioraaka-aineita. Tämän takia Marmoleum on ekologinen lattiavalinta.

Luonnolliset raaka-aineet
Marmoleumin tärkeimpiä raaka-aineita ovat pellavakasvin siemenistä saatava pellavaöljy, sertifioiduista metsistä saatava puujauho sekä juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kiinnitetään.

Marmoleumin tekee erityiseksi se, että se on valmistettu luonnosta saaduista raaka-aineista, joista monet ovat vuosittain uusiutuvia. Juutti ja pellava ovat vuosittaisia satoja, joita korjataan samalla tavalla kuin esimerkiksi vehnää. Hartsin uuttaminen on jatkuva prosessi ja puujauhe on eurooppalaisia tuotantometsiä hyödyntävän sahateollisuuden jätettä. Kalkkikivivarannot ovat ehtymättömät

CO2-neutraali
Ainutlaatuisten ominaisuuksien, luonnollisten raaka-aineiden ja modernin valmistuksen ansiosta Marmoleum on CO2-neutraali (cradle to gate). Lue lisää CO2-neutraalista Marmoleumista. Tai katso video Marmoleumin valmistuksesta.

Natural by nature

Tekniset tiedot

Marmoleum Striato

Asennus- ja hoito-ohjeet

Marmoleum floorcare

NCS & LRV

NCS & LRV -koodit

Lataa tästä Marmoleum Linear -malliston NCS & LRV -koodit

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Marmoleum Linear NCS & LRV