Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum - Topshield Pro

Uusi pintakäsittely Marmoleumille

Marmoleumin kestävyys, design ja toimivuus ovat vertaansa vailla – ja nyt tuote on entistäkin parempi. Marmoleum-lattiat säilyvät hyvännäköisenä pitkään ja se on parempi valinta niin ympäristölle kuin sinulle.

Museum Van Bommel Van Dam

3x parempi - kestävämpi lattia

Topshield pro -pintakäsitelty Marmoleum on erinomainen lattiapäällyste monella tavalla. Parannettu pintakäsittely on kehitetty uusimpien teknologioiden avulla ja se perustuu vuosien kokemukseen. Tämän ansiosta lattia säilyttää ulkonäkönsä pidempään ja tekee lattiasta sileämmän ja helpommin puhdistettavan. Uusimman Topshield pro innovaatiomme myötä voimme ylpeydellä sanoa, että Marmoleum on paras luonnollinen lattiapäällyste.

Mikä tekee Topshield pro -käsitellystä Marmoleumista 3x paremman?

Kestää paremmin kulutusta - Paksumman pintakäsittelykerroksen ansiosta Marmoleum kestää kulutusta entistäkin paremmin ja säilyttää upean ulkonäkönsä pidempään.

Parempi suoja tahroja vastaan - Uuden ja parannetun pintakäsittelytekniikan ansiosta Marmoleum ehkäisee entistä paremmin tahroja ja sen kemikaalikestävyys soveltuu terveydenhuollon vaativiin kohteisiin.

Helpompi puhdistaa ja hoitaa - Topshield pro -pintakäsittelyn innovatiivinen levitysmenetelmä ja Marmoleumin entistäkin sileämpi pinta takaavat tasaisen ja yhtenäisen suojan lattiallesi. Tämän ansiosta pinnalle kertyy vähemmän likaa ja se on helpompi puhdistaa.

Paremman pintakäsittelyn ydin

Lattiapäällysteemme ainutlaatuinen ominaisuus on sen kaksikerroksisuus, joten se voidaan korjata tai uudistaa vaurion sattuessa tai vielä vuosien käytön jälkeen. Uusi Topshield pro -pintakäsitelty Marmoleun on heti käyttövalmis lattia, se ei vaadi alkukäsittelyä eikä vahausta.

Kaksi-kerrosjärjestelmä on normi monilla teollisuudenaloilla erinomaisen kestävyyden saavuttamiseksi. Puuta tai metallia maalattaessa käytetään ensin pohjamaalia kestävyyden varmistamiseksi. Topshield pro -pohjuste kiinnittyy linoleumin pinnalle ja muodostaa suojakerroksen. Topshield pro:n toinen kerros antaa toiminnallisuuden; se muodostaa kovan, naarmuuntumista torjuvan ja likaa hylkivän pintakerroksen.

Marmoleum imporved surface - Topshield pro

Topshield pro - perusteellisesti testattu

Topshield pro -pintakäsitelty Marmoleum on erinomainen valinta lattiapäällysteeksi. Marmoleum on testattu perusteellisesti omassa laboratoriossamme, käytännössä ja ulkopuolisten asiantuntijoiden toimesta. Testaamme lattiapäällysteemme äärirajoille saakka ja simuloimme tilanteita, joita tuskin tapahtuu tosielämässä – saadaksemme selville, mitä lattiapäällysteemme kestävät. Tässä tapauksessa vertasimme hyväksi todettua Topshield 2:ta uuteen Topshield pro -pintakäsittelyyn.

Kulutuskestävyys

Havaitsimme kulutustestissämme, että Topshield 2 oli 50 hiontakerran jälkeen samassa kunnossa kuin Topshield pro 150 hiontakerran jälkeen. Tämä vastaa 3x parempaa kestävyyttä.

Topshield 2 oli hyvä, Topshield pro on vielä parempi.

Suoja tahroja vastaan

Maailman muuttuessa kehitämme tuotettamme ja asetamme uusia tavoitteita. Esimerkkinä voidaan mainita käsidesinfiointiaineiden laaja käyttö. Perinteisesti tämä testataan 30 minuutin ja 2 tunnin jaksoissa; menimme pidemmälle ja kehitimme testausmenetelmän, jossa altistusajat ovat 24 tuntia ja 96 tuntia. Käytämme useita käsidesimerkkejä. Puhdistuksen jälkeen Topshield pro -pintakäsiteltyyn Marmoleumiin ei jäänyt lainkaan näkyviä tahroja.

Käytännön testaus

Laboratoriotestien lisäksi Topshield pro -pintakäsiteltyä Marmoleumia on myös testattu käytännön olosuhteissa. Tätä varten Topshield 2 -käsiteltyä Marmoleumia sekä muita linoleumi-, kumi- ja homogeenisia vinyylilattiapäällysteitä verrataan Topshield pro:hon, jotta näemme miten uusi pintakäsittely toimii. Esimerkki tällaisesta testistä on peruskoulun luokkahuone, johon on asennettu paloista muodostettu lattiapäällyste ja jota on käytetty lähes vuoden ajan.

Testitulokset tukevat laboratoriossa saatuja positiivisia tuloksia ja osoittavat, että Topshield pro antaa parhaan kulutuskestävyyden, suojan tahroja vastaan ja puhdistettavuuden.

Ulkoinen testaus

TÜV on rakennustekniikan asiantuntijalaboratorio. Heidän suorittamansa testi simuloi äärimmäistä lattiavauriota raahaamalla suojaamatonta 100 kg painavaa huonekalua lattialla. Topshield pro -pintakäsitelty Marmoleum saa testistä kärkitulokset. Testi osoittaa kestävyyden laboratorio-olosuhteissa ja se tehdään vain vertailun vuoksi. Käytännössä tulokseen voi vaikuttaa moni muukin tekijä.

Lataa kulutuskestävyys testiraportti
Lataa huonekalu testiraportti

Miksi valita Marmoleum?

Topshield pro -pintakäsitelty Marmoleum:

Todistetusti kestävä - Marmoleumin ylivertaisuus perustuu miljooniin asennettuihin neliömetreihin sekä uusimpaan teknologiaan.

Terveys – Topshield pro -pintakäsitelty Marmoleum on luonnostaan antibakteerinen, allergiatestattu, vähäpäästöinen, myrkytön luonnolle ja ihmisille sekä muoviton.

Ei sisällä kemikaaleja - Vahaa tai kiillotusaineita ei tarvita optimaalisen ulkonäön varmistamiseksi vuosien ajaksi.

Vesitiiviys ja vesihöyryn läpäisevyys Kestää vettä myös pitkäaikaisesti ilman hitsaustarvetta. Topshield pro -pintakäsitelty Marmoleum päästää vesihyöryä lävitseen huomattavasti paremmin verrattuna vinyyli- ja kumilattioihin.

Hygienia - Marmoleum ei tarjoa kasvualustaa MRSA:n kaltaisille bakteereille, toisin sanoen se on luonnostaan antibakteerinen. Marmoleumin sileä pinta tekee siitä myös helposti puhdistettavan.

Kestävyys ja upea ulkonäkö – Kestävä ja sileä pinta, joka takaa helpon puhdistettavuuden

Checklist Marmoleum - EN

Pitkäikäisempi

Vaikka Topshield pro -käsitelty Marmoleum on suunniteltu säilyttämään ulkonäkönsä, on tärkeää noudattaa joitakin yksinkertaisia ohjeita, jotka auttavat säilyttämään lattian kauneuden pidempään. Kun huolehdit kolmion kaikista elementeistä, Marmoleum ja Topshield pro hoitavat loput.

Marmoleum triangle

Puhdistus ja hoito
Kolmion yksi elementti on ”puhdistus ja hoito”. Kun hoidat lattiaasi ja puhdistat sen tarvittaessa, se pysyy kauniina pidempään ilman vahausta. Laadukas puhdistus ja hoito säästää aikaa ja rahaa.

Sisäänkäyntijärjestelmät
Hyvin suunniteltu sisäänkäyntijärjestelmä estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta sisään, suojaten siten sisätilojen lattiapäällysteitä sekä vähentäen siivous-, korjaus- ja ylläpitokustannuksia.

Kalusteiden suojaaminen
Asianmukaisen suojauksen käyttö pöydissä ja tuoleissa suojaa lattiapäällystettä. Kalusteiden suojaaminen auttaa säilyttämään lattian uudenveroisena pidempään

Värin ja kuosin valinta
Lattian kuosi ja väri voivat ajan myötä vaikuttaa lattian ulkonäköön. Koulussa, jossa lattia on kovalla kulutuksella ja jossa on vähän aikaa lattian hoitoon, on suositeltavaa käyttää marmoroituja kuoseja pehmeämmissä sävyissä.