Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleumi

Marmoleum Solid

Linoleumin puhdaslinjaisuutta. Esittelemme ylpeinä uudistetun Marmoleum Solid -malliston, jossa houkuttelevat nykyaikaiset kuosit yhdistyvät ylivertaiseen monipuolisuuteen ja innovaatioihin. Tutustu uuteen Cocoa-mallistoomme, johon olemme lisänneet luonnollista kaakaopavun kuorta ainutlaatuisen ja jännittävän pintakuvion luomiseksi. Kohokuvioidussa Slate-kuosissa kiven ajaton estetiikka yhdistyy linoleumilattian lämpimyyteen ja aitouteen. Marmoleum Solid koostuu viidestä erilaisesta linoleumikuosista; Cocoa, Slate, Concrete, Piano sekä Walton.

 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Solid
 • 3584 Marmoleum Cocoa tabletop B
  Marmoleum Cocoa -mallisto

  Marmoleum Cocoa

  Lisäämällä kaakaonkuoret perinteisiin Marmoleumin valmistusaineisiin olemme luoneet rakenteellisen ja esteettisen innovaation. Tuloksena on uusi ja jännittävä pintakuvio, joka on sekä luonnollisen näköinen että nykyaikaisen tuntuinen.

 • e3745 Marmoleum Slate tabletop
  Marmoleum Slate -mallisto

  Marmoleum Slate

  Inspiraationa kiven luonnollinen kuvio. Marmoleum Slate esittelee ainutlaatuisen kohokuvioidun pinnan, joka lisää uuden ulottuvuuden Marmoleum-lattiapäällysteeseemme. Tuloksena on pinta, jossa yhdistyy kiven ajaton estetiikka ja linoleumin puhtaus.

 • 3712 Marmoleum Concrete tabletop
  Marmoleum Concrete -mallisto

  Marmoleum Concrete

  Marmoleum Concreten marmorikuvio erottuu klassisesta Marmoleum-lattiapäällysteestä hienovaraisella kivikuvioinnillaan. Värivalikoima on neutraali lämpimine sävyineen ja viileine nykyaikaisine betonikuoseineen, nyt laajennettuna kuudella kirkkaalla tehostevärillä.

 • 3642 Marmoleum Piano tabletop
  Marmoleum Piano -mallisto

  Marmoleum Piano

  Piano on italiankielinen vastine sanoille hillitty, hiljainen, hitaasti tai rauhallisesti. Marmoleum Piano antaa elegantin yksivärisen vaikutelman mutta näyttää silti siistiltä pitkään kuviointinsa ansiosta.

 • Marmoleum Walton 3367
  Marmoleum Walton -mallisto

  Marmoleum Walton

  Marmoleum Waltonin yhtenäinen identiteetti, sileä pinta ja minimalistinen, vaatimaton olemus tekevät siitä todellisen ja aidon linoleumilattianpäällysteiden edustajan.

Marmoleum Solid -mallisto

Ainutlaatuinen ja aito

Uusittu Marmoleum Solid sisältää viiden erilaisen kuosin malliston, joka antaa perustan puhdaslinjaisten tilojen luomiselle. Solid-mallisto
yhdistää houkuttelevan nykyaikaisen ulkonäön ylivertaiseen monipuolisuuteen, joka luo yhtenäisyyttä kaikkiin tiloihin.


Marmoleum Solid -mallisto esittelee linoleumidesignin uuden sukupolven. Kuvioinnin vaihtelevuus mahdollistaa laajan valikoiman hienopiirteisiä kuoseja, jotka antavat mallistolle voimakkaan modernin ulkoasun. Solid on suunniteltu sulautumaan kauniisti muihin materiaaleihin ja sisustustyyleihin. Kaikki värit on kehitetty huolellisesti globaalin trenditutkimuksen pohjalta ja sopivat hyvin yhdisteltäviksi keskenään.

Marmoleum Solid -mallisto tarjoaa:

AITO DESIGN
● Aitoja ja mieleenkiintoisia kuoseja
● Laaja väripaletti, joka soveltuu neutraaliin ja yksiväriseen trendiin
● Kuoseja, jotka sopivat erinomaisesti yhdisteltäviksi puun, lasin ja metallin kanssa

AITO MATERIAALI
● Valmistettu luonnon omista raaka-aineista kuten pellavasiemenöljystä ja puujauhosta
● Sisältää kierrätysmäteriaalia kuten kaakaopavun kuorta
● Kestävän kehityksen mukainen lattiamateriaali: CO2 -neutraali, PVC -vapaa ja ftalaatiton

AITO TUNNE
● Luonnonmateriaali, jolla on vahva perinne
● Syvät värisävyt ja kauniit hienopiirteiset kuosit, jotka soveltuvat kaikkiin sisustustyyleihin
● Ainutlaatuinen ja aito materiaali, jolla luot viihtyisät tilat

Lue Marmoleum Solid Magazine

Kaikkia Marmoleum Solid -malliston värejä on saatavana 18 dB askeläänen vaimennuksella.

Marmoleum Slate linoleum flooring

Video

Marmoleum Solid video

Katso Solid video, missä malliston pääsuunnittelija Tamar Gaylord sekä tuotepäällikkö Bregje Smulders esittelevät Solid -malliston:


Ympäristö

Ekologinen ja kestävä

97% luonnollisia raaka-aineita
72% nopeasti uusiutuvia
43% uusiomateriaaleja

Luonnollinen lattia, joka on luotu kestämään
Marmoleum on valmistettu luonnollisista, uusiutuvista raaka-aineista ja se on ympäristöystävällisin joustava lattiapäällyste. Se ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä tai mineraaliöljyä. Sen valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat:

● pellavakasvin siemenistä saatava pellavaöljy
● sertifioiduista metsistä saatava puujauho
● juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kalanteroidaan

Marmoleum on testattu kaikkien tärkeiden maailmanlaajuisten kestävän kehityksen ekomerkkien mukaisesti ja sille on myönnetty mm. Joutsenmerkki ja Blue Angel. Forbon linoleumi on lisäksi M1 -sertifioitu.

Topshield pro on Forbo Flooringin erittäin suorituskykyinen UV-pintakäsittely, jota käytetään kaikissa Forbon Marmoleum -lattiapäällysteissä. Topshield pro kestää kovaa kulutusta sekä ehkäisee tahriintumista ja naarmuuntumista. Sen ansiosta lattia kestää hyvännäköisenä vuodesta toiseen ja se on helppo puhdistaa ja vaatii kunnossapitoa entistä harvemmin.

Marmoleum raw materials

Tekniset tiedot

Techn. specs. Marmoleum Solid

NCS & LRV

NCS & LRV

Lataa tästä Marmoleum Solid NCS & LRV -koodit Marmoleum Solid LRV & NCS

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Marmoleum Solid NCS & LRV

Hoito-ohjeet

Marmoleum floorcare

Jalkalistat ja kulmakappaleet

Jalkalistat ja kulmakappaleet

Lattian viimeistelyä varten Forbo tarjoaa valikoiman korkealaatuisia jalkalistoja ja kulmakappaleita, tutustu valikoimaan tästä Jalkalistat ja kulmakappaleet