Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
cocoa

Marmoleum Cocoa - kiertotalous ja kauneus yhdessä.

Marmoleum Cocoa -lattiat on kehitetty ja valmistettu kierrätettäväksi ja uudelleenkäytettäväksi samalla, kun ne sitovat hiilidioksidipäästöjä.

Lisäämällä kaakaonkuoret perinteisiin Marmoleumin valmistusaineisiin olemme luoneet uuden ja jännittävän pintakuvion, joka on sekä luonnollisen näköinen että nykyaikaisen tuntuinen. Marmoleum Cocoassa yhdistyy kaakaonkuorien eloisuus ja mineraalisävyjen rauhallisuus.
Ajaton lattia, joka sopii kaikkialle.

Kaikkia Marmoleum Solid -värejä on saatavana 3,5 mm Decibel-versiona.

Värivaihtoehdot

Marmoleum Cocoa

  Marmoleum Solid

  Nykyaikainen ja luonnollinen

  Marmoleum Solid on saanut inspiraatiota luonnosta. Mallisto tarjoaa rajattomat yhdistelymahdollisuudet, värit ja kuosit sopivat yhdisteltäviksi keskenään sekä muiden sisustusmateriaalien kanssa. Marmoleum Solidin avulla voit luoda modernit ja harmoniset tilat, joissa on luonnollinen tunnelma.

  LUONNOLLISESTI NYKYAIKAINEN
  • Jopa 98% luonnollisia raaka-aineita
  • Ilmastopositiivinen ilman päästöjen kompensointia
  • Kiertotalouden mukainen ja PVC-vapaa

  NYKYAIKAINEN DESIGN
  • Nykyaikainen ja luonnollinen väripaletti, joka sisältää hillittyjä ja neutraaleja sävyjä
  • Sopii yhdisteltäväksi muiden sisustusmateriaalien kanssa
  • Suunniteltu hyvinvointia ajatellen

  NYKYAIKAINEN KÄYTÖSSÄ
  • Kestää kovaa kulutusta Topshield pro -pintakäsittelyn ansiosta
  • Helppo puhdistaa ja ylläpitää: ei tarvitse vahata
  • Hygieeninen ja antibakteerinen

  Kaikkia Marmoleum Solid -värejä on saatavana 3,5 mm Decibel-versiona.

  Marmoleum Cocoa - 3592 salted caramel

  Hyvinvointi

  Hyvinvoinnin perusta

  Tavoitteenamme on suunnitella ja tarjota tuotteita, jotka edistävät positiivisella tavalla terveyttä ja viihtyvyyttä tuomalla luonnon sisätiloihin.

  Vietämme keskimäärin 85% ajastamme sisätiloissa, siksi haluamme parantaa hyvinvointia tuomalla luonnon sisälle. Marmoleum sopii koulujen, terveydenhuoltolaitosten, työpaikkojen, vapaa-ajan sekä asuintilojen biofiiliseen suunnitteluun luomalla mahdollisuuden tuoda luonnon parhaat puolet sisätiloihimme.

  Marmoleum edistää hyvinvointia monella tasolla. Marmoleum on suunniteltu edistämään turvallista, hygieenistä ja viihtyisää ympäristöä. Lattiat ovat helppohoitoisia, antibakteerisia, ja ne on hyväksytty allergikoille. Marmoleumin luonnollinen tuntu ja kauniit värit vaikuttavat kaikkiin aisteihimme. Biopohjaisten raaka-aineiden ja jatkuvien elinkaariparannusten ansiosta, olemme voineet luoda ilmastopositiivisen lattian, joka edistää kestävää tulevaisuutta. Marmoleum-lattiat parantavat ympäristö- ja hyvinvointipisteitä rakennusten luokitusjärjestelmissä, kuten LEED, BREEAM ja Well building.

  Marmoleum Concrete - 3733 yellow shimmer & 3763 blue shimmer

  Ilmastopositiivinen

  Marmoleum – ympäristöystävällinen lattia

  Marmoleum on kestävän kehityksen mukainen lattiavalinta. Se on ilmastopositiivinen (cradle to gate) ilman päästöjen kompensointia.

  Rakennusteollisuus on yksi suurimmista ilmastonmuutosta aiheuttavien hiilidioksidipäästöjen aiheuttajista. Siksi etsimme keinoja pienentää hiilijalanjälkeämme ilmaston lämpenemisen torjumiseksi. Ympäristöystävällisten rakennusmateriaalien käyttö on yhä tärkeämpää uutta rakennushanketta suunniteltaessa.

  Forbo pyrkii osaltaan ratkaisemaan ilmastonmuutosongelmia kehittämällä ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja.
  Marmoleum-lattiamme on valmistettu jopa 98% luonnollisista raaka-aineista, kuten pellavaöljystä, puujauhosta, kalkkikivestä, hartsista ja juutista. Marmoleum on ainutlaatuinen lattiapäällyste, sillä se sitoo hiilidioksidia itse tuotteeseensa. Marmoleumissa käytettyjen biopohjaisten materiaalien fotosynteesi saa aikaan hiilidioksidin talteenoton, joka on suurempi kuin kuljetuksesta ja tuotannosta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt. Siksi Marmoleum on ilmastopositiivinen tai hiilinegatiivinen (cradle to gate).
  Lue lisää luonnollisesta Marmoleumista.

  Käytämme elinkaariarviointeja kestävän kehityksen toimintamme seuraamiseen ja jatkuvaan kehitykseen. Riippumattomasti todennetut ympäristötuoteselosteemme tarjoavat tietoa, jota tarvitaan kestävän kehityksen mukaisen päätöksentekoon. Lue lisää LCA :sta ja EPD:stä.
  Lataa tästä Marmoleumin EPD

  Marmoleum Cocoa natural raw materials

  Tekniset tiedot

  Marmoleum Cocoa - 3586 indigo milk

  Asennus & hoito

  Marmoleum asennus & hoito

  Forbon Marmoleum-lattiat ovat kestäviä ja helppohoitoisia Topshield pro -pintakäsittelyn ansiosta. Lue lisää Topshield pro -pintakäsittelystä.

  Lataa tästä:
  Linoleumimatto asennusohjeet
  Linoleumin hoito-ohjeet julkitiloihin

  Tai katso puhdistus- ja hoitovideot:
  Marmoleumin käyttönotopuhdistus
  Marmoleumin ylläpitosiivous
  Marmoleumin perussiivous

  Vaikka Topshield pro -käsitelty Marmoleum on suunniteltu säilyttämään ulkonäkönsä, on tärkeää noudattaa joitakin yksinkertaisia ohjeita, jotka auttavat säilyttämään lattian kauneuden pidempään.  Sisäänkäyntijärjestelmät
  Hyvin suunniteltu sisäänkäyntijärjestelmä estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta sisään, suojaten siten sisätilojen lattiapäällysteitä sekä vähentäen siivous-, korjaus- ja ylläpitokustannuksia.

  Kalusteiden suojaaminen
  Asianmukaisen suojauksen käyttö pöydissä ja tuoleissa suojaa lattiapäällystettä. Kalusteiden suojaaminen auttaa säilyttämään lattian uudenveroisena pidempään.

  Puhdistus ja hoito
  Kun hoidat lattiaasi ja puhdistat sen tarvittaessa, se pysyy kauniina pidempään ilman vahausta. Laadukas puhdistus ja hoito säästää aikaa ja rahaa.

  Topshield pro 3x better protection

  Cocoa-mallisto

  Luonnollinen innovaatio

  Marmoleum-tehtaamme Alankomaissa sijaitsee De Zaanstreekin alueella, jossa tuotetaan ja jalostetaan paljon kaakaota. Tämä antoi meille inspiraation Cocoa-lattiapäällysteeseemme, joka koostuu kestävän kehityksen mukaisesta Marmoleum-lattiastamme, johon on sekoitettu kaakaopavun kuoria.

  Marmoleum Cocoa noudattaa kestävän suunnittelun visiotamme ja on ainutlaatuinen lisä linoleumilattiaamme. Kaakaonkuoret ovat kaakaontuotannon jäännöstuote. Keräämme kuoret ja jauhamme ne hienoksi ja levitämme sitten Marmoleumiin. Kaakaonkuoret antavat lattialle ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman.

  Marmoleum Cocoa -lattiat on kehitetty ja valmistettu kierrätettäväksi ja uudelleenkäytettäväksi samalla, kun ne sitovat hiilidioksidipäästöjä.

  Lue lisää kauniista ja ympäristöystävällisistä Cocoa-lattioista
  Tai lataa esite

  Cocoa 3592 salted caramel_3590 meringue

  Kuvat & videot

  Marmoleum Cocoa kuvat & videot

  Inspiroidu kaakaokuoria sisältävästä linoleumilattiasta, jossa on jännittävä pintarakenne ja joka antaa luonnollisen ja nykyaikaisen ilmeen.

  Referenssit