Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleumi

Marmoleum Solid

Marmoleum Solid on ympäristöystävällinen linoleumilattia, joka tuo luonnon sisätiloihimme. Se edistää hyvinvointiamme ja vahvistaa yhteyttämme luontoon.
Astu nykyaikaiseen luontoon. Tutustu Marmoleum Solid -malliston neljään eri kuosiin:
Cocoa, Walton, Concrete ja Piano

 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Cocoa_3592 salted caramel
  Marmoleum Cocoa

  Marmoleum Cocoa

  Marmoleum Cocoa - kiertotalous ja kauneus yhdessä.

  Marmoleum Cocoa -lattiat on kehitetty ja valmistettu kierrätettäväksi ja uudelleenkäytettäväksi samalla, kun ne sitovat hiilidioksidipäästöjä.

  Lisäämällä kaakaonkuoret perinteisiin Marmoleumin valmistusaineisiin olemme luoneet uuden ja jännittävän pintakuvion, joka on sekä luonnollisen näköinen että nykyaikaisen tuntuinen. Marmoleum Cocoassa yhdistyy kaakaonkuorien eloisuus ja mineraalisävyjen rauhallisuus.
  Ajaton lattia, joka sopii kaikkialle.

  Kaikkia Marmoleum Solid -värejä on saatavana 3,5 mm Decibel-versiona.

 • Marmoleum Walton_3367 alloy
  Marmoleum Walton

  Marmoleum Walton

  Linoleumin puhdas luonne. Marmoleum Waltonin yhtenäinen identiteetti, sileä pinta ja minimalistinen, vaatimaton olemus tekevät siitä todellisen ja aidon linoleumilattiapäällysteiden edustajan.

  Selkeän visuaalisen ilmeensä ansiosta Walton on helppo sovittaa käyttöympäristöönsä, ja hienovarainen kuviointi antaa sille pehmeän ja luonnollisen ilmeen. Nykyaikaisessa väripaletissa on sekä viileitä harmaan sävyjä, lämpimiä maanläheisiä sävyjä, että täyteläisiä klassisia sävyjä.

  Kaikkia Marmoleum Solid -värejä on saatavana 3,5 mm Decibel-versiona.

 • Marmoleum Concrete_3760 dust
  Marmoleum Concrete

  Marmoleum Concrete

  Modernin betonilattian ulkonäkö yhdistettynä Marmoleumin lämpöön ja luonnollisuuteen.
  Marmoleum Concrete -kuosi erottuu klassisesta Marmoleum-lattiasta hienovaraisella betonikuvioinnillaan. Marmoleum Concrete mukautuu uusimpiin trendeihin pysyen samalla uskollisena luonteelleen.

  Marmoleum Concrete -mallisto sisältää neljä neutraalia betonisävyä, joiden alta loistaa väriä. Nämä sopivat erinomaisesti yhdisteltäväksi joko maalatun seinän tai lattian tehostevärin kanssa.

  Kaikkia Marmoleum Solid -värejä on saatavana 3,5 mm Decibel-versiona.

 • Marmoleum Piano_3630 angora
  Marmoleum Piano

  Marmoleum Piano

  Piano on italiankielinen sana, joka tarkoittaa hillittyä, sileää tai pehmeää. Marmoleum Piano antaa elegantin yksivärisen vaikutelman mutta näyttää silti siistiltä pitkään hienovaraisen kuviointinsa ansiosta.

  Kaikkia Marmoleum Solid -värejä on saatavana 3,5 mm Decibel-versiona.

 • Marmoleum Concrete_3763 blue shimmer
  Marmoleum Solid kaikki värit

  Marmoleum Solid kaikki värit

  Yhteys nykyaikaiseen luontoon
  Löydä yhteys nykyaikaiseen luontoon Marmoleum Solidin avulla, joka on ilmastopositiivinen lattia ja edistää hyvinvointiasi. Marmoleum Solid on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja sen hienostunut estetiikka sopii mihin tahansa tilaan.

  Tasapainoinen väripaletti sulautuu vaivattomasti nykyajan trendeihin pysyen samalla uskollisena luonnolliselle olemukselleen.

Marmoleum Solid

Nykyaikainen ja luonnollinen

Marmoleum Solid on saanut inspiraatiota luonnosta. Mallisto tarjoaa rajattomat yhdistelymahdollisuudet, värit ja kuosit sopivat yhdisteltäviksi keskenään sekä muiden sisustusmateriaalien kanssa. Marmoleum Solidin avulla voit luoda modernit ja harmoniset tilat, joissa on luonnollinen tunnelma.

LUONNOLLISESTI NYKYAIKAINEN
• Jopa 98% luonnollisia raaka-aineita
• Ilmastopositiivinen ilman päästöjen kompensointia
• Kiertotalouden mukainen ja PVC-vapaa

NYKYAIKAINEN DESIGN
• Nykyaikainen ja luonnollinen väripaletti, joka sisältää hillittyjä ja neutraaleja sävyjä
• Sopii yhdisteltäväksi muiden sisustusmateriaalien kanssa
• Suunniteltu hyvinvointia ajatellen

NYKYAIKAINEN KÄYTÖSSÄ
• Kestää kovaa kulutusta Topshield pro -pintakäsittelyn ansiosta
• Helppo puhdistaa ja ylläpitää: ei tarvitse vahata
• Hygieeninen ja antibakteerinen

Kaikkia Marmoleum Solid -värejä on saatavana 3,5 mm Decibel-versiona.

Marmoleum Cocoa - 3592 salted caramel

Hyvinvointi

Hyvinvoinnin perusta

Tavoitteenamme on suunnitella ja tarjota tuotteita, jotka edistävät positiivisella tavalla terveyttä ja viihtyvyyttä tuomalla luonnon sisätiloihin.

Vietämme keskimäärin 85% ajastamme sisätiloissa, siksi haluamme parantaa hyvinvointia tuomalla luonnon sisälle. Marmoleum sopii koulujen, terveydenhuoltolaitosten, työpaikkojen, vapaa-ajan sekä asuintilojen biofiiliseen suunnitteluun luomalla mahdollisuuden tuoda luonnon parhaat puolet sisätiloihimme.

Marmoleum edistää hyvinvointia monella tasolla. Marmoleum on suunniteltu edistämään turvallista, hygieenistä ja viihtyisää ympäristöä. Lattiat ovat helppohoitoisia, antibakteerisia, ja ne on hyväksytty allergikoille. Marmoleumin luonnollinen tuntu ja kauniit värit vaikuttavat kaikkiin aisteihimme. Biopohjaisten raaka-aineiden ja jatkuvien elinkaariparannusten ansiosta, olemme voineet luoda ilmastopositiivisen lattian, joka edistää kestävää tulevaisuutta. Marmoleum-lattiat parantavat ympäristö- ja hyvinvointipisteitä rakennusten luokitusjärjestelmissä, kuten LEED, BREEAM ja Well building.

Marmoleum Concrete - 3733 yellow shimmer & 3763 blue shimmer

Ilmastopositiivinen

Marmoleum – ympäristöystävällinen lattia

Marmoleum on kestävän kehityksen mukainen lattiavalinta. Se on ilmastopositiivinen (cradle to gate) ilman päästöjen kompensointia.

Rakennusteollisuus on yksi suurimmista ilmastonmuutosta aiheuttavien hiilidioksidipäästöjen aiheuttajista. Siksi etsimme keinoja pienentää hiilijalanjälkeämme ilmaston lämpenemisen torjumiseksi. Ympäristöystävällisten rakennusmateriaalien käyttö on yhä tärkeämpää uutta rakennushanketta suunniteltaessa.

Forbo pyrkii osaltaan ratkaisemaan ilmastonmuutosongelmia kehittämällä ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja.
Marmoleum-lattiamme on valmistettu jopa 98% luonnollisista raaka-aineista, kuten pellavaöljystä, puujauhosta, kalkkikivestä, hartsista ja juutista. Marmoleum on ainutlaatuinen lattiapäällyste, sillä se sitoo hiilidioksidia itse tuotteeseensa. Marmoleumissa käytettyjen biopohjaisten materiaalien fotosynteesi saa aikaan hiilidioksidin talteenoton, joka on suurempi kuin kuljetuksesta ja tuotannosta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt. Siksi Marmoleum on ilmastopositiivinen tai hiilinegatiivinen (cradle to gate).
Lue lisää luonnollisesta Marmoleumista.

Käytämme elinkaariarviointeja kestävän kehityksen toimintamme seuraamiseen ja jatkuvaan kehitykseen. Riippumattomasti todennetut ympäristötuoteselosteemme tarjoavat tietoa, jota tarvitaan kestävän kehityksen mukaisen päätöksentekoon. Lue lisää LCA :sta ja EPD:stä.
Lataa tästä Marmoleumin EPD

Marmoleum Cocoa natural raw materials

Esite ja kirja

Marmoleum esite ja kirja

Löydät lisätietoja kaikista Marmoleum-mallistoistamme Marmoleum Magazinesta

Katso kaikki Marmoleum Solid -malliston värit ja kuosit digitaalisesta tuotekirjasta:Lisätietoa Marmoleum Solid mallistosta, lataa esite:Lue lisää ekologisista Marmoleum Cocoa -lattioista:

Kuvat

Marmoleum Solid kuvat

Marmoleum Solid -lattiat yhdistävät sinut luontoon, joka on loputon inspiraation ja innovaation lähde.
Anna kuviemme inspiroida sinua luomaan kestävän kehityksen mukaisia tiloja, joilla on positiivinen vaikutus kaikkeen ja kaikkiin!

Tekniset tiedot

Marmoleum Cocoa - 3586 indigo milk

Asennus & hoito

Marmoleum asennus & hoito

Forbon Marmoleum-lattiat ovat kestäviä ja helppohoitoisia Topshield pro -pintakäsittelyn ansiosta. Lue lisää Topshield pro -pintakäsittelystä.

Lataa tästä:
Linoleumimatto asennusohjeet
Linoleumin hoito-ohjeet julkitiloihin

Tai katso puhdistus- ja hoitovideot:
Marmoleumin käyttönotopuhdistus
Marmoleumin ylläpitosiivous
Marmoleumin perussiivous

Vaikka Topshield pro -käsitelty Marmoleum on suunniteltu säilyttämään ulkonäkönsä, on tärkeää noudattaa joitakin yksinkertaisia ohjeita, jotka auttavat säilyttämään lattian kauneuden pidempään.Sisäänkäyntijärjestelmät
Hyvin suunniteltu sisäänkäyntijärjestelmä estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta sisään, suojaten siten sisätilojen lattiapäällysteitä sekä vähentäen siivous-, korjaus- ja ylläpitokustannuksia.

Kalusteiden suojaaminen
Asianmukaisen suojauksen käyttö pöydissä ja tuoleissa suojaa lattiapäällystettä. Kalusteiden suojaaminen auttaa säilyttämään lattian uudenveroisena pidempään.

Puhdistus ja hoito
Kun hoidat lattiaasi ja puhdistat sen tarvittaessa, se pysyy kauniina pidempään ilman vahausta. Laadukas puhdistus ja hoito säästää aikaa ja rahaa.

Topshield pro 3x better protection