Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleumi

Linoleumi liikuntalattiat

Marmoleum Sport on monikäyttöinen urheilulattiapäällyste, joka soveltuu monenlaisiin urheilutiloihin. Kestävät linoleumiurheilulattiat valmistetaan pääosin luonnollisista raaka-aineista, minkä ansiosta Marmoleum on CO2-neutraali kehdosta portille.
Marmoleum Sport -mallisto sisältää 11 nykyaikaista väriä pehmeällä marmorikuosilla.

 • Linoleumi liikuntalattiat
 • Linoleumi liikuntalattiat
 • Linoleumi liikuntalattiat
 • Marmoleum Sport_83285
  Marmoleum Sport

  Marmoleum Sport

  Marmoleum Sport on monikäyttöinen urheilulattiapäällyste, joka soveltuu monenlaisiin urheilutiloihin. Kestävät linoleumiurheilulattiat valmistetaan pääosin luonnollisista raaka-aineista, minkä ansiosta Marmoleum on CO2-neutraali kehdosta portille.

  Marmoleum Sport -mallisto sisältää 11 nykyaikaista väriä pehmeällä marmorikuosilla. Mallisto tarjoaa sekä neutraaleja että kirkkaita värejä, joita voidaan yhdistellä kun halutaan luoda lattiaan kuvioita eri urheilulajien tarpeisiin. Kaikkia värejä on saatavana 3,2 mm ja 4,0 mm versiona.

Marmoleum Sport -mallisto

Marmoleum Sport -mallisto

Marmoleum Sport on monikäyttöinen urheilulattiapäällyste, joka soveltuu monenlaisiin urheilutiloihin. Kaikkia värejä on saatavana 3,2 mm ja 4,0 mm paksuna mattona. Marmoleum Sport täyttää kaikki eurooppalaisen EN 14904 ja saksalaisen DIN V 18032-2 -standardin vaatimukset.

Vähennä loukkaantumisriskiä
Urheilu- ja monitoimihallien lattiapäällysteiden tulee täyttää turvallisuus- ja urheilutoiminnalliset ominaisuudet. Marmoleum Sport -liikuntalattia vähentää loukkaantumisriskiä, lihasväsymystä ja ylikuormitusta. Päällyskerros estää tehokkaasti liukastumisia.

Soveltuu kovaan kulutukseen
Marmoleum Sport soveltuu lattiapäällysteeksi monenlaisin liikuntatiloihin, kuten käsipallo, koripallo, yleisurheilu ja voimistelu. Yhdessä oikean aluslattian kanssa lattia kestää raskaita kuormia ja urheiluvälineitä. Marmoleum Sport sopii myös tansseihin ja juhliin, se kestää kengät, savukkeet ja juomat.

Pitkäikäinen
Marmoleum-lattia takaa kestävyyden jopa vuosien intensiivisen käytön jälkeen. Erinomaisten puhdistus- ja hoito-ominaisuuksien ansiosta lattia näyttää hyvältä monien vuosien ajan.

Hyvännäköinen
Marmoleum Sport -mallisto sisältää 11 nykyaikaista väriä pehmeällä marmorikuosilla. Mallisto tarjoaa sekä neutraaleja että kirkkaita värejä, joita voidaan yhdistellä kun halutaan luoda lattiaan kuvioita eri urheilulajien tarpeisiin.

Marmoleum Sport

Edut

Ykkösvalinta

Marmoleum Sport tarjoaa:

Kestävä liikuntalattia
• Joustava ja elastinen
• Monikäyttöinen (yhdessä sopivan aluslattiajärjestelmän kanssa)
• Luistamaton
• Kestävä
• Ei tuota kitkaa
• Lämmin jalan alla
• Paloturvallinen
• Sopii lattialämmityksen kanssa

Ainutlaatuinen liikuntalattiavalikoima
• Saatavana 3,2 ja 4,0 mm paksuisena
• Laaja valikoima värejä, joita on helppo yhdistellä

Luonnollinen ja hygieeninen
• Valmistettu luonnollisista raaka-aineista
• Hygieeninen
• Antibakteerinen
• Kestävän kehityksen mukainen

Marmoleum Sport_83283 light grey

Luonnollinen voittaja

Luonnollinen voittaja

Marmoleum Sport täyttää kaikki urheilutoiminnalliset ominaisuudet tarjoten samalla ekologisen urheilulattian. Marmoleum-lattiat ovat CO2-neutraaleja kehdosta portille.

Marmoleumin valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat nopeasti uusiutuvia ja ne sitovat niin suuren määrän hiilidioksidia kasvien, puiden ja satojen kasvun aikana, että kyseinen määrä hiilidioksidia ylittää tuotteen valmistuksen aikana syntyvän CO2-määrän. Marmoleum on valmistettu modernissa ja energiatehokkaassa ympäristössä, 100 % vihreällä sähköllä, joka on peräisin auringosta ja tuulesta.

Lue lisää Marmoleumista ja kestävästä kehityksestä luonnollinen Marmoleum.


Marmleum_natural winner

Asennus

Marmoleum Sportin asennus

Lataa tästä
Marmoleum sheet installation guidance note
Marmoleum Sport game lining installation guidance note

Jokaiselle Marmoleum Sport -kuosille löytyy yhteensopiva yksivärinen hitsauslanka.

Marmoleum Sport soveltuu lattiapäällysteeksi monenlaisin liikuntatiloihin EN 14904 mukaisesti. Käyttötarkoituksen mukaan Marmoleum Sport voidaan asentaa aluejoustavana, pistejoustavana tai yhdistelmäjoustavana.

Aluejoustava (tyyppi A) -liikuntalattiajärjestelmä
Marmoleum Sport asennetaan joustavan alusrakenteen (aluslattian) päälle. Suositellaan varsinkin koripallohalleihin, joissa pallon ponnahdusominaisuudet halutaan pitää mahdollisimman hyvinä.

Pistejoustava (tyyppi P) -liikuntalattiajärjestelmä
Marmoleum Sportin alle asennetaan 7 mm kumimatto, joka asennetaan kovan alustan päälle. Suositellaan pienempiin halleihin, esikouluihin ja aktiviteettitiloihin, joissa ei ole kovaa käyttöä.

Yhdistelmäjärjestelmät
Yhdistelmä alue- ja pistejoustavasta rakenteesta. Suositellaan kaikenlaiseen voimisteluun sekä urheiluhalleihin, joita käytetään erilaisiin liikuntamuotoihin.

Marmoleum Sport Elastic
Marmoleum Sport Elastic on pistejoustava (tyyppi P) lattiapäällyste, joka koostuu kahdesta yhdessä toimivasta kerroksesta. Nämä muodostavat täydellisen pohjan kevyelle urheilulle. Iskuja vaimentava aluslattia on valmistettu kierrätetystä kumista, vaahtomuovihiukkasista ja polyuretaanista. Päällyskerros on Marmoleum Sportia. Päällyskerros voidaan asentaa suoraan aluslattialle, mikä tekee siitä yksinkertaisen ja kustannustehokkaan urheilulattiajärjestelmän.

Marmoleum Sport

Esite

Marmoleum Sport -esite

Lue lisää ja lataa Marmoleum Sport -esite:

Tekniset tiedot

Marmoleum Sport