Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleumi

Linoleumi liikuntalattiat

Marmoleum Sport-mallistoa on saatavana 13 väriä, jotka perustuvat yleisesti liikuntatiloissa käytössä oleviin värimalleihin. Malliston värejä voidaan yhdistellä, kun halutaan luoda lattiaan kuvioita eri urheilulajien tarpeisiin. Värit on myös valikoitu niin, ettei lika näy niissä hyvin.


Marmoleum sport luokitellaan aluejoustavaksi liikuntalattiarakenteeksi ja se täyttää uusimman eurooppalaisen liikuntalattiastandardin EN14904 ja saksalaisen standardin DIN V 18032-2 vaatimukset. Aluejoustava liikuntalattia vähentää tapaturmavaaraa. Liikuntatilojen lattiamateriaalit tulee valita huolella, joten valitse pitkäaikainen sekä turvallinen Marmoleum Sport.

 • Linoleumi liikuntalattiat
 • Linoleumi liikuntalattiat
 • Linoleumi liikuntalattiat
 • Linoleumi liikuntalattiat
 • 83176
  Marmoleum Sport -mallisto

  Marmoleum Sport

  Malliston 13 väriä perustuvat yleisesti liikuntatiloissa käytössä oleviin värimalleihin. Värejä voidaan yhdistellä, kun halutaan luoda lattiaan kuvioita eri urheilulajien tarpeisiin. Värit on myös valikoitu niin, ettei lika näy niissä hyvin.

Luonnollinen voittaja

Luonnollinen voittaja

Valmistusaineiden koostumus tekee Marmoleum Sportista ainutlaatuisen. Se täyttää kaikki ekologisen tuotteen vaatimukset ja yhdistää ne hyviin ominaisuuksiin, jotka materiaalikoostumus itsessään tarjoaa.

Pellavakasvin siemenistä saatava pellavaöljy on Marmoleum Sportin pääraaka-aine. Yhdessä luonnonhartsin, kalkkikiven ja puujauhon kanssa muodostuu linoleumin perusta, jolle annetaan väri lisäämällä luonnosta peräisin olevia väripigmenttejä. Tämä joustava perusta puristetaan juuttikankaalle ja suurissa kuivausuuneissa siitä muodostuu kestävä urheilulattia. Vihreää energiaa hyödyntävä Marmoleum Sportin valmistusprosessi on erittäin ympäristöystävällinen.

Natural winner

Hyvännäköinen

Hyvännäköinen

Marmoleum Sport-mallisto sisältää yhdeksän marmoriväriä, jotka kattavat koko väriskaalan. Alkaen keltaisesta, oranssista, punaisesta, vihreiden ja sinisten kautta kahteen neutraaliin sävyyn. Jännittävä Marmoleum Sport Move-mallisto on saatavana neljänä neutraalina värinä, joita voidaan käyttää perustana monenlaisille urheilutilojen lattioille.

Värit 83712 ja 83715 ovat mukavan yllättäviä oranssin ja keltaisen sävyineen. Se muistuttaa urheilun harrastamista siellä mistä se alkoi: kadulta. Valitut värit on helppo yhdistää pelikenttään houkuttelevan ja inspiroivan lattian luomiseksi. Se on loppujen lopuksi dominoivin alue urheiluhallissasi.

Visual champion

Ykkösvalinta

Ykkösvalinta

Urheilu- ja monitoimihallien lattianpäällysteiden on täytettävä monenlaisia vaatimuksia alkaen ammattilais- ja puoliammattilaisurheilusta kokoontumisiin, juhliin ja koulujen koetilaisuuksiin. Käyttöprofiilista riippuen käytetään erilaisia lattiajärjestelmiä.

Kestävä liikuntalattia
• Joustava ja elastinen
• Estää liukastumista
• Kestävä
• Ei tuota kitkaa
• Lämmin jalan alla
• Paloturvallinen
• Sopii lattialämmityksen kanssa

Ainutlaatuinen liikuntalattiavalikoima
• Saatavana 3,2 ja 4,0 mm paksuisena
• Marmoleum Sport Move-kuosi
• Laaja valikoima värejä, joita on helppo yhdistellä

Luonnollinen ja hygieeninen
• Valmistettu luonnon raaka-aineista
• Hygieeninen
• Bakteerikasvua torjuva
• Kestävän kehityksen mukainen

Suitable for a range of sports facilities

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Marmoleum Sport täyttää kaikki liikuntalattian toiminnalliset ja tekniset vaatimukset saksalaisen DIN V 18032-2 ja eurooppalaisen EN 14904 -standardin mukaisesti. Urheiluhallien asettamien vaatimusten takia näihin kohteisiin suositellaan paksuudeltaan 3,2 mm linoleumi-liikuntalattianpäällystettä. 3,2 mm täyttää uusimmat suoritusvaatimukset ja se täyttää kansallisten ja eurooppalaisten standardien vaatimukset.

Löydät tekniset tiedot ladattavien tiedostojen alta Ladattavat tiedostot

3,2 mm tarjoaa merkittäviä teknisiä, taloudellisia ja design-hyötyjä:
• Helppo asentaa keveyden ansiosta
• Kustannussäästöt materiaalin edullisemman hinnan ansiosta
• Ympäristön kannalta kestävin ratkaisu
• Kaikki värit saatavana 3,2 mm paksuna

Käyttökohteet

Käyttökohteet ja aluslattia

Marmoleum Sport soveltuu lattianpäällysteeksi monenlaisin liikuntatiloihin EN 14904 mukaisesti. Kaksi yleisintä ovat aluejoustavat lattiat ja pistejoustavat lattiat.

Aluejoustava (tyyppi A) -liikuntalattiajärjestelmä
Marmoleum Sport on täydellinen liikuntatilojen lattia. Aluejoustavat lattiat minimoivat loukkaantumisriskin jakamalla iskun voiman laajemmalle alueelle. Tämän ansiosta se sopii vaativaan urheilukäyttöön.

Pistejoustava (tyyppi P) -liikuntalattiajärjestelmä
Marmoleum Sport soveltuu myös pistejoustaviin lattiajärjestelmiin. Marmoleum Sport Elastic on Marmoleum Sportin ja kehittyneen kumisen aluslattian yhdistelmä, joka vaimentaa iskut heti niiden osumakohdassa. Tämä auttaa ehkäisemään toistuvia rasitusvammoja, joita kovat pinnat usein aiheuttavat. Käyttäjän paino ei vaikuta vaimennustehoon, kuten aluejoustavissa lattioissa tapahtuu. Pistejoustavat lattiat ovat siksi ihanteellisia lasten leikkipaikoille ja vähemmän vaativille urheilupaikoille. On tärkeää huomata, että pistejoustavat liikuntalattiat ovat herkempiä painaumille kuin aluejoustavat lattiat, joten raskaita pistekuormia tulee lattian käyttöiän pidentämiseksi välttää.

Marmoleum sport elastic
Marmoleum Sport + kehittynyt kuminen aluslattia = Marmoleum Sport Elastic on pistejoustavan myötäävä (tyypin P) lattianpäällyste, joka muodostuu kahdesta kerroksesta. Kerrosten yhteistoiminta tuottaa täydellisen alustan vähemmän iskuja tuottavia urheilulajeja varten. Iskuja vaimentava aluslattia valmistetaan kierrätetyistä kumi- ja vaahtomuovista, jotka sidotaan polyuretaaniin. Pintakerroksena on Marmoleum Sport. Kuminen aluslattia ja Marmoleum Sport asennetaan erikseen. Aluslattia voidaan kiinnittää alustaan, joten sen avulla saadaan toteutettua yksinkertainen ja kustannustehokas urheilulattiajärjestelmä.

Applications