Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleumi

Askelääntä vaimentava linoleumi

Hiljainen lattiapäällyste! Askelääntä vaimentava linoleumilattia alentaa melutasoa linoleumimattoon kiinnitetyn eristyskerroksen ansiosta. Näin saavutetaan jopa 18 dB:n askeläänenvaimennus.

Askelääntä vaimentavaa linoleumia on saatavana kahtena eri mallistona. Marmoleum Acousticissa on korkkialusta ja sen askeläänen vaimennus on 14 dB. Marmoleum Decibelissä on polyolefiinivaahtoalusta ja se tarjoaa peräti 18 dB:n askeläänen vaimennuksen. Vaikuta lattiamateriaalin valinnalla tilan melutasoon.

  • Askelääntä vaimentava linoleumi
  • Askelääntä vaimentava linoleumi

Mallistot

Askelääntä vaimentavat mallistot

Askelääntä vaimentava linoleumilattia alentaa melutasoa linoleumimattoon kiinnitetyn eristyskerroksen ansiosta. Näin saavutetaan jopa 18 dB:n askeläänenvaimennus.

Marmoleum Acoustic
Marmoleum Acousticin askeläänen vaimennus on 14 dB (ISO 717-2). Marmoleum Acoustic koostuu 2 mm paksusta Corkment-alustasta ja 2 mm Marmoleum-kerroksesta. Marmoleum Acousticin käyttö vähentää asennuskuluja, koska tuotteen voi asentaa kerralla sen sijaan, että Corkment-alusta ja Marmoleumpäällyste asennettaisiin erikseen.

Marmoleum Decibel
Marmoleum Decibelin askeläänen vaimennus on erinomainen, 18dB.
Tuotetta on saatavana 3,5 mm (2,5 mm linoleumpäällyste on laminoitu 1 mm paksuiselle polyolefiinivaahtoalustalle), sekä 3,0 mm (jolloin linoleumin paksuus 2,0 mm).

Marmoleum Decibel 3,5 mm on saatavana 27 värissä.
Marmoleum Decibel 3,0 mm on saatavana 9 värissä.
Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tilata muita värejä erikoistilauksena.

Corkment
Corkment-alustaa voi käyttää tavallisen Marmoleumin kanssa, jolloin askeläänen vaimennus on vähintään 14 dB (ISO 717-2-standardin mukaan).
Asenna ensin Corkment-alusta juuttipuoli ylöspäin. Odota vuorokausi liimauksen kiinnittymistä. Asenna sitten matto Corkment-alustan päälle. Noudata tavallisia asennusohjeita.