Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleumi

Askelääntä vaimentava linoleumi

Hiljainen lattiapäällyste! Askelääntä vaimentava linoleumilattia alentaa melutasoa linoleumimattoon kiinnitetyn eristyskerroksen ansiosta. Näin saavutetaan jopa 18 dB:n askeläänenvaimennus.

Askelääntä vaimentavaa linoleumia on saatavana kahtena eri mallistona. Marmoleum Acousticissa on korkkialusta ja sen askeläänen vaimennus on 14 dB. Marmoleum Decibelissä on polyolefiinivaahtoalusta ja se tarjoaa peräti 18 dB:n askeläänen vaimennuksen. Vaikuta lattiamateriaalin valinnalla tilan melutasoon.

 • Askelääntä vaimentava linoleumi
 • Askelääntä vaimentava linoleumi
 • 322435
  Marmoleum Decibel 3,5mm

  Marmoleum Decibel 3,5mm

  Marmoleum Decibelin askeläänen vaimennus on erinomainen, 18 dB. Tuotetta on saatavana 3,5 mm (2,5 mm linoleumpäällyste on laminoitu 1 mm paksuiselle polyolefiinivaahtoalustalle).

 • Marmoleum Real 3241 orange sorbet
  Marmoleum Decibel 3,5mm tilaustuote

  Marmoleum Decibel 3,5mm tilaustuote

  Marmoleum Decibel tarjoaa erinomaisen 18 dB askeläänen vaimennuksen. Tuotetta on saatavana 3,5 mm (2,5 mm linoleumipäällyste on laminoitu 1 mm paksuiselle polyolefiinivaahtoalustalle).

  Kaikkia Marmoleum värejä on saatavana Decibel-versiona. Tutustu alla eri värivaihtoehtoihin. Olemme merkinneet varastotuotteet tähdellä*. Muita värejä on saatavana erikoistilauksena, minimitilausmäärä 180m2.

 • 307530
  Marmoleum Decibel 3,0mm

  Marmoleum Decibel 3,0mm

  Marmoleum Decibelin askeläänen vaimennus on erinomainen, 17dB.

 • 3055
  Marmoleum Acoustic

  Marmoleum Acoustic

  Marmoleum Acousticin askeläänen vaimennus on 14 dB (ISO 717-2). Marmoleum Acoustic koostuu 2 mm paksusta Corkment-alustasta ja 2 mm Marmoleum-kerroksesta.

 • 1200
  Corkment -alusta

  Corkment

  Corkment-alustaa voi käyttää tavallisen Marmoleumin kanssa, jolloin askeläänen vaimennus on vähintään 14 dB. Asenna ensin Corkment-alusta juuttipuoli ylöspäin.

Mallistot

Askelääntä vaimentavat mallistot

Askelääntä vaimentava linoleumilattia alentaa melutasoa linoleumimattoon kiinnitetyn eristyskerroksen ansiosta. Näin saavutetaan jopa 18 dB:n askeläänenvaimennus.

Marmoleum Acoustic
Marmoleum Acousticin askeläänen vaimennus on 14 dB (ISO 717-2). Marmoleum Acoustic koostuu 2 mm paksusta Corkment-alustasta ja 2 mm Marmoleum-kerroksesta. Marmoleum Acousticin käyttö vähentää asennuskuluja, koska tuotteen voi asentaa kerralla sen sijaan, että Corkment-alusta ja Marmoleumpäällyste asennettaisiin erikseen.

Marmoleum Decibel
Marmoleum Decibelin askeläänen vaimennus on erinomainen, 18dB.
Tuotetta on saatavana 3,5 mm (2,5 mm linoleumpäällyste on laminoitu 1 mm paksuiselle polyolefiinivaahtoalustalle), sekä 3,0 mm (jolloin linoleumin paksuus 2,0 mm).

Marmoleum Decibel 3,5 mm on saatavana 33 värissä.
Marmoleum Decibel 3,0 mm on saatavana 9 värissä.
Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tilata muita värejä erikoistilauksena.

Corkment
Corkment-alustaa voi käyttää tavallisen Marmoleumin kanssa, jolloin askeläänen vaimennus on vähintään 14 dB (ISO 717-2-standardin mukaan).
Asenna ensin Corkment-alusta juuttipuoli ylöspäin. Odota vuorokausi liimauksen kiinnittymistä. Asenna sitten matto Corkment-alustan päälle. Noudata tavallisia asennusohjeita.