Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum
ilmasto-
positiivinen

ilman päästöjen kompensointia

Lue lisää ja vieritä alas

Mitä on ilmastopositiivinen?Ilmastopositiivinen (myös hiilinegatiivinen) tarkoittaa, että CO2-päästöjen summa on alle nolla. Toisin sanoen hiilidioksidipäästöjen talteenotto on suurempi kuin tuotannon aiheuttamat CO2-päästöt.

Marmoleum on ainutlaatuinen lattiapäällyste, sillä se sitoo hiilidioksidia itse tuotteeseensa. Kaikkien Marmoleumissa käytettävien kasvien fotosynteesi saa aikaan hiilidioksidin talteenoton, joka on suurempi kuin kuljetuksesta ja tuotannosta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt. Siksi Marmoleum on ilmastopositiivinen tai hiilinegatiivinen (cradle to gate).

Kestävän kehityksen mukainen lattia

Marmoleum -tuotevalikoimamme on ilmastopositiivinen (cradle to gate) ilman päästöjen kompensointia. Marmoleumissa yhdistyy nykyaikainen design sekä ekologisuus, millä on tärkeä vaikutus kestävään kehitykseen.

Marmoleum on paras valinta kaikkiin kestävän kehityksen mukaisiin kohteisiin. Kestävien materiaalien käyttö kotona, toimistossa, junissa, sairaaloissa tai myymälätiloissa on myös panostus paremman ympäristön puolesta!

Tutustu Marmoleum-lattioihin

Ympäristö-selosteen 100% läpinäkyvyys

Forbo käyttää useita arviointitapoja osoittaakseen linoleumituotteensa ympäristöystävällisyyden. Ensimmäinen on elinkaariarviointi (LCA), jonka tuloksena syntyy ympäristöseloste (EPD).

Tämä seloste, joka on läpinäkyvä ja kolmannen osapuolen varmentama, perustuu tuotteen elinkaaren kaikkien vaiheiden ympäristövaikutusten arviointiin, raaka-aineen jalostuksesta materiaalien käsittelyn, valmistuksen, jakelun, käytön, korjauksen ja huollon kautta lopulta hävittämiseen tai kierrättämiseen asti.

Lisätietoa EPD, LCA & HPD

Lataa Marmoleumin EPD:t
Circular Marmoleum
  • 100 %

    vihreää sähköä auringosta ja tuulesta, jota käytetään tehtaissamme

  • 65 t

    takaisinotettua linoleumia vuonna 2023

  • 95

    Marmoleum-projektia yli 9 maassa saivat ilmastopositiivisen sertifikaattimme