Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Tutustu siihen, mitä teemme

lattia-alan haasteisiin vastataksemme

Lue lisää ja vieritä alas

Kestävän kehityksen valikoima

Kolme tuoteryhmää valittavana

Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen, joten Forbo Flooring Systemsin tuotevalikoimasta löytyy luonnollisesti ainutlaatuisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

1. Marmoleum-lattiapäällysteet ovat tehtaaltamme lähtiessä hiilineutraaleja ilman päästökompensointia.

2. Vinyylilattiamme ovat turvallisia käyttää ja ne tarjoavat upeita liimattomia vaihtoehtoja, jotka täyttävät kiertotalouden vaatimukset.

3. Tekstiililattioidemme kierrätysmateriaaliprosentti on suuri, erityisesti tekstiililaatoissamme, joissa kierrätysmateriaalia on vähintään 56 prosenttia painosta. Coral-sisäänkäyntijärjestelmät on valmistettu hylätyistä kalaverkoista tuotetusta Econyl-langasta.

Lue lisää tuotevalikoimastamme alla olevia linkkejä klikkaamalla.

Vinyylilattia

Linoleumi – biopohjainen lattia

Lue lisää

2,5 mm:n Marmoleum-mallistomme on hiilineutraali (kehdosta portille) ilman päästökompensointia. Mallisto yhdistää ekologiset arvomme nykyaikaiseen suunnitteluun ja vaikuttaa merkittävällä tavalla kestävän kehityksen mukaisen maailman rakentamiseen.

Vinyyli – kiertotalouteen valmis lattia

Lue lisää

Vinyylilattiat ovat osa monipuolista ja yhä enenevämmässä määrin liimavapaata tuotevalikoimaamme, ja niiden teknisissä ominaisuuksissa ja ympäristöystävällisyydessä on saavutettu merkittäviä kehitysaskeleita. Kierrätysmateriaalien määrän lisääminen, pintakäsittelyjen ja väriaineiden kehitys, tuotepäästöjen leikkaaminen ja haitallisista aineista luopuminen ovat olleet ratkaisevia valintoja.

Tekstiili – kierrätyksen sankari

Lue lisää

Tekstiilien osalta käytämme painossa mitattuna eniten kierrätysmateriaaleja alalla, sillä niiden osuus on keskimäärin jopa 56 %. Coral-sisäänkäyntijärjestelmissä käytämme Econyl-lankoja, jotka ovat peräisin valtameristä pelastetusta kalastusverkkojätteestä. Langat valmistetaan sataprosenttisesti kierrätysmateriaalista.

Lattiamme

vastaavat rakentamisen haasteisiin

Lattiapäällysteemme täyttävät AgBB- ja M1-standardien päästönormit. Lisäksi osa niistä on FloorScore-sertifioituja. Rakentamisen sertifiointijärjestelmissä useimpien tuotteidemme BREEAM-luokitus on A tai A+. LEED-järjestelmässä useimmat tuotteet vaikuttavat suoraan tai epäsuorasti seuraaviin luokkiin ja pistearvoihin:

• Rakennusmateriaalien avoin käyttö ja optimointi → EPD jopa 2 pistettä

• Rakennustuotteiden avoin käyttö ja optimointi → raaka-aineiden hankinta jopa 1 piste

• Rakennus- ja purkujätteen hallinta → jopa 2 pistettä

• Sisäilman laatu → vähäpäästöiset materiaalit jopa 3 pistettä

• Akustiset ominaisuudet → jopa 1 piste

Kestävän kehityksen logoja

Rakennuksen dynamiikka

Inspiroiva lähestymistapa sisustussuunnitteluun

Forbo Flooringin kansainvälinen suunnittelutiimi hyödyntää globaalia värikarttaa, joka sitoo kaikki mallistomme yhteen. Tämä globaali värikartta perustuu kansainvälisiin trendeihin ja rakennuksen erilaisiin dynamiikoihin. Värikartta auttaa suunnittelutiimiämme luomaan kattavan tuotevalikoiman, jonka osat ovat yhdistettävissä toisiinsa.

Rakennuksen dynamiikka on konsepti, joka perustuu rakennuksen viiteen toimintavaiheeseen. Tätä yhtenäistä lähestymistapaa noudattamalla rakennussuunnitelma voidaan laatia toiminnallisuus huomioiden. Dynamiikassa huomioitavat viisi toimintavaihetta ovat vastaanotto, siirtyminen, yhdistäminen, keskittyminen ja lataaminen.

Lue lisää
Rakentamisen dynamiikka

Nyt on aika tehdä muutos

koska näemme rakennusalalla monia haasteita

Lattiateollisuuden haasteet