Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

coral
bright -mallisto

Kun hinta on tärkeä. Jos sinulla on rajallinen budjetti mutta haluat silti hyvän sisäänkäyntituotteen, Coral Bright on oikea vaihtoehto! Malliston kirkkaat ja raikkaat värit tuovat sisäänkäyntiisi säväyksen. Coral Bright soveltuu keskikovan kulutuksen sisäänkäynteihin ja se toimii parhaiten alueilla, joissa suurin ongelma on kosteus.

Coral Bright -mallistoa on saatavana myös laattana.

• Tuntuu mukavalta ja pehmeältä
• Soveltuu kevyen ja keskikovan kulutuksen sisäänkäynteihin
• Näyttävät värit
• Tekee sisäänkäynnistäsi hyvännäköisen ja kutsuvan

Värivaihtoehdot

Coral Bright

  Coral-mallisto

  Pysäytä lika

  Olemme olleet maailman johtava tekstiilisisäänkäyntijärjestelmien valmistaja yli 50 vuoden ajan, joten tiedämme miten lika ja kosteus pidetään poissa rakennuksista. Ensivaikutelma ratkaisee. Rakennukseesi tulijoiden tulisi pitää näkemästään. Tämän lisäksi on myös tärkeää pitää rakennuksen lattiat puhtaana ja varmistaa kävijöiden turvallisuus. Coral-sisäänkäyntijärjestelmät huolehtivat tästä kaikesta ja monesta muusta.

  Coral-valikoimamme sisältää useita eri mallistoja, joilla on jokaisella omat ominaisuutensa, kuten lian poistaminen tai kosteuden sitominen. Ominaisuuksien lisäksi voit valita erilaisia asennusvaihtoehtoja: rulla, laatat ja matot.
  Minkä malliston valitsetkin, saat aina parasta laatua ja parhaat ominaisuudet.

  Hyvin suunnitellun sisäänkäyntijärjestelmän edut:
  • Vähentää liukastumis- ja kaatumisriskiä
  • Pidempi sisätilojen lattioiden käyttöikä
  • Pienemmät ylläpitokustannukset
  • Hyvännäköinen ja kutsuva sisäänkäynti
  • Rakennuksen ympäristöystävällisyyden parantaminen vähentämällä muiden lattioiden kunnossapitoon tarvittujen puhdistusaineiden määrää

  Coral Welcome

  Sisäänkäynnin alueet

  Valitse oikea sisäänkäyntijärjestelmä

  Pelkkä matto oven edessä ei riitä. Ihmiset eivät useinkaan pysähdy pyyhkimään jalkojaan, joten hyvän sisäänkäyntijärjestelmän on hoidettava työnsä. Eri alueet huomioiva Coral-sisäänkäyntijärjestelmä voi estää 95-prosenttisesti likaa ja kosteutta kulkeutumasta jalkojen mukana muualle rakennukseen.

  Toimivan sisäänkäyntijärjestelmän valinta perustuu rakennuksen sijaintiin (millaista likaa lattialle tulee), ihmisten määrään (kuinka paljon lattialla kävellään), kohderyhmään (esim. toimistotyöläiset vai koululaiset) ja rakennuksen sisäänkäyntiin (suuri, pieni, sisällä, ulkona). Sisäänkäyntijärjestelmä voi alkaa jo ulkoa ja jatkua aina vastaanottoalueelle asti.

  Olemme määrittäneet 3 sisäänkäynnin aluetta.
  Coral tarjoaa jokaiseen sisäänkäyntiin sopivan ratkaisun.
  Alue 1: Ulkoalue
  Alue 2: Sisäalue
  Alue 3: Muut sisäalueet

  Saat lisätietoja klikkaamalla kuvan alueita.


  entrace zones

  Ympäristö

  Creating better environments

  Aina valmistustavasta toimivuuteen asti: Forbo Flooring System valmistaa laadukkaita tuotteita, jotka ovat aidosti ympäristöystävällisiä.

  Energiaa uusiutuvista energialähteistä
  Kaikki ostamamme sähkö on peräisin uusiutuvista lähteistä. Tämä merkitsee, että Coralin tuotantolaitos on osa tehokasta ympäristöjärjestelmää ja sille on myönnetty ISO 14001-sertifiointi.

  Ei kaatopaikalle päätyvää jätettä
  Coral-tuotantolaitoksella ei synny käytännössä yhtään kaatopaikalle päätyvää jätettä.

  Jätteiden uusiokäyttö
  Kaikki Coral-tuotantolaitoksella syntyvä jätelanka päätyy langantoimittajan uusiokäyttöön. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja ympäristövaikutustemme vähentämiseksi, minkä vuoksi teemme hyvin tiivistä yhteistyötä edistyksellisesti ajattelevien toimittajien kanssa. He hyödyntävät materiaaleissaan jatkuvasti enemmän kierrätettyä materiaalia.

  Econyl®-lanka
  Suurimmassa osassa Coral-sisäänkäyntijärjestelmiä on käytetty Econyl®-lankaa, joka valmistetaan käytetyistä ja hylätyistä kalaverkoista. Econylin® käyttö auttaa vähentämän nykyistä jätekuormaa, välttää lisäsaasteiden syntymistä valmistuksessa ja pitää luonnonvarojen ja energian kulutuksen mahdollisimman pienenä.

  Puhdistus- ja ylläpitokustannusten vähentäminen
  Sisäänkäyntijärjestelmämme voivat estää lian kulkeutumisen rakennukseen jopa 95-prosenttisesti. Näin rakennuksesi siivouskustannukset vähenevät jopa 65 % ja lattioidesi käyttöikä pitenee.

  creating better environments

  Videot

  Esite

  Coral esite

  Lue lisää Coralista ja lataa esite.

  LRV & NCS

  Coral LRV & NCS -koodit

  Lataa Coral-malliston LRV ja NCS -koodit

  LRV
  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  NCS
  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  "Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  LRV&NCS

  Tekniset tiedot

  Coral Brush

  Referenssit