Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vinyylilankut ja -laatat

Allura Dryback 0,7 DR7

Forbon Allura Dryback -mallisto tarjoaa laajimman valikoiman kuoseja, värejä, kokoja ja muotoja. Alustaan liimattava Allura Dryback on kestävin ja luotettavin tuote kaikenkokoisiin käyttökohteisiin. Mallisto tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet.

 • Allura Dryback 0,7 DR7
 • Allura Dryback 0,7 DR7
 • 63645 dark serene oak
  Allura Dryback 0,7 Wood

  Allura Dryback Wood

  Liimattavat Allura Dryback 0,7 vinyylilankut ja -laatat tarjoavat kestävät ja luotettavat lattiaratkaisut. Allura Dryback -mallisto tarjoaa laajimman kuosivalikoiman sekä erinomaiset tuoteominaisuudet, kuten parhaimmman mittapysyvyyden. Erinomaisen kestävyyden ansiosta Allura Dryback 0,7 sopii kaikenkokoisiin kohteisiin.

  Allura Dryback 0,7 -mallisto sisältää 47 luonnollista puukuosia eri lankkukoossa, tarjoten erinomaiset suunnittelumahdollisuudet. Lankkujen koot vaihtelevat XXL-koosta (180 x 32 cm) 75 x 15 cm:n kokoon, mikä sopii ihanteellisesti kalanruotoasennuksiin. Kohokuviointi korostaa lankun kuviota ja tekee niistä erittäin aidon näköisiä ja tuntuisia.

 • 63691 pink natural stone
  Allura Dryback 0,7 Material

  Allura Material

  Liimattavat Allura Dryback 0,7 vinyylilankut ja -laatat tarjoavat kestävät ja luotettavat lattiaratkaisut. Allura Dryback -mallisto tarjoaa laajimman kuosivalikoiman sekä erinomaiset tuoteominaisuudet, kuten parhaimmman mittapysyvyyden. Erinomaisen kestävyyden ansiosta Allura Dryback 0,7 sopii kaikenkokoisiin kohteisiin.

  Allura Dryback 0,7 Material -mallisto sisältää 47 kuosia, jotka tarjoavat suunnitteluvapauden. Suosittujen betoni- ja sementtikuosien lisäksi mallistossa on muita jännittäviä kivikuoseja ja jopa pilvi- ja taivaskuoseja, joilla voit luoda upean ilmeen toimistoihin ja myymälöihin. 50x50 cm ja 100x100 cm laattojen lisäksi Material-mallisto sisältää myös rohkeita lankkukokoja, jotka tarjoavat entistä enemmän suunnittelumahdollisuuksia. Malliston värit sopivat hyvin yhdisteltäviksi keskenään.

Allura Dryback -mallisto

Mallisto, joka on suunniteltu inspiroimaan sinua

Allura Dryback 0,7 on alustaan liimattava vinyylilankku ja -laattamallisto. Se tarjoaa kestävän, luotettavan ja pitkäkestoisen lattiaratkaisun kovan kulutuksen tiloihin. Lattia pysyy hyvännäköisenä pitkään 0,7 mm kulutuskerroksen ja PUR-pintakäsittelyn ansiosta. Parannettu rakenne mahdollistaa sekä suuret lankku- ja laattakoot että leikkisät lattiasuunnitelmat erinomaisen mittapysyvyyden ansiosta. Allura Dryback 0,7 tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet ainutlaatuisine kuosi-, väri-, koko- ja muotoratkaisuineen.

Allura Dryback 0,7 Wood -mallisto sisältää 47 luonnollista puukuosia eri lankkukoossa.
Allura Dryback 0,7 Material -mallisto sisältää 47 ainutlaatuista kuosia eri muodoissa.

KESTÄVÄ KEHITYS
• 100% ftalaatiton ja alhaiset sisäilmapäästöt
• Valmistettu Euroopassa 100% uusiutuvalla energialla
• Läpinäkyvät kolmannen osapuolen vahvistamat EPD:t
• Tuotanto nollajäte-periaatteella

DESIGN
• Oman designtiimimme kehittämät realistiset puukuosit
• Useat eri koot kuten kalanruoto ja XL-lankut tarjoavat erinomaiset suunnittelumahdollisuudet
• Laaja valikoima tuotteita, joita on helppo yhdistellä toistensa kanssa

LAATU
• Kestävin ja luotettavin tuote kaikenkokoisiin käyttökohteisiin
• Valmistuksessa käytetään vain 100 % turvallisia ja REACH-asetusten mukaisia materiaaleja
• PUR-pintakäsittelyn ansiosta lattia pysyy kauniina pitkään myös kovan kulutuksen kohteissa

Allura Dryback -mallistoa on saatavana 0,7 ja 0,55 kulutuspinnalla.

Whitewash elegant oak 60064 ja blackened oak 60061 -kuoseja on saatavana myös Allura-strip vaihtoehtona.

Allura Dryback

Eri Allura-mallistot

Löydä oikea Allura-mallisto

Jokainen kohde on erilainen, mikä asettaa omat vaatimuksensa lattialle. Tämä voi johtua aluslattiasta, kulutuksesta tai projektin koosta. Allura vinyylilankku ja -laattavalikoimamme tarjoaa ratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Projektisi vaatimuksista riippuen voit valita parhaiten sopivimman vaihtoehdon: alustaan liimattava, irtoasennus, asennus tarraliimalla, lukkoponttikiinnitys tai uiva asennus palapelikiinnityksellä.

Lisäksi valikoimistamme löytyy askelääntä vaimentava Allura Decibel, joka tarjoaa erinomaisen 19 dB:n askeläänen vaimennuksen.

Alla olevissa kuvissa näkyy kunkin version rakenteet sekä näiden ainutlaatuiset ominaisuudet.

Kuinka tilaat oikean tuotteen?
Käyttötarpeet määrittävät, mikä tuote sopii parhaiten kohteeseen.
● DR7 - Allura 0,70 mm kulutuspinnalla
● DR5 - Allura 0,55 mm kulutuspinnalla
● FL1 - Allura Flex 1,0 mm kulutuspinnalla
● FL5 - Allura Flex 0,55 mm kulutuspinnalla
● CL5 - Allura Click Pro 0,55 mm kulutuspinnalla
● PZ7 - Allura Puzzle 0,70 mm kulutuspinnalla
● AD8 – Allura Decibel 0,80 mm kulutuspinnalla

Jokaisella tuotteella on oma värinumero kuten 60284. Lisää yllä oleva koodi värinumeron jälkeen, saadaksesi halutun Allura-version tuotteesta.

Esimerkki: jos haluat dark twine -kuosin Allura Flex -versiona 0,55 mm:n kulutuspinnalla, valitse dark twine -värinumero 63655 ja lisää FL5 numeron perään: 63655FL5.

Allura Dryback

Kuvat & videot

Allura Dryback kuvat & videot

Allura Dryback -mallisto tarjoaa laajan valikoiman kuoseja eri koossa, mikä tarjoaa rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Allura vinyylilankut ja -laatat ovat myös yhteensopivia muiden Forbon mallistojen kanssa kuten Tessera-tekstiililaatat ja Flotex-lattiat. Inspiroidu Allura vinyylilankkujen ja -laattojen tarjoamista mahdollisuuksista!

Tekniset tiedot

Allura_60063_60061

NCS & LRV

NCS & LRV -koodit

Lataa tästä Allura Dryback -malliston NCS & LRV -koodit

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta..

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Allura NCS & LRV

Asennus & hoito

Allura Dryback and Coral entrance flooring

Pakkauskoot

Pakkauskoot

• 50x50 cm laatat toimitetaan 12 kpl pakkauksissa (3 m²).
Lavalla 84 pkt / 252 m².
• 75x15 cm lankut toimitetaan 36 kpl pakkauksissa (4,05 m²).
Lavalla 60 pkt / 243 m².
• 75x25 cm lankut toimitetaan 22 kpl pakkauksissa (4,125 m²).
Lavalla 66 pkt / 272,25 m².
• 100x15 cm lankut toimitetaan 20 kpl pakkauksissa (3 m²).
Lavalla 78 pkt / 234 m².
• 100x50 cm lankut toimitetaan 12 kpl pakkauksissa (6 m²).
Lavalla 42 pkt / 252 m².
• 100x100 cm laatat toimitetaan kappaleittain (1 m²).
Lavalla 275 kpl / 275 m².
• 120x20 cm lankut toimitetaan 12 kpl pakkauksissa (2,88 m²).
Lavalla 95 pkt / 273,6 m².
• 150x20 cm lankut toimitetaan 16 kpl pakkauksissa (4,8 m²).
Lavalla 56 pkt / 268,8 m².
• 150x28 cm lankut toimitetaan 12 kpl pakkauksissa (5,88 m²).
Lavalla 54 pkt / 317,52 m².
• 180x32 cm lankut toimitetaan 8 kpl pakkauksissa (4,608 m²).
Lavalla 60 pkt / 276,48 m².