Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vinyylilankut ja -laatat

Allura Click Pro CL5

Allura Click Pro tarjoaa tyylikkään lukkoponttiratkaisun joka sopii jopa 1000 m2 tiloihin. Allura Click Pro -lankut ja laatat ovat helppo ja nopea asentaa ilman liimaa, mikä vähentää seisokkiaikaa ja mahdollistaa lattioiden uudelleenkäytön.

  • Allura Click Pro CL5
  • Allura Click Pro CL5
  • 60288_light giant oak
    Allura Click Pro

    Allura Click Pro

    Allura Click Pro -mallisto koostuu 20 kauniista laatta- ja lankkuvaihtoehdosta. Allura Click Pro tarjoaa markkinoiden parhaan lukkoponttiratkaisun. Ylelliset vinyylilankut ja -laatat ovat nopea ja helppo asentaa ilman liimaa. Allura Click Pro tarjoaa kiertotalouden mukaiset lattiaratkaisut, lattia on helppo poistaa, käyttää uudelleen tai kierrättää.

Allura Click -mallisto

Tyylikäs lukkoponttiratkaisu

Allura Click Pro -mallisto koostuu kauniista puukuoseista, joissa on luonnollinen kohokuviointi sekä tyylikkäistä betoni- ja sementtikuoseista. Erinomainen mittapysyvyys yhdistettynä ja luotettavaan lukkoponttikiinnitykseen takaa optimaaliset lattiaratkaisut jopa 1000 m2 tiloihin.

Allura Click Pro -lankut ja -laatat ovat helppo ja nopea asentaa ilman liimaa, mikä vähentää seisokkiaikaa ja mahdollistaa lattioiden uudelleenkäytön sekä ympäristövaikutuksen minimoinnin.

KESTÄVÄ KEHITYS
• 100% ftalaatiton, alhaiset sisäilmapäästöt ja valmistettu Euroopassa
• Sisältää 28% kierrätysmateriaalia ja on täysin kierrätettävissä käyttöiän lopussa, mikä minimoi ympäristövaikutukset
• Kiertotalouden mukainen lattia, joka on helppo käyttää uudelleen

DESIGN
• Oman designtiimimme kehittämät kauniit kuosit
• PUR-pintakäsittelyn ansiosta lattia säilyy kauniina pitkään
• Ainutlaatuinen lukkoponttiratkaisu, joka sopii jopa 1000 m2 tiloihin

LAATU
• Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta lattia on vakaa ja kestävä
• Asennus aina ilman liimausta
• Helposti asennettava tuote, joka tarjoaa pitkäaikaisen toimivuuden

Kaikkia Allura Click Pro -kuoseja on saatavana myös irtoasennettavana Allura Flex -versiona sekä liimattavana Allura Dryback -versiona.

Allura Click loose lay tiles

Eri Allura-mallistot

Löydä oikea Allura-mallisto

Jokainen kohde on erilainen, mikä asettaa omat vaatimuksensa lattialle. Tämä voi johtua aluslattiasta, kulutuksesta tai projektin koosta. Allura vinyylilankku ja -laattavalikoimamme tarjoaa ratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Projektisi vaatimuksista riippuen voit valita parhaiten sopivimman vaihtoehdon: alustaan liimattava, irtoasennus, asennus tarraliimalla, lukkoponttikiinnitys tai uiva asennus palapelikiinnityksellä.

Lisäksi valikoimistamme löytyy askelääntä vaimentava Allura Decibel, joka tarjoaa erinomaisen 19 dB:n askeläänen vaimennuksen.

Alla olevissa kuvissa näkyy kunkin version rakenteet sekä näiden ainutlaatuiset ominaisuudet.

Kuinka tilaat oikean tuotteen?
Käyttötarpeet määrittävät, mikä tuote sopii parhaiten kohteeseen.
● DR7 - Allura 0,70 mm kulutuspinnalla
● DR5 - Allura 0,55 mm kulutuspinnalla
● FL1 - Allura Flex 1,0 mm kulutuspinnalla
● FL5 - Allura Flex 0,55 mm kulutuspinnalla
● CL5 - Allura Click Pro 0,55 mm kulutuspinnalla
● PZ7 - Allura Puzzle 0,70 mm kulutuspinnalla
● AD8 – Allura Decibel 0,80 mm kulutuspinnalla

Jokaisella tuotteella on oma värinumero kuten 60284. Lisää yllä oleva koodi värinumeron jälkeen, saadaksesi halutun Allura-version tuotteesta.

Esimerkki: jos haluat dark twine -kuosin Allura Flex -versiona 0,55 mm:n kulutuspinnalla, valitse dark twine -värinumero 63655 ja lisää FL5 numeron perään: 63655FL5.

Allura Click Pro

Kuvat & videot

Allura Click kuvat & videot

Allura Click Pro -mallisto tarjoaa tasapainoisen valikoiman Wood- ja Material-kuoseja eri koossa, mikä tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet. Inspiroidu Allura Click Pro -malliston tarjoamista mahdollisuuksista!

Tekniset tiedot

Allura Click Pro

NCS & LRV

NCS & LRV -koodit

Lataa tästä Allura Click -malliston NCS & LRV -koodit

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Allura NCS & LRV

Asennus & hoito

Allura Click installation

Pakkauskoot

Pakkauskoot

• 121,2 x 18,7 cm lankut toimitetaan 8 kpl pakkauksissa (1,81 m²).
Lavalla 48 pkt / 87,03 m².
• 150,5 x 23,7 cm lankut toimitetaan 6 kpl pakkauksissa (2,14 m²).
Lavalla 52 pkt / 111,29 m².
• 60,0 x 31,7 cm laatat toimitetaan 10 kpl pakkauksissa (1,90 m²).
Lavalla 60 pkt / 114,12 m².