Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vinyylilankut ja -laatat

Allura Puzzle PZ7

Allura Puzzle on ainutlaatuinen liimaton vinyylilaatta, joka on helppo asentaa ja nopea poistaa tai vaihtaa. Allura Puzzle sisältää kauniita puu- ja betonikuosia, jotka soveltuvat erittäin kovan kulutuksen alueille lujan palapelikiinnityksen ansiosta.

 • Allura Puzzle PZ7
 • Allura Puzzle PZ7
 • Allura Puzzle installation image
  Allura Puzzle

  Allura Puzzle

  Allura Puzzle -mallisto sisältää 12 kaunista kuosia, jotka vaihtelevat realistisista puukuoseista kivi- ja betonikuoseihin. Laatoissa on luja palapelikiinnitys, joka on tuskin havaittavissa asennuksen jälkeen. Asennus on nopeaa ja helppoa, mikä vähentää seisokkiaikaa. Allura Puzzle pystyy käsittelemään pieniä epätasaisuuksia aluslattioissa, sen asennukseen ei tarvita liimaa ja se soveltuu vaativimpiinkin ympäristöihin. Allura Puzzle -lattiat ovat täysin kierrätettäviä ja kiertotalouden mukaisia.

  Allura Puzzlea käytetään usein supermarketeissa, julkisissa tiloissa ja muissa kovan kulutuksen tiloissa. Allura Puzzle tarjoaa kestävät, hyvännäköiset ja helposti asennettavat lattiaratkaisut.

Allura Puzzle -mallisto

Uiva asennus lujalla palapelikiinnityksellä

Allura Puzzle on ainutlaatuinen vinyylilaatta lujalla palapelikiinnityksellä. Laatat asennetaan ilman liimaa, minkä ansiosta ne ovat myös helppo irrottaa ja kierrättää. Allura Puzzle tarjoaa minimaaliset alustan pohjatyöt, nopean asennuksen ja tämän lisäksi lattia on heti käyttövalmis. Lujan ja vakaan palapelikiinnityksen ansiosta laatoilla on erinomainen mittapysyvyys. Liimattomat Allura Puzzle-laatat sopivat erittäin kovan kulutuksen alueille kuten supermarketteihin ja julkisiin tiloihin.

Allura Puzzle -mallistoa on saatavana 96x96 cm kokoisina laattoina, joiden kulutuspinnan paksuus on 0,7 mm ja kokonaispaksuus on 5 mm.
Allura Puzzle -mallisto sisältää 12 eri kuosia.

KESTÄVÄ KEHITYS
• Liimaton
• Helppo poistaa, käyttää uudelleen ja kierrättää
• Minimaaliset aluslattian valmistelut

DESIGN
• Realistiset puu- ja betonikuosit
• Ihanteellinen myymälöihin sekä väliaikaisiin tiloihin, joihin tarvitaan nopeaa asennusta
• Suuri laattamuoto

LAATU
• Kestävä lattia lujalla palapelikiinnityksellä
• Tasainen ja vakaa
• Nopea asennus ja heti käyttövalmis

Allura Puzzle loose lay vinyl tile

Eri Allura-mallistot

Löydä oikea Allura-mallisto

Jokainen kohde on erilainen, mikä asettaa omat vaatimuksensa lattialle. Tämä voi johtua aluslattiasta, kulutuksesta tai projektin koosta. Allura vinyylilankku ja -laattavalikoimamme tarjoaa ratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Projektisi vaatimuksista riippuen voit valita parhaiten sopivimman vaihtoehdon: alustaan liimattava, irtoasennus, asennus tarraliimalla, lukkoponttikiinnitys tai uiva asennus palapelikiinnityksellä.

Lisäksi valikoimistamme löytyy askelääntä vaimentava Allura Decibel, joka tarjoaa erinomaisen 19 dB:n askeläänen vaimennuksen.

Alla olevissa kuvissa näkyy kunkin version rakenteet sekä näiden ainutlaatuiset ominaisuudet.

Kuinka tilaat oikean tuotteen?
Käyttötarpeet määrittävät, mikä tuote sopii parhaiten kohteeseen.
● DR7 - Allura 0,70 mm kulutuspinnalla
● DR5 - Allura 0,55 mm kulutuspinnalla
● FL1 - Allura Flex 1,0 mm kulutuspinnalla
● FL5 - Allura Flex 0,55 mm kulutuspinnalla
● CL5 - Allura Click Pro 0,55 mm kulutuspinnalla
● PZ7 - Allura Puzzle 0,70 mm kulutuspinnalla
● AD8 – Allura Decibel 0,80 mm kulutuspinnalla

Jokaisella tuotteella on oma värinumero kuten 60284. Lisää yllä oleva koodi värinumeron jälkeen, saadaksesi halutun Allura-version tuotteesta.

Esimerkki: jos haluat dark twine -kuosin Allura Flex -versiona 0,55 mm:n kulutuspinnalla, valitse dark twine -värinumero 63655 ja lisää FL5 numeron perään: 63655FL5.

Allura Dryback

Kuvat & videot

Allura Puzzle kuvat & videot

Allura Puzzle -mallisto sisältää 12 puu- ja betonikuosia, jotka sopivat moniin eri käyttökohteisiin. Katso alla olevat kuvat ja inspiroidu Allura Puzzle -vinyylilaattojen tarjoamista vaihtoehdoista.

Tekniset tiedot

Allura Puzzle

NCS & LRV

NCS & LRV -koodit

Lataa tästä Allura Puzzle NCS & LRV -koodit

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Allura NCS & LRV

Asennus & hoito

Allura Puzzle installation

Pakkauskoot

Pakkauskoot

• 96 x 96 cm laatat toimitetaan kappaleittain (0,92 m²).
Lavalla 100 kpl / 92,16 m².