Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vinyylilankut ja -laatat

Allura Decibel 0,8 AD8

Allura Decibel -mallistossa yhdistyy kaunis lattiadesign, erinomaiset tuoteominaisuudet sekä askeläänen vaimennus (19 dB). Tämän ansiosta Allura Decibel sopii vaativiin kohteisiin, joissa akustiset ominaisuudet ovat yhtä tärkeitä kuin tuotteen kestävyys.

 • Allura Decibel 0,8 AD8
 • Allura Decibel 0,8 AD8
 • Allura Decibel 0,8 AD8
 • Allura Decibel_9717
  Allura Decibel Wood

  Allura Decibel Wood

  Allura Decibel on Forbon akustinen vinyylilankku ja -laattamallisto. Mallistossa yhdistyy 19 dB:n askeläänen vaimennus ja erinomaiset tekniset ominaisuudet. Allura Decibel 0,8 -lattiat sopivat kovan kulutuksen tiloihin, kuten myymälät, toimistot ja oppilaitokset.

  Mallisto sisältää 29 puukuosia, jotka tarjoavat kauniin sekoituksen klassisia ja nykyaikaisia puukuoseja. Allura Decibel tarjoaa laajan värivalikoiman ja eri kokovaihtoehtoja, sisältäen lankkukoot, jotka sopivat ihanteellisesti kalanruotoasennuksiin. Osassa lankuissa on viistetyt reunat.

 • Allura Decibel_9668
  Allura Decibel Material

  Allura Decibel Material

  Allura Decibel on Forbon akustinen vinyylilankku ja -laattamallisto. Mallistossa yhdistyy 19 dB:n askeläänen vaimennus ja erinomaiset tekniset ominaisuudet. Allura Decibel 0,8 sopii kovan kulutuksen tiloihin, kuten myymälät, toimistot ja oppilaitokset.

  Malliston 26 Material-kuosia tarjoavat tasapainoisen yhdistelmän perinteisiä betonikuoseja sekä nykyaikaisia värejä ja kuoseja, jotka sopivat yhdisteltäväksi keskenään sekä malliston muiden kuosien kanssa. Allura Decibel -mallisto sisältää eri lankku- ja laattakokoja.

  Huom. Allura Decibel 100x100 cm kuoseja 6601LAD8 ja 6609LAD8 on saatavana vain tilauksesta.

Allura Decibel -mallisto

Allura Decibel -mallisto

Allura Decibel on Forbon akustinen vinyylilankku ja -laattamallisto. Mallistossa yhdistyy 19 dB:n askeläänen vaimennus ja erinomaiset tekniset ominaisuudet, kuten erinomainen mittapysyvyys sekä luokkansa paras painaumakestävyys. Allura Decibel voidaan asentaa tarraliimalla, minkä ansiosta asennus on nopeaa ja helppoa. Lattia on käyttöikänsä lopussa helposti irrotettavissa kierrätystä tai uudelleenkäyttöä varten, mikä minimoi sen ympäristövaikutukset ja sopii kiertotalouden tuotevalikoimaan.

Allura Decibel 0,8 Wood -mallisto sisältää 29 luonnollista puukuosia eri lankkukoossa.
Allura Decibel 0,8 Material -mallisto sisältää 26 ainutlaatuista kuosia.

KESTÄVÄ KEHITYS
• 100% ftalaatiton ja alhaiset sisäilmapäästöt
• Helppo poistaa käyttöiän lopussa ja lattia voidaan kierrättää tai käyttää uudelleen
• Kestävä lattiaratkaisu, joka on helppo ja nopea asentaa tarraliimalla

DESIGN
• Oman designtiimimme kehittämät realistiset puu- sekä muut materiaalikuosit
• Laaja valikoima tuotteita, joita on helppo yhdistää toistensa kanssa
• Useat eri lankku- ja laattakoot sekä kauniit kuosit, joissa osassa on viistetyt reunat

LAATU
• DS3-teknologian ansiosta erinomainen mittapysyvyys
• Erinomainen 19 dB:n askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys
• Vaimentaa ääniä ja miellyttävä jalan alla

Allura Decibel

Eri Allura-mallistot

Löydä oikea Allura-mallisto

Jokainen kohde on erilainen, mikä asettaa omat vaatimuksensa lattialle. Tämä voi johtua aluslattiasta, kulutuksesta tai projektin koosta. Allura vinyylilankku ja -laattavalikoimamme tarjoaa ratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Projektisi vaatimuksista riippuen voit valita parhaiten sopivimman vaihtoehdon: alustaan liimattava, irtoasennus, asennus tarraliimalla, lukkoponttikiinnitys tai uiva asennus palapelikiinnityksellä.

Lisäksi valikoimistamme löytyy askelääntä vaimentava Allura Decibel, joka tarjoaa erinomaisen 19 dB:n askeläänen vaimennuksen.

Alla olevissa kuvissa näkyy kunkin version rakenteet sekä näiden ainutlaatuiset ominaisuudet.

Kuinka tilaat oikean tuotteen?
Käyttötarpeet määrittävät, mikä tuote sopii parhaiten kohteeseen.
● DR7 - Allura 0,70 mm kulutuspinnalla
● DR5 - Allura 0,55 mm kulutuspinnalla
● FL1 - Allura Flex 1,0 mm kulutuspinnalla
● FL5 - Allura Flex 0,55 mm kulutuspinnalla
● CL5 - Allura Click Pro 0,55 mm kulutuspinnalla
● PZ7 - Allura Puzzle 0,70 mm kulutuspinnalla
● AD8 – Allura Decibel 0,80 mm kulutuspinnalla

Jokaisella tuotteella on oma värinumero kuten 60284. Lisää yllä oleva koodi värinumeron jälkeen, saadaksesi halutun Allura-version tuotteesta.

Esimerkki: Jos haluat natural antique oak -kuosin Allura Decibel -versiona 0,80 mm:n kulutuspinnalla, valitse natural antique oak -värinumero 5404 ja lisää AD8 numeron perään: 5404AD8.

Allura Decibel

Kuvat

Allura Decibel kuvat

Allura Decibel -mallisto tarjoaa laajan valikoiman kuoseja eri koossa, mikä tarjoaa rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Allura vinyylilankut ja -laatat sopivat myös yhdisteltäviksi muiden Forbo mallistojen kanssa. Inspiroidu Allura-vinyylilankkujen ja -laattojen tarjoamista mahdollisuuksista!

Esite

Allura Decibel -esite

Haluatko lisätietoja Allura Decibel -mallistosta? Lataa esite tästä:

Tekniset tiedot

Allura Decibel

NCS & LRV

NCS & LRV -koodit

Lataa tästä Allura Decibel NCS & LRV -koodit

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Allura NCS & LRV

Asennus & hoito

Allura Decibel asennus & hoito

Forbon Allura Decibel -vinyylilankut ja -laatat on helppo asentaa ja hoitaa.

Lataa asennus- ja hoito-ohjeet dokumentit alta.

Tutustu Coral-sisäänkäyntijärjestelmiimme, jotka suojaavat lattioita lialta ja kosteudelta, pitäen ne pidempään kauniina ja puhtaina.

Allura Decibel

Pakkauskoot

Pakkauskoot

• 50 x 50 cm laatat toimitetaan 16 kpl pakkauksissa (4 m²).
• 75 x 50 cm laatat toimitetaan 13 kpl pakkauksissa (4,88 m²).
• 100 x 100 cm laatat toimitetaan tilauksesta.
• 100 x 16,6 cm lankut toimitetaan 24 kpl pakkauksissa (3,98 m²).
• 100 x 20 cm lankut toimitetaan 22 kappaleen pakkauksissa (4,4 m²).
• 120 x 20 cm lankut toimitetaan 16 kappaleen pakkauksissa (3,84 m²).
• 150 x 20 cm lankut toimitetaan 14 kpl pakkauksissa (4,2 m²).