Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleumi

Marmoleum Linear

Uusi Marmoleum Striato-mallisto koostuu jännittävästä viivakuosivalikoimasta lämpimän neutraaleissa sekä rohkean kirkkaissa väreissä. Striato Textura lisää kosketuksen ulottuvuuden Striato-lattiapäällysteisiin luonnonmukaisella kohokuvioinnillaan, joka tuo eloisuutta lattiaan valon hienovaraisten varjojen avulla.

Klikkaa alla olevia kuvia ja tutustu kolmeen Marmoleum Striato valikoimaan.

 • Marmoleum Linear
 • Marmoleum Linear
 • Marmoleum Linear
 • Marmoleum Linear
 • Marmoleum Linear
 • 5221 Marmoleum Striato Colour colour stream
  Marmoleum Striato Colour

  Marmoleum Striato Colour

  Marmoleum Striato Colour tarjoaa mahdollisuuden käyttää selkeitä kuoseja värikylläisissä lattiaratkaisuissa, esimerkiksi kouluissa. Malliston 4 värikästä kuosia sopivat erittäin hyvin yhdisteltäviksi toistensa kanssa. Lisäksi lattia estää ominaisuuksiensa ansiosta lian näkymisen, luontaisena tuloksena linoleumin valmistusprosessista. Värikkäiden viivakuosien lisäksi mallistossa on 4 kuosia, joiden ulkoasu perustuu neutraaleihin väreihin yhdistettynä värin häivähdykseen. Myös näitä on helppo yhdistellä muihin viivakuoseihin.

 • 5225 Marmoleum Striato Original compressed time
  Marmoleum Striato Original

  Marmoleum Striato Original

  Striato Original koostuu neutraaleista kuoseista, joiden sävyt ovat lämpimät ja värit trendikkään harmahtavat vaaleasta tummaan. Korostusväri luo kontrasteja viivakuviointiin, jolle löytyy aina yhteensopiva väri malliston monista muista väreistä. Tämä hienovarainen vaihtelu poimii helposti värejä ympäristöstä ja sopii hyvin yhteen muiden materiaalien kanssa.

 • e3573 (zoomed-in) Marmoleum Striato Textura trace of nature
  Marmoleum Striato Textura

  Marmoleum Striato Textura

  Marmoleum Striato Textura saa lattiat elämään. Saatavana on kaksi abstraktia kohokuviokuosia; Flow, joka on selväpiirteisempi ja abstraktimpi sekä Driftwood, jonka ilme on rauhallinen ja harmoninen. Kohokuvioisissa pintarakenteissa on käytetty niihin soveltuvia kuoseja ja luotu siten huippumoderni lattiapäällyste.

Marmoleum Striato -mallisto

Marmoleum Striato - selkeyttä tilaan

Marmoleum Striatolla voit luoda eloisia, voimakkaan puhuttelevia lattioita tai hillittyjä tiloja, jolloin muut elementit pääsevät esille. Kaikissa tapauksissa Marmoleum -lattiapäällyste luo selkeyttä tilaan.

Uusittu Striato-mallisto tarjoaa jännittäviä viivakuoseja sekä nykyaikaisen neutraaleissa että selkeissä kirkkaissa väreissä.

Marmoleum Striato Texturan ja Originalin luonnonmukaisuus sopii hyvin trendiiin, jossa pyritään aitouteen ja kodinomaiseen tunnelmaan.

Marmoleum Striato Colour korostaa vuorostaan kirkkautta ja värejä, joita Marmoleumilla voidaan luoda.

Forbo Marmoleum -lattiapäällysteet edustavat monipuolisuutta, ekologisuutta, kestävyyttä ja nyt myös lisänä kosketeltava ominaisuus. Striato Textura valikoimaa on saatavana kahdella abstraktilla kohokuviokuosilla: Flow ja Driftwood. Kosketuksen ulottuvuuden lisääminen avaa loistavan mahdollisuuden leikitellä ympäröivän valon hienovaraisilla varjoilla.

Marmoleum -lattian edut:
● Erittäin kestävä
● Helppo puhdistaa Topshield2 -käsittelyn ansiosta
● Lattiapäällysteratkaisu, joka tarjoaa pienimmät kokonaiskustannukset
● Luonnonmukainen lattiapäällyste, joka on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista
● PVC -vapaa

Marmoleum Linear linoleum flooring

Ekologinen ja kestävä

Ekologinen ja kestävä

97% luonnollisia raaka-aineita
72% nopeasti uusiutuvia
43% uusiomateriaaleja

Luonnollinen lattia, joka on luotu kestämään
Marmoleum on valmistettu luonnollisista, uusiutuvista raaka-aineista ja se on ympäristöystävällisin joustava lattiapäällyste. Se ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä tai mineraaliöljyä. Sen valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat:

● pellavakasvin siemenistä saatava pellavaöljy
● sertifioiduista metsistä saatava puujauho
● juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kalanteroidaan

Marmoleum on testattu kaikkien tärkeiden maailmanlaajuisten kestävän kehityksen ekomerkkien mukaisesti ja sille on myönnetty mm. Joutsenmerkki ja Blue Angel. Forbon linoleumi on lisäksi M1 -sertifioitu.

Topshield2 on Forbo Flooringin erittäin suorituskykyinen UV-pintakäsittely, jota käytetään kaikissa Forbon Marmoleum -lattiapäällysteissä. Topshield2 kestää kovaa kulutusta sekä ehkäisee tahriintumista ja naarmuuntumista. Sen ansiosta lattia kestää hyvännäköisenä vuodesta toiseen ja se on helppo puhdistaa ja vaatii kunnossapitoa entistä harvemmin.

sustainable flooring

Kuvagalleria

Kuvagalleria
Klikkaa alla olevia kuvia ja inspiroidu Striato-malliston suunnittelumahdollisuuksista.

Tekniset tiedot

Techn. specs. Marmoleum Striato

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Forbo Marmoleum -lattiat ovat helppohoitoisia Topshield2 -pintakäsittelyn ansiosta. Lataa Marmoleumin hoito-ohjeet tästä Linoleumin hoito-ohjeet

Marmoleum floorcare

Jalkalistat ja kulmakappaleet

Jalkalistat ja kulmakappaleet

Lattian viimeistelyä varten Forbo tarjoaa valikoiman korkealaatuisia jalkalistoja ja kulmakappaleita, tutustu valikoimaan tästä Jalkalistat ja kulmakappaleet