Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Maatregelen als gevolg van Corona

Bij Forbo Eurocol heeft de gezondheid en veiligheid van onze relaties en collega’s vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. Collega’s op kantoor werken daarom vanuit verschillende ruimtes of vanuit huis. Dit gaat gelukkig niet ten koste van onze bereikbaarheid en dienstverlening. Zowel telefonisch als per e-mail zijn wij dan ook prima te bereiken. De productie blijft in bedrijf waardoor de leveringen gewoon kunnen worden uitgevoerd.

Forbo Eurocol

Afspraken op locatie met onze buitendienst vinden ook nog gedeeltelijk plaats. Echter, alleen als dit noodzakelijk is voor de voortgang van de werkzaamheden en ook weer met respect voor de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Waar mogelijk zal deze advisering door middel van telefonisch contact vervangen worden. De afspraken die eventueel bij ons op kantoor zijn gemaakt, kunnen helaas niet doorgaan. Wilt u in plaats hiervan liever telefonisch of op een andere online manier contact, dan kan dat natuurlijk ook.

Contactformulier algemeen
Klik hier voor het contactformulier.

Marc

Alle trainingen die bij Forbo Eurocol tot en met december 2020 gepland waren, zijn afgezegd. In de huidige situatie weten wij niet of de trainingen daarna wel door kunnen gaan. De mensen die zich hebben opgegeven, zullen hierover te zijner tijd bericht ontvangen. Voor trainingen na december 2020 kunt u zich nog gewoon inschrijven, uiteraard onder voorbehoud. Mochten die trainingen alsnog niet doorgaan, dan zult u daarover persoonlijk geïnformeerd worden als u zich heeft ingeschreven.

trainingsdag