Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloerkeuzegids voor architecten

Ben je architect of ontwerper en op zoek naar inspiratie voor een nieuwe vloer? Van concept tot realisatie. Hier vind je voor elke fase van jouw interieurproject praktische tools, tips en inspiratie.

Forbo Design Team | Forbo Flooring Systems

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Ontwerp je werkomgevingen of (publieke) gebouwen? En zoek je naar sterke functionaliteit zonder dat dit ten koste gaat van comfort of de interieuruitstraling? Wij helpen je graag op weg naar de juiste vloeroplossing voor welke ruimte dan ook.

Referenties

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Forbo Flooring-vloeren. Van basisschool tot overheidsgebouw, van ziekenhuis, hotel, winkel tot kantoor. Onze duurzame vloeroplossingen vind je vrijwel overal. Op onze referentiepagina zijn prachtige foto's en projecten te zien.

Laat je inspireren door onze referentieprojecten

Ben de Graaff reference

Trendrapport

Hoe blijf je eigentijds en duurzaam ontwerpen met vloeren? Ons internationale Design Team deelt graag haar interieurkennis met je. Download het Forbo Flooring trendrapport en blijf op de hoogte van alle trends die je terugziet in onze vloeroplossingen en collecties.
Lees het trendrapport

Trendrapport 2023

Forbo Designblogs

Onze informatieve designblogs bieden een breed scala aan onderwerpen. Van details over biofiel design en de dynamiek van een gebouw tot de nieuwste producten en laatste trends in de branche. Van magisch paars tot dynamisch geel, ontdek hier de wereld van design.
Lees onze designblogs

The Flowerbed | Forbo Flooring Systems

Inspiratiepagina

Scrol door onze inspiratiepagina en laat je inspireren door:
● Marmoleum stories - persoonlijke video's van mede-ontwerpers en architecten.
● Moods of the seasons - een prachtige kwartaaluitgave en inspiratiebron met seizoensgebonden kleuren en vloeren die elkaar aanvullen.
● Studentchallenges van wereldwijde ontwerpacademies.
● Binnenkijkers, Trendblogs, Webinars en meer.
Bezoek onze inspiratiepagina

Mood of the Season TWO | Forbo Flooring Systems

ArchIdea

Ben je benieuwd naar de visie en ervaringen van andere architecten? In onze online Archidea lees je meer over spraakmakende trends, ontwerpideeën en projecten van over de hele wereld.
Lees de Archidea

ArchIdea #66

Over Forbo Flooring

Bij ons kun je rekenen op vakmanschap, kwaliteit en een rijke historie als duurzame vloerenspecialist. Al ruim 125 jaar. En oer-Nederlands met onze ‘roots’ in de Zaanstreek. We weten dus hoe het is om voorop te lopen. Tot op de dag van vandaag. Ben je benieuwd hoe we dat doen met duurzame oplossingen en kwaliteitsvloeren?
Lees hier ons verhaal

Assendelft_industry_production

Vind de ideale vloeroplossing

Meteen aan de slag

Heb je alle informatie gevonden voor jouw ontwerp of design? En wil je direct aan de slag? De perfecte vloeroplossing van Forbo Flooring ligt binnen handbereik.

6 belangrijke overwegingen bij vloerkeuze

Hieronder 6 overwegingen op rij om op te letten bij het kiezen van een vloer. Klik op de tegel voor meer info.

Keuzehulp

Productpagina's en catalogus

Ontdek welke vloeroplossing bij jouw eisen past. Gaat het in jouw project om transformatie, renovatie of nieuwbouw? Als vloerenspecialist bieden we voor elk segment en elke ruimte een krachtige oplossing. Scroll door onze productpagina’s of bekijk onze handige digitale catalogus met een ruime keuze uit een breed assortiment vloeren van circulair tot losleg, van banen tot stroken en tegels.
Naar productpagina's
Download productcatalogus

Product portfolio

Productzoeker

Vind snel en eenvoudig de beste oplossing voor jouw project. Gebruik de filterfunctie, typ de productnaam of -code in of zoek op kleur of NCS-code.
Naar de productzoeker


Productzoeker | Forbo Flooring Systems

Voor elk segment de juiste vloer

Als vloerenspecialist weten wij welke vloeren specifieke gebouwfuncties versterken. Voor een kantoor- of medische omgeving wegen nu eenmaal andere aspecten mee dan een productiefaciliteit, hotel, winkel of onderwijsgebouw. Selecteer een segment en bekijk de mogelijkheden van onze collecties.Naar segmentpagina

Healthcare flooring trends

Vloervisualiser

Presenteer of visualiseer je ontwerp met de Vloervisualiser. Selecteer je vloer en bekijk meteen het eindresultaat. Upload eigen foto's en maak elke combinatie die je wilt. Werk je met CAD? Geen punt, ook die downloadoptie is mogelijk.
Naar de Vloervisualiser

FloorVisualizer | Forbo Flooring Systems

Whitepapers and factsheets

Is duurzaamheid, een gezond binnenklimaat of akoestiek een belangrijk aspect binnen jouw ontwerp? Wil je meer weten over circulariteit en de vloerenindustrie? In onze whitepapers en factsheets vind je alle informatie. Bekijk onze whitepapers en Factsheets

Design for the Mind Whitepaper

Selecteer je product

Selecteer je product

Heb je de ideale vloeroplossing voor jouw project gevonden? Laat ons je dan helpen de juiste informatie te vinden waarmee jij je klant kunt overtuigen tot opdrachtbevestiging.

Productpagina's

Op onze productpagina’s vind je alles overzichtelijk op een rij van collectie tot technische specificaties, video's, CAD-files of BIM-links. Naar onze productpagina's

Product pages overview | Forbo Flooring Systems

Digitale stalenboeken

Onze digitale stalenboeken zijn een perfecte manier om onze collecties vloeroplossingen te bekijken, inspiratie op te doen en stalen te bestellen.Bekijk de digitale stalenboekcollectie

Digital samplebook | Forbo Flooring Systems

Bestel een staal

Stalen geven je een goed idee van hoe je toekomstige Forbovloer eruit ziet. Bestel eenvoudig online, voel, ruik en ervaar. Je hebt ze binnen een paar dagen al in huis.
Bestel een staal

Mini Samples - Designdepartment

BIM-bestanden

Met Bim-object plan en realiseer je naadloos al je bouwontwerpen. Als architect of ontwerper heb je gratis toegang tot de Bim-bestanden van bijna al onze producten. De Bim-bestanden van Forbo Flooring vind je op het Bim-object platform. Maak een account aan en je hebt direct toegang.
Naar Bim-object

BIM Models

Na projectoplevering

Na projectoplevering

Gefeliciteerd met de oplevering van jouw project! Maar hiermee houdt de informatie nog niet op. Als architect of ontwerper is het belangrijk op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen in de branche. Hoe? Dat lees je hieronder.

Back to the floor recyclingprogramma

Bij Forbo Flooring werken we actief mee aan de circulaire economie; van afval naar grondstof. Zo zetten wij die knop onder meer om door het hergebruik van snijrestanten. Doe je mee? Gebruik dan onze Take Back Service zodat je zeker weet dat er geen materiaal verloren gaat.

Maak gebruik van onze Take back service

Back to the floor recycling scheme | Forbo Flooring Systems

Project indienen

Heb je een prachtig project opgeleverd? Stuur de foto's op voor publicatie in ons Archidea-magazine of voor onze webpagina met referentieprojecten. Natuurlijk delen we deze projecten ook op onze social media met jou in de hoofdrol. Een mooie win-win!
Project indienen

Ben de Graaff reference

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid, nieuwe collecties, trends, innovaties, mooie referentieprojecten en meer?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief | Forbo Flooring Systems

Customer Service Team

Heb je vragen of wil je meer informatie over een specifiek onderwerp? Ons Customer Service Team zit voor je klaar en voorzien je graag van professioneel advies!
Neem contact op

Customer Service Team | Forbo Flooring Systems

Social media

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends, laatste tips, tools of informatie? Volg ons op Facebook, LinkedIn, Instagram of Pinterest.

Klik op onze social media iconen in de voettekst onderaan de website.

Social media | Forbo Flooring Systems