Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

allura
fusion

Allura Fusion -designvinyylimallisto sisältää seitsemän innovatiivista ja ainutlaatuista kuosia. Kuosit, värit ja valokuvat on tarkoitettu inspiroimaan suunnittelijoita, sisustusarkkitehtejä ja muita asiakkaita, jotka arvostavat muotoilua ja ovat avoimia innovatiivisille, tavanomaisuuden ylittäville lattioille.

Värivaihtoehdot

Allura Fusion

  Allura Fusion -mallisto

  Allura Fusion -mallisto

  Allura Fusion -mallisto sisältää seitsemän innovatiivista ja ainutlaatuista kuosia. Mallisto on saanut Red Dot -muotoilupalkinnon parhaasta tuotedesignista vuonna 2018.

  Värisävyjen sulauttaminen
  Sana “Fusion” tarkoittaa värisävyjen sulauttamis- tai sekoitusprosessia. Se on tekniikka, jolla lisätään osittain läpinäkyvä ja läpinäkymätön sävy olemassa olevien Allura-kuosien kulutuspintaan. Värisävyjen sulauttaminen yhteen luo vaikutelman sattumanvaraisuudesta, mikä tekee jokaisesta lankusta tai laatasta ainutlaatuisen ja antaa kuoseille syvyyttä. Valitsimme prosessia varten maksimaalisen sekoitusprosessin eri sävyille ja kehitimme erilaisia läpinäkyviä ja läpinäkymättömiä värisävyjä. Ajoittain tästä on tuloksena suora viiva eri sävyjen välillä, mutta yleensä hienostunut värisekoitus yhdistyy sattumanvaraisiin liikkeisiin, jota ei voida tehdä perinteisillä painotekniikoilla.

  Luomustemme syvyys
  Värilliset sävyt ovat perua Allurasta kuten läpivärjätyt lankut; erityisesti "Solid Oaks", jossa värin voimakkuus luo kirkkaita ja intensiivisiä värisävyjä. Kehitimme saman periaatteen mukaan kaksi lankkua, jotka ovat sekoitus kolmesta värikartan väristä, mikä luo yllättävän ja upean visuaalisen ilmeen. Yhdessä sävyn alla olevan painokuvion kanssa kuosiin syntyy syvyyttä, jota tehostetaan puunsyiden kohokuvioinnin avulla.

  Yhdistä Allura Fusion muiden Allura-tuotteiden kanssa
  Mallistossa on neljä lankkua ja kolme laattaa ja ne soveltuvat yhdisteltäviksi (myös tuotenumeron perusteella) Allura-päämalliston kanssa. Näin sinulla on mahdollisuus sekoittaa Fusion-tuotteita Allura-päämalliston kanssa, mikä näkyy myös valikoiman valokuvissa.

  Allura Fusion roomshot

  Palkittu design

  Allura Fusion -mallistolle Red Dot -muotoilupalkinto 2018

  Allura Fusion-mallistolle on myönnetty Red Dot -palkinto parhaasta tuotedesignista vuonna 2018. Red Dot -tuotemuotoilukilpailussa, joka perustettiin vuonna 1955, arvioidaan parhaat tuotteet joka vuosi. Arviointiprosessi perustuu erilaisiin arvosteluperusteisiin, joita mukautetaan jatkuvasti uusiin teknisiin, sosiaalisiin, taloudellisiin ja ekologisiin vaatimuksiin.

  Reddot design award 2018

  Kuvia

  Allura Fusion -kuvia

  Täältä löydät inspiraatiota ja kuvia Allura Fusion -mallistosta. Joissakin kuvissa on yhdistelty Allura Fusion ja Allura Wood -lankkuja.

  Tekniset tiedot

  Allura Colour

  Video

  Valmistus

  Katso video Allura-designvinyylilaattojen valmistuksesta:

  Asennus ja hoito

  Asennus ja hoito

  Forbon Allura-designvinyylilaatat ovat helppohoitoisia kestävän PUR-pintakäsittelyn ansiosta.

  Lataa tästä Allura hoito-ohjeet

  Allura Fusion

  Allura Fusion Magazine