Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linoleumi

Marmoleum Modular

Uusi ja ainutlaatuinen
Marmoleum Modular on uusi mallisto, joka tekee vaikutuksen. Tarjoamme 61 väriä ja kuosia, joiden avulla voit luoda inspiroivia ja omaan ympäristöösi sopivia lattianpäällysteratkaisuja. Laattakokoja on kuusi: 75 x 50 cm ja 50 x 25 cm suorakaidelaatat, 50 x 50 cm ja 25 x 25 cm neliölaatat sekä 100 x 25 cm ja 100 x 15 cm lankut.

Luovaa vapautta
Marmoleum Modular antaa mahdollisuuden luoda oman makusi mukainen lattianpäällyste. Mallisto kutsuu leikittelemään ja yhdistelemään laattojen muotoja, kokoja ja värejä valintasi mukaisesti. Näin voit luoda aivan uudenlaisen lattianpäällysteen, joka ulottuu laajemmalle kuin perinteiset lattianpäällysteet, joissa kuosi ohjaa koko valintaa.

 • Marmoleum Modular
 • Marmoleum Modular
 • Marmoleum Modular
 • Marmoleum Modular
 • Marmoleum Modular
 • Modular_Shade_t3718
  Marmoleum Modular Shade

  Marmoleum Modular Shade

  Hienovaraisesti betonia muistuttava mallisto, joka tarjoaa viileitä ja lämpimiä harmaan sävyjä sekä mustaa ja valkoista. Värimaailma rakentuu värien kirkkauden ja värikylläisyyden paletista, jonka avulla voidaan luoda luonnollisen näköisiä kivi- ja betonikuvioita.

 • t3243 Marmoleum Modular Colour
  Marmoleum Modular Colour

  Marmoleum Modular Colour

  Colour-mallisto elävöittää jokaisen tilan. Valittavanasi on muodikkaita pastellivärejä, nykyaikainen mallisto värikkäitä betonikuoseja sekä laaja valikoima kirkkaita ja lämpimiä värejä. Värejä voidaan käyttää huomion herättäjänä tai yhdistellä ainutlaatuiseksi mosaiikkilattiaksi vaikuttavan ympäristön luomiseksi.

 • t3407
  Marmoleum Modular Marble

  Marmoleum Modular Marble

  Marble-malliston klassiset ja nykyaikaiset marmorikuvioiset värit on kehitetty keskenään yhteensopiviksi. Tuloksena on aivan uudenlainen lattia. Hyödynnä linoleumin luonnollista marmorikuviota yhdistämällä marmorin eri värisävyjä ainutlaatuisen ja luonnollisen lattianpäällysteen luomiseksi.

 • Marmoleum Modular t5231
  Marmoleum Modular Lines

  Marmoleum Modular Lines

  Lines on vaikuttava lankku- ja laattamallisto. Striato-kuosi on ihanteellinen luonnollisilta näyttäviä lattioita varten, kauniisti yhdensuuntaisena tai kalanruotokuviona, yhtenäisin värein tai hienovaraisesti yhdisteltynä. Lines-mallisto tuo häivähdyksen abstrakteista puukuvioista.

Mallisto

Leikittele...

Marmoleum Modular tarjoaa neljä yksilöllistä vaihtoehtoa:

Play with Shades
Play with Colour
Play with Marble
Play with Lines

Play with Shade
Hienovaraisesti betonia muistuttava mallisto, joka tarjoaa viileitä ja lämpimiä harmaan sävyjä sekä mustaa ja valkoista.

Play with Colour
Valittavanasi on muodikkaita pastellisävyjä, nykyaikainen mallisto värikkäitä betonikuoseja sekä laaja valikoima kirkkaita ja lämpimiä sävyjä.

Play with Marble
Malliston klassiset ja nykyaikaiset marmorikuvioiset värit on kehitetty keskenään yhteensopiviksi. Tuloksena on aivan uudenlainen lattia.

Play with Lines
Nykyaikainen abstraktien viivakuosien mallisto. Striato-lankkujen satunnainen kalanteroitu kuvio luo ainutlaatuisen luonnollisen kuosin, joka heijastaa sekä moderneja että perinteisiä puu- ja parkettilattioita.

Marmoleum Modular logo

Ladontaesimerkkejä

Leikittele kuvioilla ja väreillä

Luovaa vapautta
Marmoleum Modular antaa mahdollisuuden luoda oman makusi mukainen lattianpäällyste. Mallisto kutsuu leikittelemään ja yhdistelemään laattojen muotoja, kokoja ja värejä valintasi mukaisesti. Näin voit luoda aivan uudenlaisen ja uniikin lattianpäällysteen!

Olemme myös luoneet muutamia valmiita ladontaesimerkkejä, joista voit valita suosikkisi ja tilata tämän suoraan oheisen mallin mukaan.
Ladontaesimerkkejä

Marmoleum Modular läggningsmönster

Esite ja kuviot

Leikittele kuvioilla ja väreillä

Marmoleum Modular-mallisto tarjoaa rajattoman valikoiman yhdistelymahdollisuuksia kuvioiden, värien ja kokojen suhteen. Inspiraatiota saat esitteestämme. Marmoleum Modular esite

Voit tutustua eri mahdollisuuksiin myös Floorviewer-sivuilla, josta löytyy eri malliruudukoita ja johon voit valita haluamasi kuvion, värin sekä laatta- tai lankkukoon. Valitse mielikuvitukseesi sopivat kuviot ja värit ja luo suunnitteluohjelman avulla yksilöllinen lattia. Voit tämän jälkeen katsoa miltä lattiasi näyttää eri ympäristöissä.

FloorViewer.

Marmoleum Modular broschyr

Ekologinen ja kestävä

Marmoleum - luonnollinen lattia

Ekologinen lattia
Marmoleum Modular on kestävän kehityksen vaihtoehto kaikille markkinoilla oleville modulaarisille design-lattianpäällysteille. Uuden Topshield2- pinnoitteen ansiosta lattia on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen. Modulaariset laatat ovat helppo asentaa ja puhdistaa ja ne ovat kierrätettävissä käyttöiän päätyttyä.

Marmoleum Modularin valmistusmenetelmä mahdollistaa ainutlaatuiset laatta- ja lankkukoot. Asennettuna laatat asettuvat saumattomasti eikä niitä tarvitse hitsata. Polyesteritausta takaa tuotteen mittapysyvyyden myös suurille pinta-aloille asennettuna. Marmoleum Modularissa on Topshield2, kaksikerroksinen vesipohjainen käsittely, joka estää naarmuuntumista, likaantumista ja takaa helpon puhdistettavuuden ja lattian ulkonäön säilymisen ajan kuluessa.

Marmoleum Modular

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Lataa Marmoleum Modular tekniset tiedot tästä.

Marmolem Modular on pakattu seuraavasti:
25x25 cm laattapakkaus sisältää 2,5 m²
50x25 cm laattapakkaus sisältää 5 m²
50x50 cm laattapakkaus sisältää 5 m²
75x50 cm laattapakkaus sisältää 3 m²
100x15 cm laattapakkaus sisältää 3 m²
100x25 cm laattapakkaus sisältää 3 m²