Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

4. Pitkäikäinen ja helppo-hoitoinen

Erittäin kestävät ja tarkoituksenmukaiset ratkaisut

Lue lisää ja vieritä alas

Tarkoituksenmukaisesti suunnitellut lattiat

Koska haluamme saavuttaa täydellisen kiertokulun, tarjoamme laajan valikoiman tarkoituksemukaisia lattiapäällysteitä. Meidän näkökulmastamme se tarkoittaa laajaa lattiapäällystevalikoimaa aina lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitetuista lattiaratkaisuista yli 25 vuoden käyttöön suunniteltuihin lattiapäällysteisiin. Pitkäikäiset ratkaisumme on suunniteltu pysymään puhtaana pidempään, jotta voit keskittyä tärkeisiin asioihin ja pienentää siivouskustannuksia jopa 65 %.

ERITTÄIN KESTÄVÄT JA TARKOITUKSENMUKAISET RAT

KOSKA HALUAMME SAAVUTTAA TÄYDELLISEN KIERTOKULUN,

Kestävä kehitys ja pitkäikäisyys kulkevat käsi kädessä – mitä vähemmän energiaa kulutamme tuotteiden luomiseen, asentamiseen, poistamiseen, korjaamiseen ja kierrättämiseen, sitä vähemmän energiaa kulutamme yleisesti. Siksi lattiaratkaisumme on tehty kestämään kovaa kulutusta sen lisäksi, että ne ovat helppohoitoisia, mikä vähentää merkittävästi puhdistuskulujasi. Tarjoamme myös lyhytaikaisia ratkaisuja, joita voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen.

Tutustu kiertotalouteen

Irtoasennettavat lattiat

Forbon irtoasennettavia lattioita on saatavana mattona, laattana ja lankkuna. Liimattomia lattiapäällysteitä löytyy sisäänkäynti- sekä linoleumi-, vinyyli- ja tekstiilivalikoimista.
Ne ovat nopeita, helppoja ja taloudellisia. Irtoasennettavat lattiapäällysteemme soveltuvat ihanteellisesti kiertotalouden tarpeisiin.

Tutustu irtoasennettavien lattiapäällysteiden valikoimaamme

Irto-asennettavat lattia-ratkaisut

  • 50 %

    Liimattomat lattiapäällysteet voidaan asentaa jopa yli 50 % tavallista nopeammin, jos aluslattiaa ei tarvitse uusia. Se tarkoittaa merkittäviä säästöjä.

  • 48 tuntia

    Lattia on heti käyttövalmis asennuksen jälkeen, joten 48 tunnin odotusaika ei ole tarpeen.

  • 1 milj. m²

    Yli miljoona asennettua neliömetriä ympäri maailman ovat osoittaneet liimattomien Modul’up-lattiapäällysteiden luotettavuuden.

Räätälöidyt lattia-päällysteet

Käyttötarkoitukseen sopiva ja rajoitettu määrä jätettä

Tiedostamme, että tiettyihin tiloihin tarvitaan persoonallisesti suunnitellut ja vaikuttavat lattiat. Räätälöityjen lattiaratkaisujen avulla voit suunnitella vaikkapa seeprakuvioisen lattian tai yrityksen logolla ja väreillä kuvioidun lattian tai jopa leikata lattiaan erikoiskuvioita. Mittatilaustyönä tehdyt lattiat voivat itse asiassa myös vähentää syntyvän asennusjätteen määrää.

Suunnittelukirjastostamme löytyy laaja valikoima kuoseja, joihin voit myös valita haluamasi värin.
Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden leikata muotoja ja luoda ainutlaatuisen lattian, jossa on esimerkiksi kylttejä, reunuksia, opasteita ja hauskoja elementtejä. Jos haluat jotain todella yksilöllistä, voit luoda täysin oman kuosin. Avullamme voit valita ja suunnitella unelmiesi lattian useille eri lattiatyypeille.

Olemme luoneet Custom Flooring -lehden, jotta saisit käsityksen kaikista käytettävissäsi olevista mahdollisuuksista. Voit tutustua lehteen alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Lue lisää räätälöidyistä lattiapäällysteistä
Allura-lattia

Parempi lattia pidempään

Kaikilla tuotteillamme on alhaiset päästöominaisuudet, jotka tukevat hyvää sisäilmanlaatua. On tärkeää noudattaa tiettyjä yksinkertaisia ohjeita, jotka auttavat säilyttämään lattiasi kauniina pidempään.

Sisäänkäyntien lattiaratkaisut ovat tärkeä osa Forbon kolmiota. Coral-sisäänkäyntijärjestelmiemme kaltaisia korkealaatuisia sisäänkäyntien lattiapäällysteitä käytettäessä lattioille kulkeutuu vähemmän likaa, mikä voi auttaa pienentämään siivous- ja ylläpitokuluja jopa 65 %.

Kun kaikki kolmion elementit on huomioitu, Forbon lattiapäällysteet hoitavat lopun.

Lue lisää

Avoimuutta kaikissa vaiheissa

Sisältä kolmansien osapuolten arvioimat EPD:t tekstiileille, vinyylille ja linoleumille

Avoimuus on yksi kestävän kehityksen strategiamme avainarvoista, joten haluamme todistaa kaikille, että lattiamme ovat aidosti kestävän kehityksen mukaisia niin planeettamme tulevaisuuden kuin terveydenkin suhteen. Tätä tarkoitusta varten on laadittu useita raportteja.

LCA
Elinkaariarviointi (LCA – Life Cycle Assessment) mittaa tuotteen ympäristövaikutukset.

EPD
Ympäristötuoteseloste (EPD – Environmental Product Declaration) sisältää yksittäisen tuotteen elinkaariarvioinnin tiedot.

HPD
Tuotteen terveysseloste (HPD – Health Product Declaration) määrittää tuotteidemme terveysvaikutukset.

Lue lisää LCA-, EPD- ja HPD-tuoteselosteista
Parempia elinympäristöjä luomassa

MITEN KÄSITTELEMME RAKENTAMISEN HAASTEITA