Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Rakentamisen haasteet ja matkamme

Rakentamisen haasteisiin vastaaminen

Lue lisää ja vieritä alas

LATTIA-TEOLLISUUDEN HAASTEET

Missä meidän on mentävä eteenpäin

Lattia on keskeinen rakennusmateriaali, ja oikeiden valintojen tekeminen voi auttaa pienentämään rakennuksen kokonaishiilijalanjälkeä ja resurssien kulutusta merkittävästi. Lue lisää viidestä eri teemasta, joihin keskitymme lattiateollisuuden haasteita ratkaistessamme.

Theme unlhighlighted

Haasteisiin vastaaminen

SIIRTYMINEN ETEENPÄIN

From waste to product From waste to product

Tuotekehitys ja suunnittelu

Useimmilla lattioilla on vain yksi käyttöikä, meidän lattioillamme niitä on muutama enemmän.

Lue lisää
Linoleum raw materials Linoleum raw materials

Hankinta ja raaka-aineet

Läpinäkyvä kierto kehdosta kehtoon alkaa ympäristö- ja terveysvaikutusten ilmoittamisesta.

Lue lisää
Recycled linoleum ready for a new product Recycled linoleum ready for a new product

Hiilineutraali ja jätteetön tuotanto

Liian monilla lattioilla on hiilijalanjälki – pyrimme tekemään omamme jälkiä jättämättä.

Lue lisää
Dynamics of a building - product choice Dynamics of a building - product choice

Erittäin kestävät lattiaratkaisut

Tarjoamme laajan valikoiman tarkoituksenmukaisia ja kestäviä lattiapäällysteitä.

Lue lisää
Recycled vinyl Recycled vinyl

Arvon uudelleenluominen lopussa

Luodaksemme perustan paremmalle tulevaisuudelle - lattioidemme tulee sisältää kierrätysmateriaaleja

Lue lisää

    Tuotekehitys ja suunnittelu

    Hankinta ja raaka-aineet

    Hiilineutraali ja jätteetön tuotanto

    Erittäin kestävät lattiaratkaisut

    Arvon uudelleenluominen lopussa

Tuotekehitys ja suunnittelu

Kehitämme ja suunnittelemme lattiaratkaisuja, jotka luovat lisäarvoa käytön aikana ja sen jälkeen, huomioiden sekä ympäristön että käyttäjät. Keskitymme uusiutuvista ja kierrätetyistä materiaaleista valmistettujen lattiapäällysteiden suunnitteluun. Näin voimme toimittaa tuotteita, jotka auttavat pitämään huolta sekä ympäristöstä että sinusta.

Pyrimme luomaan helposti irrotettavia ratkaisuja, jotka ovat ympäristö- ja ihmisturvallisia kaikissa tuotekategorioissa, ja edistämme kierrätysjärjestelmiä maailmanlaajuisesti. Tämä tarkoittaa, että saat tuotteita, jotka on helppo asentaa ja poistaa – mikä mahdollistaa sujuvan kierrätysprosessin.

Lue lisää
Sarlon_acoustic vinyl floor

Hankinta ja raaka-aineet

Varmistaaksemme, että tuotteemme ovat täysin kestävän kehityksen mukaisia, asetamme hankinnalle ja materiaaleille korkeimmat standardit. Tuotteemme ovat kolmannen osapuolen varmentamia ympäristöselosteilla, kuten LCA:t, EPD:t ja HPD:t.

Pyrimme käyttämään vain 100 % vaarattomia ja jäljitettäviä raaka-aineita ja lisäämään täysin biopohjaisten tuotteiden myyntiä. Tämä tarkoittaa, että saat tuotteita, jotka ovat täysin myrkyttömiä ja ftalaatittomia. Ne ovat peräisin luonnollisista raaka-aineista ja toimivat ympäristön kanssa, ei sitä vastaan.

Lue lisää
Linoleumin raaka-aineet

Ilmasto-positiivinen ja jätteetön tuotanto

Emme ainoastaan pyri käyttämään tuotteissamme vain kestäviä materiaaleja. Pyrimme myös tekemään tuotteistamme mahdollisimman kestäviä. Siksi pyrimme kohti jätteetöntä tuotantosykliä ja tuotteita, jotka on valmistettu mahdollisimman pitkälle kierrätysmateriaaleista.

Valmistamme lattiaratkaisuja, jotka ovat mahdollisimman kestäviä, suunnittelusta käyttöiän loppuun asti, ja jotka valmistetaan mahdollisuuksien mukaan 100 % vihreillä energialähteillä ja nopeasti uusiutuvista raaka-aineista. Näin valmistamme tuotteita kuten Marmoleum, jotka ovat todella ilmastopositiivisia (cradle to gate) ilman tarvetta päästökompensoinnille.

Lue lisää
Sphera_homogeneous vinyl_zero waste production

Erittäin kestävät lattia-ratkaisut

Kestävyys ja pitkäikäisyys kulkevat käsi kädessä – mitä vähemmän energiaa kulutamme tuotteiden luomiseen, asentamiseen, poistamiseen, korjaamiseen ja kierrättämiseen, sitä vähemmän energiaa kulutamme yleisesti. Siksi lattiaratkaisumme on tehty kestämään stressaavia ympäristöjä sen lisäksi, että ne ovat helppoja puhdistaa, mikä vähentää merkittävästi puhdistuskulujasi.
Tarjoamme myös lyhytaikaisia ratkaisuja, joita voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen.

Lue lisää
Step_safety vinyl

Arvon uudelleen-luonti käyttöiän lopussa

Tullaksemme aidosti kestäväksi, meidän on suljettava silmukka. Teemme sen parantamalla jatkuvasti modulaarista tarjontaamme, etsimällä tapoja kierrättää tuotteet niiden käyttöiän päätyttyä ja tekemällä yhteistyötä paikallisten kierrätysjärjestelmien kanssa. Suunnittelemme myös kierrätysmateriaaleista valmistettuja lattioita, jotta vanhat lattiasi voidaan käyttää uudelleen.

Pyrimme varmistamaan, että lattiamateriaalit ovat täysin kierrätettäviä ja autamme edistämään taloudellisesti kannattavien takaisinottojärjestelmien toteuttamista, koska kaikkia materiaaleja ei voida kierrättää loputtomasti. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme tuotteita, joiden raaka-aineista jopa 37 % kierrätetään esimerkiksi kalaverkoista ja kulutusjätteestä.

Lue lisää
Modul'up-irtolattia

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja kestävän kehityksen strategiastamme, lattiaratkaisuistamme tai mistä tahansa muusta aiheesta? Olemme täällä auttaaksemme sinua!

Ota yhteyttä