Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

1 - Tuotekehitys ja suunnittelu

Kiertotalouden ja käyttäjät huomioiva tuotesuunnittelu

Lue lisää ja vieritä alas

Kiertotalous ja käyttäjät mielessä

USEIMMILLA LATTIOILLA ON VAIN YKSI KÄYTTÖIKÄ – MEIDÄN LATTIOILLAMME NIITÄ ON MUUTAMA ENEMMÄN

Theme 1 intro image

TUOTEKEHITYS JA SUUNNITTELU


Kehitämme ja suunnittelemme lattiaratkaisuja, jotka luovat lisäarvoa sekä käytön aikana että sen jälkeen, huomioiden sekä ympäristön että käyttäjät. Keskitymme uusiutuvista ja kierrätetyistä materiaaleista valmistettujen lattiapäällysteiden suunnitteluun. Näin voimme toimittaa tuotteita, jotka auttavat pitämään huolta sekä ympäristöstä että sinusta. Pyrimme luomaan helposti irrotettavia ratkaisuja, jotka
ovat ympäristö- ja ihmisturvallisia kaikissa tuotekategorioissa, ja edistämme kierrätysjärjestelmiä maailmanlaajuisesti. Tämä tarkoittaa, että saat tuotteita, jotka on helppo asentaa ja poistaa – mikä mahdollistaa sujuvan kierrätysprosessin.

Aina löytyy keino kierrättää

Forbo Flooring Systems on maailman johtava linoleumivalmistaja, jonka tavoitteena on kasvattaa biopohjaisten lattioidemme markkinaosuus yli 50 prosenttiin koko liiketoiminnastamme. Käytämme kaikissa lattiapäällystekategorioissamme vain täysin jäljitettäviä raaka-aineita ja valmistaudumme kiertotalouteen siirtymiseen esittelemällä joka vuosi innovatiivisia liimattomia lattiaratkaisuja.

Täysin kiertotalouden ehdoilla valmistetun lattian luomiseen liittyy joitain haasteita. Mutta oikealla strategialla on aina mahdollisuus löytää ratkaisu.

Tuote-suunnittelu kiertotalous mielessä

  • 100 %

    Valmistamme lattiatuotteita sataprosenttisesti turvallisista ja jäljitettävistä raaka-aineista.

  • 50 %

    modulaarisista tuotteistamme on helppo asentaa ja irrottaa niiden käyttöiän jälkeen, mikä tekee niistä täysin kiertotalouteen sopivia.

Rakennuksen dynamiikka

Terveellisten sisätilojen suunnittelufilosofiamme

Terveet rakennukset ovat osa kestävää kehitystä – kehitystä, jossa yksilö on etusijalla.

Terveellisten sisätilojen filosofiamme tiivistyy suunnittelufilosofiaamme "rakennuksen dynamiikka". Valitsemme kuhunkin tilaan parhaiten sopivan lattiaratkaisun sen mukaisesti. Tuloksena on hyvin suunniteltuja rakennuksia, jotka kestävät pidempään ja jotka on helpompi mukauttaa asukkaan vaatimuksiin – rakennuksia ja sisätiloja, joiden ajattomat ratkaisut vähentävät toistuvien remonttien tarvetta ja jotka säästävät näin rahaa ja vähentävät syntyvää jätettä.

Lue lisää suunnittelufilosofiastamme
Dynamics of building

Terveellisiä sisätiloja edistämässä

Terveydellä tarkoitetaan turvallista, puhdasta ja viihtyisää sisäilmaa.

Nykyään yli puolet maailman väestöstä, yli 54 %, asuu kaupunkialueilla. Vietämme keskimäärin noin 80–90 % ajastamme sisätiloissa ja tämä suhdeluku on kasvamassa. Ei siis ole ihme, että sisäilman laatuun, vihreään arkkitehtuuriin ja terveisiin rakennuksiin kiinnitetään koko ajan enemmän huomiota. Koska lattiamme ovat osa sisätiloja, joissa ihmiset asuvat, kohtaavat ja työskentelevät, missiomme on suunnitella ja tarjota tuotteita, jotka edistävät käyttäjiensä terveyttä ja mukavuutta.

Seuraavat lattian ominaisuudet edistävät sisäilmaan terveellisyyttä:
• antibakteerisuus
• allergiahyväksyntä
• ftalaatittomuus
• alhaiset päästöt
• akustiset ominaisuudet

Terveiden sisätilojen ympäristöystävällisyys

Tuotesuunnittelu käyttäjät mielessä

Allergiavapaa

Alhaiset VOC-päästöt

Akustiset ratkaisut

Valonheijastus-arvot

MITEN KÄSITTELEMME RAKENTAMISEN HAASTEITA