Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Systemen tegeltechniek

Waterdicht Tegelwerk Systeem

De tegenwoordige bouw kenmerkt zich door efficiënte en snelle bouwsystemen. Ook in de ‘natte ruimten’ staan de ontwikkelingen niet stil. Als vakman wordt u geconfronteerd met veelal vochtgevoelige bouwmaterialen in de badkamer. Een deugdelijke bescherming van de ondergronden kan schade aan het tegelwerk en aantasting door indringend vocht voorkomen.
Waterdicht tegelwerk Systeem

waterdicht regelwerk

Balkons vocht- en vorstbestendig betegelen doe je zo!

Steeds vaker bouwen we in stedelijke gebieden de hoogte in. Overal zie je dan ook moderne woontorens en appartementencomplexen verrijzen. De afwerking van balkons in deze gebouwen kan op vele manieren, maar tegelwerk is nog altijd populair. 5 tips voor een duurzaam vocht- en vorstbestendig resultaat!
Het tegelen van balkons

balkon

Zo demp je contactgeluid én ontkoppel je tegelvloeren, met 820 DIM Floor

820 DIM Floor is een ondervloersysteem waarmee je contactgeluid in gebouwen aanmerkelijk reduceert. Daarnaast zijn deze eenvoudig verwerkbare vezelmatten bij uitstek geschikt om tegelvloeren te ontkoppelen, bij krimp of uitzetting in de ondervloer. Zo voorkom je dat eventuele scheurvorming zich doorzet in de vloertegels. Met deze 5 tips bereik je een optimaal resultaat!
Lees meer

820 hoge hakken

Badkamer Renovatie Systeem

Iedereen is blij met een nieuwe badkamer, zolang hij maar niet weken lang in de rommel hoeft te zitten. Hetzelfde geldt voor de renovatie van de keuken of het toilet. Daarom bieden wij u het Forbo Eurocol Renovatie Systeem. Dit staat voor ‘Snelheid met behoud van Kwaliteit’ en minimale overlast voor de bewoners.
Badkamer Renovatie Systeem

5 tips renovatie

Buitengevel systeem voor Mosa tegels op StoVentec C

Dit verwerkingsvoorschrift is samengesteld in onderling overleg tussen Sto Isoned, Mosa Facades en Forbo Eurocol Nederland B.V. en is alléén bestemd voor de Nederlandse markt. Bij StoVentec C worden keramische Mosa Facade tegels verlijmd op een plaat op basis van glasgranulaat, die ventilerend tegen de achterconstructie van een gevel wordt aangebracht. Voor de opbouw en voorschriften van het gevelsysteem wordt verwezen naar documentatie van Sto Isoned.
Buitengevel systeem voor Mosa tegels op StoVentec C