Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Systemen tegeltechniek

Waterdicht Tegelwerk Systeem

De tegenwoordige bouw kenmerkt zich door efficiënte en snelle bouwsystemen. Ook in de ‘natte ruimten’ staan de ontwikkelingen niet stil. Als vakman wordt u geconfronteerd met veelal vochtgevoelige bouwmaterialen in de badkamer. Een deugdelijke bescherming van de ondergronden kan schade aan het tegelwerk en aantasting door indringend vocht voorkomen.
Waterdicht tegelwerk Systeem

waterdicht regelwerk

Balkons vocht- en vorstbestendig betegelen doe je zo!

Steeds vaker bouwen we in stedelijke gebieden de hoogte in. Overal zie je dan ook moderne woontorens en appartementencomplexen verrijzen. De afwerking van balkons in deze gebouwen kan op vele manieren, maar tegelwerk is nog altijd populair. 5 tips voor een duurzaam vocht- en vorstbestendig resultaat!
Het tegelen van balkons

balkon

Zo verwerk je 820 DIM Floor tegen contactgeluid of als ontkoppelingsmat

Met 820 DIM Floor-matten breng je eenvoudig een geluidsisolerende laag aan onder tegelwerk, om contactgeluid van tegelvloeren te minimaliseren. Daarnaast zijn de matten ook uitstekend geschikt als ontkoppelingsmat om horizontale krachten op te vangen en zo scheurvorming in tegelvloeren te voorkomen. De verwerking is eenvoudig, maar er zijn belangrijke aandachtspunten. 5 tips!
Lees meer

820 hoge hakken

Badkamer Renovatie Systeem

Iedereen is blij met een nieuwe badkamer, zolang hij maar niet weken lang in de rommel hoeft te zitten. Hetzelfde geldt voor de renovatie van de keuken of het toilet. Daarom bieden wij u het Forbo Eurocol Renovatie Systeem. Dit staat voor ‘Snelheid met behoud van Kwaliteit’ en minimale overlast voor de bewoners.
Badkamer Renovatie Systeem

5 tips renovatie

Buitengevel systeem voor Mosa tegels op StoVentec C

Dit verwerkingsvoorschrift is samengesteld in onderling overleg tussen Sto Isoned, Mosa Facades en Forbo Eurocol Nederland B.V. en is alléén bestemd voor de Nederlandse markt. Bij StoVentec C worden keramische Mosa Facade tegels verlijmd op een plaat op basis van glasgranulaat, die ventilerend tegen de achterconstructie van een gevel wordt aangebracht. Voor de opbouw en voorschriften van het gevelsysteem wordt verwezen naar documentatie van Sto Isoned.
Buitengevel systeem voor Mosa tegels op StoVentec C