Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Systemen tegeltechniek

Waterdicht Tegelwerk Systeem

De tegenwoordige bouw kenmerkt zich door efficiënte en snelle bouwsystemen. Ook in de ‘natte ruimten’ staan de ontwikkelingen niet stil. Als vakman wordt u geconfronteerd met veelal vochtgevoelige bouwmaterialen in de badkamer. Een deugdelijke bescherming van de ondergronden kan schade aan het tegelwerk en aantasting door indringend vocht voorkomen.
Waterdicht tegelwerk Systeem

Het tegelen van balkons & terrassen

Steeds vaker wordt er voor de afwerking van balkons en terrassen gekozen voor keramische tegels en natuursteen. Het aanbod hierin is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Voor elke gewenste uitstraling is er momenteel wel een tegel op de markt. Bovendien wordt het gemak in onderhoud en het duurzame karakter als bijzonder positief ervaren.
Het tegelen van balkons & terrassen

Geluidsisolatie

Het nieuwe Bouwbesluit van 1 januari 2003, en met name de verhoogde eis op contactgeluidsisolatie, heeft geleid tot een bewuster omgaan met harde vloerafwerkingen. De 820 DIM FLOOR is een ondervloersysteem met een dikte van slechts 4 mm, dat contactgeluid reduceert. Het systeem is getest conform DIN-EN-ISO 140-8.
Geluidsisolatie

Badkamer Renovatie Systeem

Iedereen is blij met een nieuwe badkamer, zolang hij maar niet weken lang in de rommel hoeft te zitten. Hetzelfde geldt voor de renovatie van de keuken of het toilet. Daarom bieden wij u het Forbo Eurocol Renovatie Systeem. Dit staat voor ‘Snelheid met behoud van Kwaliteit’ en minimale overlast voor de bewoners.
Badkamer Renovatie Systeem

Buitengevel systeem voor Mosa tegels op StoVentec C

Dit verwerkingsvoorschrift is samengesteld in onderling overleg tussen Sto Isoned, Mosa Facades en Forbo Eurocol Nederland B.V. en is alléén bestemd voor de Nederlandse markt. Bij StoVentec C worden keramische Mosa Facade tegels verlijmd op een plaat op basis van glasgranulaat, die ventilerend tegen de achterconstructie van een gevel wordt aangebracht. Voor de opbouw en voorschriften van het gevelsysteem wordt verwezen naar documentatie van Sto Isoned.
Buitengevel systeem voor Mosa tegels op StoVentec C