Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Reik elkaar de hand, maar wel op anderhalve meter afstand

Thuiswerken is in onze sector nu eenmaal geen optie. Tegelzetters, project- en woninginrichters maken het werk op locatie. En om dit op verantwoorde wijze te blijven doen, bedenken ze hiervoor slimme een praktische oplossingen. Zoals het niet meer samen in een busje naar en van het werk rijden, of door afscheidingen in het interieur te plaatsen. Ook gezellig samen schaften in de keet of lunchruimte is er niet meer bij. En op de werkvloer proberen we ons te houden aan de anderhalve meter onderlinge afstand die het RIVM adviseert.

Slim werken 3a

Inventief

Door goed na te denken bij wat we doen, komen we een heel eind. Collega's met klachten die duiden op griep of een stevige verkoudheid, blijven preventief thuis, zeker als er koorts bij komt kijken. Op het project waar we bezig zijn, werken we zo veel mogelijk op gepaste afstand van elkaar. En moeten we toch even iets samen aanpakken, dan zorgen we voor beschermingsmiddelen. Er mag dan een gebrek aan goede mondkapjes zijn, verschillende handige collega's hebben intussen zelf een inventief beschermingsmasker of - vizier gemaakt, al dan niet in combinatie met een bouwhelm.

Slim werken 3b

Continuïteit borgen

In andere bedrijfstakken hebben we kunnen zien wat het betekent om van de ene op de andere dag niet meer je werk te kunnen doen. Of de gevolgen als de aanvoer van producten of grondstoffen stagneert. Daarom heeft Forbo Eurocol, maatregelen getroffen om u zo goed mogelijk te blijven beleveren en ondersteunen, zodat de voortgang van uw projecten geen gevaar loopt. Uiteraard nemen ook wij hierbij de maatregelen van het RIVM als leidraad.

Slim werken 3c

Advies op afstand

Daarom hebben we bijvoorbeeld onze klassikale producttrainingen tot nader order opgeschort. Advies van onze buitendienstmensen zal voornamelijk telefonisch, per e-mail of WhatsApp plaatsvinden, tenzij advies op het werk noodzakelijk is voor de voortgang ervan. Verder hebben wij de aanvoer van onze grondstoffen, onze productiefaciliteit, ons voorraadbeheer en de distributie zo georganiseerd, dat u ook de komende tijd niet hoeft mis te grijpen. Noodzaak om Eurocol-producten te hamsteren is er dan ook niet. Zo reiken wij elkaar de hand om deze crisis samen door te komen, maar wel op anderhalve meter afstand.

Slim werken 3d