Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Wij bezoeken u graag voor een laagdrempelige presentatie!

Een van de Eurocol-producten die zeker een hernieuwde kennismaking waard is, is DecoDesign, de laatste uitbreiding van ons assortiment surface finishing-producten. DecoDesign bestaat uit een watergedragen kunststof coating, de 330 ColourCoat, die met kleurige vlokken, de 331 SprayCoat, wordt ingespoten en vervolgens afgelakt. Leverbaar in diverse kleurencombinaties en intussen zijn er diverse projecten mee uitgevoerd. Een mooie aanvulling naast de reeds bekende BetonDesign, LiquidDesign en FloorColouring.

Slagharen 5e

Kleinschalig

Daarom komen we graag naar u toe om deze Eurocol-producten opnieuw onder de aandacht te brengen die zij verdienen. Hierbij richten wij ons met name op (interieur)architecten een stylisten, maar ook woning- en projectinrichters brengen wij graag een bezoek. Dat kan bij u op kantoor, maar daarnaast organiseren wij ook kleinschalige events waar meerdere relaties zich voor kunnen aanmelden. Dit doen wij bij Architecten Showroom Amsterdam (ASA), Kennis Inspiratie Centrum Culemborg (KICC), in de showroom van Forbo Eurocol in Wormerveer of desgewenst bij u in het bedrijf. Een klantbezoek, productevent op locatie of een digitale bijeenkomst duurt 1 uur.

Petra

Alle ins en outs
Tijdens een bezoek of event presenteren wij u alle ins en outs van BetonDesign, LiquidDesign, FloorColouring en DecoDesign. Voor u wellicht een mooie opfrissing van uw productkennis en tegelijk commerciële kansen naar uw klanten en relaties

BetonDesign: Beton, maar dan anders - fraaie industriële betonlook, met slagen en kleurschakeringen

LiquidDesign: Warm en duurzaam - natuurlijke, herwinbare grondstoffen en geluiddempend

FloorColouring: Twee in één - strakke egalisatie met een eindafwerking in kleur

DecoDesign: Verrassende finishing touch - basiskleur afgewerkt met kleurige spray

Nieuwsgierig?
Wij komen u graag bezoeken. Zo maakt u een afspraak:

Noord-Nederland: Linda Wijnands, 06 4132 6723 / linda.wijnands@forbo.com

Zuid-Nederland: Petra Biemans, 06 4108 2545 / petra.biemans@forbo.com