Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gezondheidszorg - Wachtruimtes

Een ontspannen, gastvrije sfeer

Wachtruimtes

Ruimtes waar veel mensen komen

Een ontspannen, gastvrije sfeer is vereist voor de familiekamers en wachtruimtes in ziekenhuizen, maar de vloer moet nog steeds bestand zijn tegen hoge bezoekersaantallen en mensen die in deze ruimtes eten en drinken. Het hoge bezoekersaantal en het schuiven van stoelen in deze ruimtes vereist een duurzame vloeroplossing. Met ons brede productassortiment kunnen we oplossingen bieden die aan deze wensen voldoen.

Kies een vloer die:
• Uitstekende akoestische eigenschappen heeft
• Inspirerend is
• Een ontspannen en gastvrije omgeving creëert
• Duurzaam is
• Gemakkelijk schoon te maken is

Creëer een ontspannen en gastvrije omgeving

Te gebruiken producten:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar! Onze linoleum vloerbedekkingen, die we Marmoleum noemen, zijn natuurlijke vloeren die geassocieerd worden met duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief design. Linoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is de meest duurzame vloerkeuze. Het Marmoleum-assortiment is een CO2-neutrale veerkrachtige vloerbedekking van cradle to gate. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleum-vloeren met meer dan 300 kleuren en dessins, variërend van gemarmerd tot lineair en beton, verkrijgbaar in banen, tegels en planken.

 • Flotex

  Flotex

  Sterk en hygiënisch

  Flotex

  Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de slijtvaste en duurzame eigenschappen van een veerkrachtige vloer combineert met de kwaliteit, warmte en comfort van een tapijt. Flotex is een sterke en hygiënische vloer en heeft het Allergy UK Seal of approval ™. Flotex is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en dessins.

 • eternal

  Eternal

  Ftalaatvrij

  Eternal

  Ervaar Eternal vinyl in banen. Elk moment van de dag.
  Deze vinylcollectie is gemaakt voor een breed scala aan toepassingsgebieden. Het gevarieerde palet aan kleuren en dessins biedt de mogelijkheid om in iedere ruimte elke gewenste sfeer te creëren. Voor elk moment van de dag biedt Eternal de ideale oplossing: op het werk, op school en in de sportschool. Een vloer waar uw voeten zich verbonden voelen, ook als u ver weg bent.

 • Sphera

  Sphera

  Optimale prestatie

  Sphera

  Sphera is Forbo's nieuwe premium homogene vinylvloerbedekking geproduceerd in een gloednieuwe fabriek met de nieuwste technologie. Het heeft een uniek reliëf oppervlak dat optimale prestaties biedt, het heeft een lage emissie en is 100% ftalaatvrij. Sphera is ontworpen door ons Europese ontwerpteam en bestaat uit 3 verschillende collecties: Element, Energetic en Evolution.

 • Allura

  Allura

  Sterk en comfortabel

  Allura

  Bent u op zoek naar de esthetiek van natuurlijke houten en stenen vloeren met de voordelen van sterke en comfortabele vinyltegels? Ontdek onze NIEUWE Allura LVT-collecties. Warm onder de voeten, uitstekende maatvastheid, eenvoudige installatie en onderhoud. We bieden onze LVT-collecties aan in verschillende constructies, zodat er altijd een geschikte uitvoering is voor uw toepassing.

 • Sarlon Acoustic Nuance

  Sarlon

  Minder geluid

  Sarlon

  Brengt geluidsreductie naar een hoger niveau. Akoestische vloeren leveren een belangrijke bijdrage als het gaat om het verminderen van geluid in gebouwen. Met meer dan 30 jaar ervaring is Forbo Flooring een specialist in akoestische vloeren. In ons Sarlon akoestische vinyl assortiment bieden wij vloeren aan met een contactgeluidreductie tot 19dB in veel kleuren en dessins.