Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Online afspraak vloerexpert

Maak een afspraak met onze experts

Heb je behoefte aan advies en wil je snel en veilig een afspraak met een van onze accountmanagers? Dat kan via een online adviesgesprek.

Homeoffice - Adobe Stock

Er zijn verschillende adviesgesprekken mogelijk. Zo kunnen we je adviseren bij kiezen van de juiste materialen voor jouw ruimte, je meer vertellen over de duurzaamste vlakke vloer die er is, Marmoleum, of je helpen bij het kiezen van de vloer die aan al jouw wensen voldoet. Hieronder een aantal van de mogelijkheden:

Vrijblijvende afspraak inplannen

Een afspraak voor een online adviesgesprek is vrijblijvend en zonder kosten. Onze vloerexperts zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en in overleg ook in de avonduren. Plan je afspraak door het invullen van
het afspraakformulier

Hulp bij materiaalkeuze

ALGEMEEN MATERIAALADVIES
Mis jij je vertrouwde werkplek waar je alle catalogi om jouw vloerkeuze te bepalen op een rij hebt? Kom je er online niet uit om de juiste combinaties te maken? Of heb je een andere vraag met betrekking tot onze producten en materialisatie? Met een brede protfolio biedt Forbo een oplossing voor elke ruimte. Plan een online adviesgesprek in, samen komen wij er vast uit!

MARMOLEUM, DE CO2 NEUTRAAL GEPRODUCEERDE VLOER
Ben je ook nieuwsgierig naar wat Marmoleum zo’n gezonde keuze maakt? En wist je dat het zelfs mogelijk is om jouw eigen kleur te ontwikkelen? Wij leren jou graag alles bij over ons meest duurzuurzame paradepaard.

Marmoleum Splash 3430 zoomed in

Ontwerpservice voor zakelijke klanten

Wist je dat Forbo ook een designer in dienst heeft om jou te helpen bij jouw vloerontwerp? Je kunt zelfs jouw ontwerp kosteloos uitbesteden aan ons. Scheelt dat even tijd

Advies voor consumenten

Heb je vragen over onze vtwonen collectie? Op zoek naar een vloer die aan jouw wensen voldoet? Twijfel je over de toepassing van een vloer in jouw woning? Onze mensen van team Residentieel staan voor jou klaar om je vragen te beantwoorden.

ontwerpservice
vt wonen novilon