Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gezondheidszorg - Publieke ruimtes

Duurzame en veilige vloeren

Abenra Hospital Denmark

Duurzaam, antislip en gemakkelijk schoon te maken

Publieke ruimtes zijn drukke, lawaaierige plaatsen en vragen om duurzame en veilige vloeren. We hebben collecties die duurzaam en geluidsreducerend zijn, die snel geïnstalleerd kunnen worden en die bovendien antislip zijn.

Met miljoenen vierkante meters vloerbedekkingen die elk jaar in zorginstellingen over de hele wereld worden geïnstalleerd, loopt Forbo voorop als het gaat om het begrijpen van de behoeften en zorgen van de gezondheidssector met betrekking tot vloeren.

Kies een vloer die:
• duurzaam is.
• Gemakkelijke te installeren is.
• Gemakkelijk schoon te maken is.

Publieke ruimtes zijn een integraal onderdeel van een gebouw. Ze hebben een geluidsreducerende vloerbedekking nodig, die duurzaam en antislip is.

Te gebruiken producten:

 • Sunderland Royal Hospital UK

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar! Onze linoleum vloerbedekkingen, die we Marmoleum noemen, zijn natuurlijke vloeren die geassocieerd worden met duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief design. Linoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is de meest duurzame vloerkeuze. Het Marmoleum-assortiment is een CO2-neutrale veerkrachtige vloerbedekking van cradle to gate. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleum-vloeren met meer dan 300 kleuren en dessins, variërend van gemarmerd tot lineair en beton, verkrijgbaar in banen, tegels en planken.

 • Flotex

  Flotex

  Sterk en hygiënisch

  Flotex

  Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de slijtvaste en duurzame eigenschappen van een veerkrachtige vloer combineert met de kwaliteit, warmte en comfort van een tapijt. Flotex is een sterke en hygiënische vloer en door zijn volledige waterdichtheid ook de enige echt wasbare textiele vloer.

 • Eternal

  Eternal

  Ftalaatvrij

  Eternal

  Ervaar Eternal vinyl in banen. Elk moment van de dag.
  Deze vinylcollectie is gemaakt voor een breed scala aan toepassingsgebieden. Het gevarieerde palet aan kleuren en dessins biedt de mogelijkheid om in iedere ruimte elke gewenste sfeer te creëren. Voor elk moment van de dag biedt Eternal de ideale oplossing: op het werk, op school en in de sportschool. Een vloer waar uw voeten zich verbonden voelen, ook als u ver weg bent.

 • Sphera Element

  Sphera

  Optimale prestatie

  Sphera

  Sphera is Forbo's nieuwe premium homogene vinylvloerbedekking geproduceerd in een gloednieuwe fabriek met de nieuwste technologie. Het heeft een uniek reliëf oppervlak dat optimale prestaties biedt, het heeft een lage emissie en is 100% ftalaatvrij. Sphera is ontworpen door ons Europese ontwerpteam en bestaat uit 3 verschillende collecties: Element, Energetic en Evolution.