Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gezondheidszorg - Kantines & Restaurants

Hygiënische vloeren

Kantines & Restaurants

Onmisbaar onderdeel van elk zorggebouw

Kantines en restaurants zijn een essentieel onderdeel van elk gebouw in de gezondheidszorg, omdat ze fungeren als de plek waar personeelsleden kunnen opladen of patiënten kunnen ontspannen met hun vrienden en familie. In deze omgevingen moet de vloerbedekking duurzaam, gemakkelijk te reinigen en antislip zijn; de meeste Forbo-vloerbedekkingen hebben deze eigenschappen.

• Goede slipweerstand om uitglijden en struikelen te voorkomen
• Duurzaam, om de honderden personeelsleden en bezoekers aan te kunnen
• Uitstekende akoestische eigenschappen om het geluid waar mogelijk te verminderen en te beperken
• Vloeren die makkelijk te onderhouden en hygiënisch zijn

Heel duurzaam, uitstekend schoon te maken en antislip.

Te gebruiken producten:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar! Onze linoleum vloerbedekkingen, die we Marmoleum noemen, zijn natuurlijke vloeren die geassocieerd worden met duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief design. Linoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is de meest duurzame vloerkeuze. Het Marmoleum-assortiment is een CO2-neutrale veerkrachtige vloerbedekking van cradle to gate. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleum-vloeren met meer dan 300 kleuren en dessins, variërend van gemarmerd tot lineair en beton, verkrijgbaar in banen, tegels en planken.

 • Flotex

  Flotex

  Sterk en hygiënisch

  Flotex

  Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de slijtvaste en duurzame eigenschappen van een veerkrachtige vloer combineert met de kwaliteit, warmte en comfort van een tapijt. Flotex is een sterke en hygiënische vloer en door zijn volledige waterdichtheid ook de enige echt wasbare textiele vloer.

 • Eternal

  Eternal

  Ftalaatvrij

  Eternal

  Ervaar Eternal vinyl in banen. Elk moment van de dag.
  Deze vinylcollectie is gemaakt voor een breed scala aan toepassingsgebieden. Het gevarieerde palet aan kleuren en dessins biedt de mogelijkheid om in iedere ruimte elke gewenste sfeer te creëren. Voor elk moment van de dag biedt Eternal de ideale oplossing: op het werk, op school en in de sportschool. Een vloer waar uw voeten zich verbonden voelen, ook als u ver weg bent.

 • Allura

  Allura

  Sterk en comfortabel

  Allura

  Bent u op zoek naar de esthetiek van natuurlijke houten en stenen vloeren met de voordelen van sterke en comfortabele vinyltegels? Ontdek onze NIEUWE Allura LVT-collecties. Warm onder de voeten, uitstekende maatvastheid, eenvoudige installatie en onderhoud. We bieden onze LVT-collecties aan in verschillende constructies, zodat er altijd een geschikte uitvoering is voor uw toepassing.

 • Safestep

  Step antislip vinyl

  Veiligheid, Design, Vertrouwen

  Step antislip vinyl

  Veiligheid. Design. Vertrouwen. Step is een vloerbedekking die gegarandeerd duurzaam is en levenslang presteert. De unieke "Step Crystals" bieden uitstekende antislip-eigenschappen en een helder beeld. Step-veiligheidsvloeren voldoen aan alle relevante slipweerstandsclassificaties (R10, R11, R12) en aan veiligheidseisen voor een breed scala aan toepassingen, inclusief natte ruimtes.