Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gezondheidszorg - Administratie en Vergaderkamers

Een functionele ruimte

Administratieve kantoren

Comfortabel en inspirerend

Om ziekenhuizen efficiënt te laten werken, is er een team van medewerkers dat meestal werkzaam is vanuit kantoren binnen het ziekenhuis. Textiele vloeren bieden uitstekende akoestische eigenschappen en kunnen bij gebruik van een modulair systeem snel deels vervangen worden.

Kantoor- en vergaderruimten moeten een comfortabele maar inspirerende plek zijn waar medewerkers zich kunnen uiten en gedachten en ideeën met elkaar kunnen delen. Daarom zijn comfort en esthetische mogelijkheden belangrijk om te overwegen bij het creëren van een kantoor-/vergaderruimte.

Comfort en esthetische mogelijkheden zijn belangrijk om te overwegen bij het creëren van een kantoor-/vergaderruimte.

Te gebruiken producten:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar! Onze linoleum vloerbedekkingen, die we Marmoleum noemen, zijn natuurlijke vloeren die geassocieerd worden met duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief design. Linoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is de meest duurzame vloerkeuze. Het Marmoleum-assortiment is een CO2-neutrale veerkrachtige vloerbedekking van cradle to gate. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleum-vloeren met meer dan 300 kleuren en dessins, variërend van gemarmerd tot lineair en beton, verkrijgbaar in banen, tegels en planken.

 • De veerkracht

  Flotex

  Sterk en hygiënisch

  Flotex

  Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de slijtvaste en duurzame eigenschappen van een veerkrachtige vloer combineert met de kwaliteit, warmte en comfort van een tapijt. Flotex is een sterke en hygiënische vloer en door zijn volledige waterdichtheid ook de enige echt wasbare textiele vloer.

 • Eternal

  Eternal

  Ftalaatvrij

  Eternal

  Ervaar Eternal vinyl in banen. Elk moment van de dag.
  Deze vinylcollectie is gemaakt voor een breed scala aan toepassingsgebieden. Het gevarieerde palet aan kleuren en dessins biedt de mogelijkheid om in iedere ruimte elke gewenste sfeer te creëren. Voor elk moment van de dag biedt Eternal de ideale oplossing: op het werk, op school en in de sportschool. Een vloer waar uw voeten zich verbonden voelen, ook als u ver weg bent.

 • Tessera

  Tessera

  Uitstekende prestatie

  Tessera

  Tessera getufte tapijttegels staan bekend om hun esthetische vormgeving en uitstekende prestaties in de meest veeleisende ruimtes. De volgende poolconstructies zijn te vinden in onze collecties: lussenpool, combinatie van gesneden en lussenpool, random lay batchless. Geweldige ontwerpmogelijkheden voor elk deel van uw gebouw!

 • Ingram Micro

  Allura

  Sterk en comfortabel

  Allura

  Bent u op zoek naar de esthetiek van natuurlijke houten en stenen vloeren met de voordelen van sterke en comfortabele vinyltegels? Ontdek onze NIEUWE Allura LVT-collecties. Warm onder de voeten, uitstekende maatvastheid, eenvoudige installatie en onderhoud. We bieden onze LVT-collecties aan in verschillende constructies, zodat er altijd een geschikte uitvoering is voor uw toepassing.