Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
slate

A kő természetes textúrája inspirálta. A Marmoleum Slate egyedülálló dombornyomott textúrát vezet be, amely új dimenziót ad Marmoleum padlózásához. Az eredmény egy olyan felület, amely a kőzet időtlen esztétikáját tartalmazza a linóleum melegségével és tisztaságával.

A palatetős megjelenése kifinomult, és olyan fényekkel játszik, amelyekkel a padlója mondhatni élni kezd. A dombornyomás szintén javítja a padló csúszásállóságát (R10).

Termékek

Marmoleum Slate

Környezet

Fenntartható és tartós padlóburkolat

97% természetes nyersanyagok
72% gyorsan megújítható
43% újrahasznosított tartalom

Kiváló teljesítmény a természet által
A természetes, megújuló anyagokból készült Marmoleum padló a leginkább fenntartható, rugalmas padló. Nem tartalmaz ftalátokat, lágyítót és ásványolajat nem tartalmaz. A Marmoleum termelésben használt legfontosabb nyersanyagok a következők:

● lenmagolaj, amely a lenmagnövényekből származik
● ellenőrzött erdőkből készült fa lisztet és
● Juta, a természetes hátlap, amelyre a linóleum kalanderez.

A marmoleumot az összes fontos fenntartható globális ökocímkével rendelkezik, pl. Nordic Swan és a Blue Angel.

A Topshield2 a Forbo Floorings nagy teljesítményű UV-bevonat, amely minden Marmoleum padlóburkolatra vonatkozik. A Topshield2 megakadályozza a kopást a és a karcolást a tartós megjelenés megőrzéséhez, és lehetővé teszi a könnyebb tisztítást és karbantartást alacsonyabb időközönként."

Marmoleum raw materials

NCS & LRV

NCS & LRV

Töltse le itt a Marmoleum Solid NCS & LRV dokumentum

További dokumentációt itt talál: Download center

LRV
Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

NCS
A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

Marmoleum Solid NCS & LRV

Technikai tájékoztató

Techn. specs. Marmoleum Solid

Tisztítás és karbantartás

Marmoleum floorcare

Video

Marmoleum Solid video

The eye catcher of the room or the subtle surface on which other materials can accelerate; Watch the Solid video where our senior designer Tamar Gaylord and product manager Bregje Smulders explain about Marmoleum Solid:


or watch the Marmoleum Slate video:

Red Dot Design Award 2017

Marmoleum Slate megkapta a Red Dot Design Awardot 2017-ben

Az új Marmoleum Slate padlóburkolat egyedülálló pala dombornyomással megnyerte a Red Dot Design Award 2017 díjat.

A Marmoleum Slate a Forbo egy véletlenszerű dombornyomású struktúrát hozott létre a márványozott linóleum tetején, ami realisztikus pala padlóburkolatok képét eredeményezte."" [Bővebben a Red Dot Design Award] sajtóközleményében](document:38397)

További információ a Red Dot Design Award-ról

Reddot design award 2017

Image gallery