Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linóleum

Bulletin Board-Üzenőfal

A Bulletin Board-Üzenőfal linóleumunk praktikus, egyszerű megoldást kínál ötletek, eszmék gyűjtésére, cseréjére. Felhasználása olyan helyiségekben, fórumokban ideális, ahol az emberek találkoznak, terveznek és alkotnak. Az üzenőfal linóleum egy teljesen természetes anyag, mely keretes formában, hirdetőfal lapokban és közvetlenül a falra burkolva alkalmazható. Kellemes tapintású, színes megjelenésével minden környezet dekoratív kiegészítőjévé válhat.

 • Bulletin Board-Üzenőfal
 • Bulletin Board-Üzenőfal
 • Bulletin Board-Üzenőfal
 • Bulletin Board-Üzenőfal
 • Bulletin Board-Üzenőfal
 • 2210_red_Bulletin_Board
  Bulletin Board

  Bulletin Board

  Üzenőfal linóleumunk praktikus, egyszerű megoldást kínál ötletek, eszmék gyűjtésére,cseréjére. Felhasználása olyan helyiségekben, fórumokban ideális, ahol az emberek találkoznak, terveznek és alkotnak. Az üzenőfal linóleum egy teljesen természetes anyag, mely keretes formában,hirdetőfal lapokban, illetve közvetlenül a falra burkolva alkalmazható. Kellemes tappintású, színes megjelenésével minden környezet dekoratív kiegészítőjévé válhat.

Miért is válassza a Bulletin Board linóleumot ?

Bulletin Board a gondolatoknak...

Természetes és tartós
Az üzenőfal linóleum természetes és megújuló nyersanyagokból készül. Az Oxidált lenmag olaj, gyanta és finomra őrölt parafa kombinációja rendkívüli rugalmasságot és tartósságot kölcsönöz a Bulletin Board linóleum számára

Ön-kezelő tulajdonságok
Rugalmasságából és erősségéből adódóan a Bulletin Board linóleum idális üzenőfal, hirdetőtábla és minden olyan felület számára, mellyel az ötlet- és információcsere a cél. Az üzenőfal anyaga önmegtartó tulajdonsággal rendelkezik, nem morzsolódik mint a hagyományos puha táblák. A kitűzők eltávolításával a lyukak automatikusan záródnak.

Praktikus és higiénikus
Az Üzenőfal linóleum nem vonzza a port és bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért praktikus megoldás osztálytermek számára valamint higiénikus kommunikációs eszköz egészségügyi környezetekben.

Bulletin Board 2187 & 2211

Fal megoldások

Fal megoldások

Az Üzenőfal linóleum 28 méter hosszú és 1,22 m széles tekercs kiszerelésben gyártódik. Így alkalmas nagyobb felületek burkolására, mint pl a konferenciatermek, vagy mellékfolyósok. 3 színben elérhető az 1,83 m széles tekercs is.

Wall solutions

Keretes megoldások

Keretes megoldások

Keretes üzenőfalat igény szerint lehet egyetlen színből összeállítani. Ugyanakkor ötvözheti több szín dekoratív kombinációját, mely kellemesen feldobja a környezetet. Kivitelezhető különböző méretekben. Ideális eszköz az eszmegyűjtésre valamint kreativítások kiállítására.

Bulletin Board framed solutions

Dekorációs megoldások

Dekorációs megoldások

A Bulletin Board linóleum rugalmas, könnyen vágható, kezelhető és kombinálható. Ezért ideális különböző funkcionális falldekorációk kivitelezésére, melyek elvarázsolják a környezetet.

Bulletin Board decorative solutions

Bútor megoldások

Bútor megoldások

Az üzenőfal linóleum irodák, és egyéb közösségi terek hasznos kiegészítő eleme, hatékony kommunikációs eszköze. Funkcionális bevonata lehet falaknak üzenő funkcióval, bútorok felületeinek, ajtóknak, beépített paneleknek, elválasztó elemeknek, stb.

Bulletin Board furniture application

Dokumentáció

Bulletin Board documentation

Installációs Útmutató