Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linóleum

Vezetőképes linóleum

A Marmoleum Ohmex egy vezetőképes linóleum, amely eleget tesz az elektromos vezetőképességel kapcsolatos magasabb fokú elvárásoknak. < 1-108 Ω (EN1081)
elektromos ellenállással van ellátva, mely biztosítja a személyes biztonságot és megóvja az elektrosztatikailag érzékeny felszereléseket.

A Marmoleum Ohmex 2,5 mm vastagságú és 4 színben kapható. Speciális felhasználási területei a számítógép/szerver szobák, illetve olyan helységek, amelyek érzékeny berendezésekkel vannak ellátva.

  • Vezetőképes linóleum
  • Vezetőképes linóleum
  • 3048
    Marmoleum Ohmex

    Marmoleum Ohmex

    A Marmoleum Ohmex egy linóleum padlóburkolat, amely megfelel az elektromos vezetőképességre vonatkozó magasabb követelményeknek. Az elektromos ellenállás javul, 1-10 [* 8] Ω (az EN1081 szerint). Ez biztosítja a személyi biztonságot és megóvja a statikus elektromosságra érzékeny berendezéseket, például a számítógépeket és egyéb elektronikus eszközöket.

Miért is válasszuk a Marmoleum Ohmexet ?

Miért is válasszuk a Marmoleum Ohmexet ?

A Marmoleum Ohmex-el olyan különleges formulát találtunk fel, amely eleget tesz speciális elektromos vezetőképességű elvárásoknak.

Elektrosztatikusság
2 tárgy súrlódása és ezt követő eltávolodása súrlódásos elektromosságot generál, mely a köztudott elektromos kisűléshez vezethet, mely fémtárgyakkal érintkezve elektromos sokkot okoz. A kisűlés hatalmas károkat tesz az elektromos felszerelésekben.

Elektromos ellenállás
Egy alacsony elektromos ellenállással rendelkező padlóburkolat gyorsan vezetheti a töltéseket. Az elektromos ellenállás mértékegysége az Ohm (Ω). A Marmoleum Ohmex magas elektromos ellenállással rendelkezik: < 108Ω (EN1081). Ez az adottság ideálissá teszi használatát olyan érzékeny felszerelésekkel ellátott helyiségekben, mint számítógép- és szerver termek

Marmoleum Ohmex conductive linoleum

Tisztítás és karbantartás

Marmoleum floorcare

Fenntartható és tartós

A Természetesség Nyertese!

A Marmoleum 97%-ban természetes alapanyagból előállított linóleum, 70%-a felújítható, 43%-os újrahasznosítható tartalommal. Az egyik legfontosabb nyersanyaga a lenolaj, melyet a len haszonnövény magvaiból sajtolunk. A másik ilyen fontos nyersanyag a faliszt, amelyet a fenyő puha darálékából állítunk elő (a felhasznált fenyő kizárólag ellenőrzött erdőgazdaságokból származik) illetve juta, mely terményének rostjai biztosítják az anyag erősségét.

Mivel a Marmoleum összes összetevője természetes, olyan mintha tápanyagokból alkottuk volna meg. Ami azt illeti, a Marmoleum gyártásának folyamata nem egészen olyan, mint mondjuk a kemencében sült almás pitéé. Ami a Marmoleumot különlegessé teszi az az, hogy nyersanyagai termesztési helyeikről származnak - ahol a növények élőhelyükön növekszenek - mely gyakran csupán 12 hónapot jelent. A juta és a len egynyári növények, melyek betakaríthatóak, csakúgy mint a búza és a kukorica. A gyanta kitermelése folyamatos eljárás, miközben a faliszt a faipar hulladékanyaga, melyek európai haszonfa ültetvényekből származnak. A mészkő pedig bőségesen rendelkezésre áll.

A Marmoleum az egyszerű, természetes összetevők kombinációja. A Marmoleum nem tartalmaz adalékanyagokat azért, hogy tetszetősebb legyen, nincsenek olyan plusz és felesleges kiegészítői, melyek kiemelik még jobban zöld profilját és nem tartalmaz mesterséges összetevőket, azért, hogy javítsák a stabilitását és rugalmasságát. A Marmoleum az ami és semmi más.

Natural, Renwable, Recycled

Hegesztő zsinór

Hegesztő zsinór

A Marmoleum Új Generációja kollekciónak megfelelő színekben elérhető hegesztő zsinór uni-, illetve multicolor formátumban is.

Itt letöltheti Marmoleum welding rods PDF

Marmoleum welding rods