Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
ohmex

A Marmoleum Ohmex egy linóleum padlóburkolat, amely megfelel az elektromos vezetőképességre vonatkozó magasabb követelményeknek. Az elektromos ellenállás javul, 1-10 [* 8] Ω (az EN1081 szerint). Ez biztosítja a személyi biztonságot és megóvja a statikus elektromosságra érzékeny berendezéseket, például a számítógépeket és egyéb elektronikus eszközöket.

Termékek

Marmoleum Ohmex

Szűrési feltételek 0

  Miért is válasszuk a Marmoleum Ohmexet ?

  Miért is válasszuk a Marmoleum Ohmexet ?

  A Marmoleum Ohmex-el olyan különleges formulát találtunk fel, amely eleget tesz speciális elektromos vezetőképességű elvárásoknak.

  Elektrosztatikusság
  2 tárgy súrlódása és ezt követő eltávolodása súrlódásos elektromosságot generál, mely a köztudott elektromos kisűléshez vezethet, mely fémtárgyakkal érintkezve elektromos sokkot okoz. A kisűlés hatalmas károkat tesz az elektromos felszerelésekben.

  Elektromos ellenállás
  Egy alacsony elektromos ellenállással rendelkező padlóburkolat gyorsan vezetheti a töltéseket. Az elektromos ellenállás mértékegysége az Ohm (Ω). A Marmoleum Ohmex magas elektromos ellenállással rendelkezik: < 108Ω (EN1081). Ez az adottság ideálissá teszi használatát olyan érzékeny felszerelésekkel ellátott helyiségekben, mint számítógép- és szerver termek

  Marmoleum Ohmex conductive linoleum

  Tisztítás és karbantartás

  Marmoleum floorcare

  Hegesztő zsinór

  Hegesztő zsinór

  A Marmoleum Új Generációja kollekciónak megfelelő színekben elérhető hegesztő zsinór uni-, illetve multicolor formátumban is.

  Itt letöltheti Marmoleum welding rods PDF

  Marmoleum welding rods