Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Szegmensek

 • Colorex

  Egészségügy

  Egészségügy

  A Forbo évente több millió négyzetméter padlózatot installál világszerte egészségügyi környezetben, mivel a Forbo padlózatok tökéletesen megfelelnek az egészségügyi előírásoknak.

 • Marmoleum

  Idősgondozás

  Idősgondozás

  Azt tapasztaltuk a Forbo Flooring Systems-nél, hogy amikor az idősgondozással kapcsolatos választásról van szó, az mindig többet jelent csupán a funkcionalitás és teljesítmény figyelembe vételénél. Hangulatteremtés és komfortérzés mind az ottlakóknak, mindpedig a látogatók részére. Ezek mellett pedig fontos, hogy tartósan kiváló minőségű és szép maradjon a minden napos nagyforgalmú használat ellenére.

 • Marmoleum

  Oktatás

  Oktatás

  A bölcsődétől az egyetemig, az oktatási intézmények megkövetelik a kellemes, strapabíró, könnyen karbantartható, biztonságos és fenntartható padlózati megoldásokat. A tartósság és a higiénia különösen fontos ezekben a környezetekben.

 • Marmoleum

  Irodák

  Irodák

  Amikor az irodák felújítása megkezdődik, tisztában vagyunk azzal, hogy gyors megoldás szükségeltetik adott kereteken belül. Amikor szorít az idő és gyorsan szeretne olyan padlózathoz hozzájutni ami passzol a környezethez vagy akár az egész irodaháznak új padlózati designt tervez, a Forbo portfoliójából megtalálja az Önnek megfelelő ideális terméket.

 • Allura

  Szabadidő & Vendéglátás

  Szabadidő & Vendéglátás

  A látogatók nemcsak a pihentető időtöltésre, hanem a belső környezet hatásaira is oda figyelnek bármely szabadidő központban. Az első benyomás az épületbe való belépéstől, az általános hangulat, egészen addig ahol étkeznek vagy vásárolnak, fontos szerepet játszik. A Forbo termékek széles kínálata ezért könnyűvé teszi a választást - legyen az akár étterem, akár sportpálya.

 • Retail_Thumbnail

  Kereskedelem

  Retail

  A shoppers experience in any retail environment is about much more than just the products they can buy. Creating the perfect environment in which they feel relaxed and comfortable is key to giving them the ultimate retail experience. From their first initial impression as they enter, to the ease of navigation or where they eat, Forbo's portfolio of products makes it easy for you to select the perfect flooring to set the tone in your store.

 • Marmoleum Aquajet

  Középületek

  Public Buildings

  Working together with many Government Estates, Local Authorities and Facilities Management Specialists - Forbo currently helps clients in the public sector continually achieve value for money by offering a fully integrated product portfolio, delivered by one trusted supplier and supported by a dedicated Key Account Team.

 • Tessera

  Szociális épületek

  Szociális lakások

  Amikor a nagy lakótelpi Projectekról van szó, észrevettük, hogy többre van szüksége mint egy beszállító. Ezért a Forbo a projekt kezdeti fázisától együttműködik, és elkötelezett támogatást nyújt, hozzásegítve Önöket a megfelelő termék kiválasztásához.

 • Industry_Thumbnail

  Gyárak

  Industry

  Forbo stands for guaranteed performance in all kinds of industrial environments, ranging from electronic and pharmaceutical production areas to laboratories.
  Forbo Flooring offers a complete range of products with antistatic, acoustic, conductive, water-resistant, slip-resistant, bacteriostatic and bactericidal properties. The Forbo range includes total solutions for virtually any type of situation.

 • Transport_Thumbnail

  Közlekedés

  Transport

  Forbo offers a variety of floor covering solutions for the transport industry. Apart from manufacturing a wide range of resilient floor coverings, Forbo also manufactures its own adhesives, weld cables (including the unique glow weld) and other installation materials, offering complete solutions for the industry.

 • Furniture Linoleum

  OEM

  OEM

  Should you be looking for integrating our products into your products, we offer a range of possibilities.

 • Marmoleum

  Sport

  Sport

  When it comes to Sport and Leisure venues, we know that the safety and comfort of your clients is your top priority. We have a complete portfolio of floor coverings to cover your requirements without compromising on the style and visual impact of your venue.