Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linóleum

Sport linóleum

A Marmoleum Sport-sportlinóleum az elasztikus felépítésű sportburkolatok csoportjába tartozik. Teljesíti a legújabb Európai sportpadló standardok EN14904 elvárásait és megfelel a német DIN V 18032-2 szabványoknak is. Az elasztikus burkolatok minimálisra csökkentik a sérülések kockázatait.

A 12 színárnyalatból álló választékát a sportcsarnokokban gyakran alkalmazott színek ihlették Egyes sportágak esetében a színek kombinálásával kiemelt formájú padlójelzések is kialakíthatóak, melyek jól tűrik a szennyeződéseket

 • Sport linóleum
 • Sport linóleum
 • Sport linóleum
 • Sport linóleum
 • 83176
  Marmoleum Sport

  Marmoleum Sport

  The 13 colours from our Marmoleum Sport flooring have been designed based on colour patterns commonly applied in sports halls. The colours can be combined to add accented shapes in the floor and they are dirt concealing.

The natural winner

A természetes győztes

Alapanyagainak összetétele teszi a Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatot igazán kivételessé és egyedivé: a burkolat kielégíti a magas szintű ökológiai termék valamennyi gyártási követelményét. Természetes alapanyagokból készül, úgymint: lenolaj, természetes gyanták, mészkőpor, parafa- és faliszt, melyeket természetes vagy természetes alapú festékanyagokkal színeznek.

Ezt a rugalmas keveréket préselik rá egy – szintén természetes anyagú – jutaszövetre, s így jön létre a kiváló minőségű és hangsúlyozottan környezetbarát Forbo Marmoleum Sport sport- linóleum burkolat.

A Forbo által gyártott linóleum burkolatok piacvezető termékek, a világon előállított linóleumok 2/3 része a Forbo cég gyáraiból kerül ki, aholis a linóleum gyártásnak immáron több mint 100 éves hagyománya van.

Zöldenergiát használva a Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolat egy szigorúan környezetbarát és környezettudatos gyártási folyamat eredménye.

Marmoleum Sport the natural winner

Kollekció

Marmoleum Sport

A Forbo egy megújult Sport Mamoleum tartományt mutat be a sport és szabadidő ágazatok számára. E sportpadló kollekció kínálatában megtalálhatóak minden színben a normativ elvárásoknak megfelelő 3,2 mm vastagságú burkolatok, valamint a kollekció a 4 mm vastagságú padlókra is kiterjed. A Sport Marmoleum a modern és multifunkciónális sportlétesítmények elvárásainak eleget tesz.
**

**Széleskörű felhasználás

A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatok sport és multifunkciós csarnokok, iskolai tornatermek, tornaszobák, fitnesztermek stb. sportburkolatai, melyek a sporttevékenységen túlmenően egyéb rendezvények (pl. koncert, kiállítás, bál, évnyitó, szalagavató, ünnepség, gyűlés stb.) lebonyolítására is alkalmasak

Sérülések kockázatának csökkentése
A sportburkolatnak biztonságosnak kell lennie: A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatok rendkívül biztonságos sportburkolatok, csökkentik a sportsérülések (húzódás, zúzódás, túlterhelés stb.) veszélyének kockázatát. A vonatkozó sportszabvány előírásának megfelelő, optimális csúszási értékkel rendelkeznek.

Strapabírás/Multi funkcionális használat
Legyen szó bármilyen sportágról-röplabda, rögbi, atlétika, vagy torna-a Forbo Sportlinóleum minden esetben kiválóan teljesít.Nem sportcélú használat esetén a Forbo Marmoleum Sport sport- linóleum burkolatok szinte minden – akár extrém – igénybevételt kibírnak: legyen szó akár utcai cipőben (tűsarkú cipőben is) történő használatról, cigaretta parázs/csikk által okozott sérülésről, vagy durva szennyeződésről. A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatoknak ez nem jelent problémát.

Rendkívüli tartósság
The extreme durability of linoleum guarantees even after years of intensive use the ability to deliver a top performance. Best cleaning and maintenance properties ensure that the floor looks good over many years.

**A design bajnoka **
A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatok 9 db kellemes, márványos hatású kollekciószínben szállíthatók, melyek 100%-ban lefedik a sportlétesítményekben igényelt és alkalmazott színvilágot- kezdve a sárga, narancs, piros, zöld és kék színektől egészen a kiegészítő semleges színekig. Ezen túlmenően, kifejezetten a mai modern kor tervezői elvárásaihoz igazodva, további 4 db, ún. „beton-szín” is rendelkezésre áll.

A 83712 és 83715 színek meglepetésszerűen kellemes érzést keltenek narancs és sárga erezetükkel. A kiválasztott színek kitűnően kombinálhatóak. Az eredmény egy vonzó és inspiráló padló, mely végül dominálja a sportlétesítményt.

3,2 mm anyagvastagság
A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatok ezzel az optimalizált 3,2 mm-es anyagvastagsággal kielégítik az EN 14904 és a DIN V 18032-2 sportszabványok - a termékre alkalmazható – előírásait, így ez a Forbo cég által ajánlott alkalmazandó termékvastagság.

A 3,2 mm vastagság további alkalmazhatósági és felhasználási előnyei:
• kisebb súly = könnyebb kezelhetőség
• alacsonyabb beruházási költség
• a legkörnyezet-fenntarthatóbb megoldás

Marmoleum Sport linoleum flooring

No. 1 choice

Forbo Sport Marmoleum....a legjobb választás !

Magas teljesítményű Sportpadló

• Flexibilis és elasztikus
• Multi funkciónális felhasználás (a megfelelő alépítmény kombinálásával)
• Csúszásmentes felület
• Hosszú élettartamú
• Ellenáll az erős igénybevételnek
• Komfortérzetet nyújt
• Füstterjedés gátló
• Padlófűtésre alkalmas
• ellenáll a cigaretta csikk által okozott égési sérülésnek

Egyedi sportpadló kínálat
• Rendelhető 3,2 mm és 4 mm vastagságban is
• Sportos Marmoleum dizájn
• Széleskörű, kombinálható színválaszték

Természetes és higiénikus padló
• természetes nyesranyagokból előállítva
• könnyen tisztítható és karbantartható
• Higiénikus és bakterioszatikus

Suitable for a range of sports facilities

Applications

Felhasználás és alátét

A Forbo Marmoleum- sport linóleum az EN 14904 szabványoknak megfelelően különböző sportpadlórendszerré alakítható. A 2 leggyakrabban alkalmazott rendszer a terület és pont átalakítás.

Terület elasztikus sportpadló rendszer-A típus
A sport Marmoleum használata ideális a terület elasztikus sportpadló konstrukciók esetében. A terület elasztikus padlók az erő hatását nagyobb területre terjesztik ki, így minimalizálják a sportsérülések veszélyének kockázatát. A rugós rendszerrel ellátott Sport Marmoleum padló kombináció a kifejtett erő hatásának csökkentésére, függőlegessé változtatására szolgál. Ez alkalmassá teszi az igényesebb sportágak számára is. A rugós hordozó konstrukció meghatározza a teljesítmény pontos értékét.

Pont elasztikus sportpadló rendszer- P típus
A Marmoleum Sportpadlót pont elasztikus padló rendszerek létrehozására is alkalmas. Az elasztikus Sport Marmoleum maga a sport linóleum és egy csúcstechnológiai gumi alátét kombinációja, amely a sokkokat közvetlenül az ütközési pontokra tompítja. Így csökkenti a kemény felülettel kapcsolatos stresszérzetek kialakulásának kockázatát. A felhasználók súlya nem határozza meg a "párna effektus " hatásosságát,úgy mint a terület elasztikus rendszer esetében. Ezért ez a rendszer a játszóterek és olyan sportágak esetében ideális, melyek alacsonyabb igénybevételt követelnek meg.

Ez a padlórenszer érzékenyebb és jobban ki van téve a felületi behúzódásoknak mint a terület elasztikus padlók, ezért a hosszabb élettartam érdekében kerülni kell a túl nagy pontszerű megterheléseket

Marmoleum sport elastic
Marmoleum Sport + an advanced rubber underlay = Marmoleum Sport Elastic Marmoleum Sport Elastic is a point elastic (type P) floor covering that consists of two layers that work together to provide a perfect base for low-impact sports. The shock pad underfloor is made of recycled rubber and foam particles, bound with polyurethane. The top surface is Marmoleum Sport. The rubber underlay and Marmoleum Sport re-installed separately. The underlay can be affixed directly to the subfloor, which makes it a simple and cost effective sports floor system.

Applications

Tisztítás és karbantartás

Marmoleum floorcare

Brosúrák

Marmoleum Sport brochure

Technikai tájékoztató

Techn. specs. Marmoleum Sport