Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linóleum

Marmoleum Click

Szórakoztató dizájn, könnyű összeszerelés. A marmoleum Click család egy új, könnyen összeszerelhető kollekciót mutat be HDF tábla formában. A hordozó felülete 2,5 mm vastagságú Marmoleumból áll, hangelnyelő parafa hátlappal ellátva.

A linóleum lapok 3 méretben, illetve 23 színben elérhetőek, határtalan lehetőséget biztosítva a személyre szabott padló kialakításához. E természetes anyagokból előállított burkolatot nemcsak a kényelem és kellemes tappintás jellemzi, erényei úgyszintén az antisztatikusság, tartósság és könnyű fenntarthatóság.

  • Marmoleum Click
  • Marmoleum Click
  • Marmoleum Click
  • Marmoleum Click 333724 orbit
    Marmoleum Click

    Marmoleum Click

    A Marmoleum Click panelek nagyon tartósak és egyszerűen kezelhetők. A sima felület könnyen tisztítható, míg gyönyörű színei nem fognak elhalványulni az idő múlásával sem. A Marmoleum Click 23 színben és 3 méretben érhető el, amely nagyszerű design lehetőségeket kínál a saját egyedi padló kialakításához.

Kollekció

Egy természetes klikk

Konstrukció
Minden Marmoleum Click linóleum lap hordozó anyaga HDF ( vízelvonással készült Magas Sürűségű Szálakból), erre kerül a 2,5 mm vastagságú linóleum fedőréteg és a hangcsillapító alsó ellenhúzó parafaréteg.

Rendkívüli dizájn lehetőség
A Forbo Marmoleum Click család 23 színből álló palettája a nyugtató semleges színektől kezdve az élénk, világos színekig kiterjed. 3 méretben gyártódik: 90x30, illetve 60x 30 cm hosszúkás lapok, és a 30x 30 négyzet alakú lapok. A Click család segít, hogy könnyen kifejezhesse egyéniségét. Személyre szabott, egyedi padlókat alkothat, kreativításának semmi sem szab határt.

Antisztatikus és antiallergén
Természetes összetevőinek köszönhetően a Marmoleum Click burkolat kedvező választás lehet Ön illetve a környezete számára is. Egészségesebb életkörülményt biztosít az asztmás és allergiás betegeknek. Antisztatikus tulajdonsága révén távoltartja a pórt, szennyeződéseket és hozzájárul a kellemes beltéri környezet és jó minőségű levegő megteremtéséhez. Ezenkívül bizonyított bakteriosztatikus tulajdonságából adódóan a Marmoleum Click meggátolja a kártékony mikroorganizmusok tenyészetét.

Természetes összetevők
A szinte korlátlanul rendelkezésre álló és megújuló természetes anyagokból-parafaörlemény, faliszt, lenmagolaj, parafagyanta, mészkő és természetes színezékek-gyártott linóleumpadlók a melegburkolatok természetes hatását adja, és egyike a legkönnyebben fenntartható burkolatoknak.

Kényelem és tappintás
Természetes alapanyagainak köszönhetően A Marmoleum Click gyorsan átveszi a szoba hőmérsékletét, kellemes tappintást biztosítva hidegben és melegben is. Padlófűtéshez is alkalmas. Kellemes tappintást és kényelmet biztosít a lábnak, ideális rajta járni, illetve játszani.

17dB hangcsillapító hatás
17 dB-es hangelnyelő tulajdonságának köszönhetően a Marmoleum Click csendes burkolatnak számít. Hangcsillapító hatása akár 21 dB-re alakítható, amennyiben Forbo speciáli hab aljzatot tesznek alája. Így a hangszín minimálisra csökkenthető.

Marmoleum Click

Szoknyaszövet

Marmoleum Click Szegély

A Marmoleum Click lapokat a faltól szabadon kell lerakni. A rés eltakarására 2 tipusú szegély áll rendelkezésre: MF Click szegőlyléc és MP Click szegélyszalag.

Marmoleum MF Click szegélyléc:
Azonos a linóleum eredeti felületével. Könnyen illeszthető ragasztó, vagy akár csavarozás segítségével. Minden léc 2,4 m hosszú. 4 db/ doboz

Marmoleum MP szegélyszalag:
2,3 cm szélességű marmoleum csík egy alsó szalagrétegen. Minden szalag 2,4 m hosszú.Kiszerelés: 4 db/ doboz.

Mindkét szegély raktáron található minden Marmoleum Click színben.

Marmoleum Click Szegély

Telepítés

Marmoleum Click összeszerelés

A click rendszernek köszönhetően ez a burkolat típus gyorsan, könnyen és hézagmentesen összerakható. Egy speciális kiálló rész és záró rendszer segítségével a panelek egyszerű kattintással összeilleszthetőek. A panelek szélesek és nem hagynak varratokat összeillesztéskor. Így kis idő alatt egy teljesen sima felület nyerhető.

A Välinge 5G záró rendszerneknek köszönhetően a Click burkolat ragasztás nélkül, úsztatva lerakható. Természetesen, igény esetén a padlót a forgalmazó is lerakhatja.

A Marmoleum Click bármilyen típusú felületre lerakható. Extra idő csak akkor igényelt ha az aljzat nagyon egyenlőtlen ( 2 mm nagyobb felületi különbségek). Minden doboz Click linóleum tartalmaz egy komplex lerakási útmutatást.

Kiszerelés
• Marmoleum Click 30 x 30 cm négyzet-egy dobozban 7 db-kb. 0,63 nm
• Marmoleum Click 60 x 30 cm lapok- egy dobozban 7 db.- kb. 1,26 nm
• Marmoleum Click 90 x 30 cm lapok-egy dobozban 7 db.-kb. 1,89 nm

Marmoleum Click Installation

LRV & NCS kódok

LRV & NCS kódok

Töltse le innen a Light Reflection (LRV) és a NCS szín kódokat Marmoleum Click NCS & LRV document

LRV
Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

NCS
A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

Marmoleum Click NCS & LRV

Tisztítás és karbantartás

Tisztítás és karbantartás

Az innovatív és tartós Topshield 2 bevonatának köszönhetően a Forbo Marmoleum padlóburkolatok könnyen tisztíthatóak és fenntarthatóak.

Töltse le itt: Marmoleum cleaning & maintenance instructions

Marmoleum floorcare

Brosúrák

Marmoleum Click brochure

Rácsok és padlók

Marmoleum Click rácsok és padlótervezés

A 23 színben és 3 méretben elérhető Click kollekció lehetőséget ad a személyreszabott terek kialakítására, amelyek egyedivé varázsolják otthonát és környezetét. Megalkottunk számos rács-mintát, melyek segítségével megtervezheti saját padlózatát. Marmoleum Click grids overview page

Most játszhat a színekkel, árnyalatokkal és kialakíthatja egyedi kombinációját. Click here to visit the Forbo floorplanner

Marmoleum Click floorplanner

Technikai tájékoztató

Marmoleum Click technical specifications