Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linóleum

Akusztikus linóleum

Akusztikus linóleum burkolataink magasabb hangcsökkentő értékekkel rendelkeznek, amely a linóleumlaphoz illesztett speciális szigetelőrétegnek köszönhető. Így elérhetővé válik a 17 dB értékű hangcsökkentő hatás.

Akusztikus linóleum 2 változata elérhető:
• Marmoleum Decibel, parafa hátlappal-14 dB hangcsökkentő értékkel
• Marmoleum Acoustic, polyolefin hátlappal-17 dB hangcsökkentő értékkel

 • Akusztikus linóleum
 • Akusztikus linóleum
 • Akusztikus linóleum
 • 3032 Marmoleum Acoustic
  Marmoleum Acoustic

  Marmoleum Acoustic

  Marmoleum akusztikus padlóink 14 dB (ISO 717-2) hatással vannak az ütéshangra. Ez egy kétrétegű padlóburkolat, amely 2 mm-es Marmoleum-ból és egy 2 mm-es Corkment-tartóból áll

 • 1200
  Corkment

  Corkment

  A Corkment alsóréteg a normál Marmoleummal kombinálva 14 dB ütésállóság érhető el. Először a Corkmentet - a juta oldalával felfelé - a Marmoleum lap ugyanabba az irányba kell lehelyezni.

 • 3053 Marmoleum Real dove blue
  Marmoleum Decibel

  Marmoleum Decibel

  A linóleum padlón belül a Marmoleum Decibel 18 dB-vel a legnagyobb ütészajcsökkentést nyújtja. A Marmoleum Decibel 3,5 mm vastagságú padlóburkolat 2,5 mm-es Marmoleum, amely egy 1 mm vastag poliolefin habra lett laminálva.

Kollekció

Akusztikus kollekciónk

Akusztikus linóleum kollekciónk alacsonyabb dB értékű hangcsökkentő hatást ér el a linóleumhoz ragasztott speciális szigetelőrétegnek köszönhetően. Így elérhetővé válik a 17 dB értékű hangcsökkentő hatás.

Marmoleum Acoustic
Kollekciónk 14 dB-ig csökkenti a zajt (ISO 717-2). Egy dupla rétegű rendszerből épül fel: 2 mm Marmoleum hordozóréteg és 2 mm vastag Cork (Parafa) hátlap. Ez a burkolat tipus csökkenti a burkolási költségeket, mivel egyben lefektethető, nem szükséges egy külön parafa réteg előzetes lerakása.

Marmoleum Decibel
A legmagasabb értékű hangcsökkentő hatást biztosítja, 17 dB-ig. Vastagsága 3,5 mm: 2,5 mm vastagságú Marmoleum Real 1mm vastagságú polyolefine habra laminálva. A Marmoleum Decibel 25 színben a Real kollekció mintájára kapható.

Parafa alátét
Parafa alátétet a hagyományos Marmoleum kombinálásával szokták használni a legalább 14 dB hangcsökkentő hatás elérése érdekében ( ISO 717-2)
Először a parafa alátétet fektetik-a juta oldallal felfelé-a marmoleum lapokkal megfelelő irányban.Egy napot várnak a ragasztó száradásáig, aztán a Marmoleumot a parafa alátétre helyezik, követve a standard fektetési eljárásokat.

Marmoleum Decibel

Fenntartható & Tartós

A Természetesség Nyertese!

A Marmoleum 97%-ban természetes alapanyagból előállított linóleum, 70%-a felújítható, 43%-os újrahasznosítható tartalommal. Az egyik legfontosabb nyersanyaga a lenolaj, melyet a len haszonnövény magvaiból sajtolunk. A másik ilyen fontos nyersanyag a faliszt, amelyet a fenyő puha darálékából állítunk elő (a felhasznált fenyő kizárólag ellenőrzött erdőgazdaságokból származik) illetve juta, mely terményének rostjai biztosítják az anyag erősségét.

Mivel a Marmoleum összes összetevője természetes, olyan mintha tápanyagokból alkottuk volna meg. Ami azt illeti, a Marmoleum gyártásának folyamata nem egészen olyan, mint mondjuk a kemencében sült almás pitéé. Ami a Marmoleumot különlegessé teszi az az, hogy nyersanyagai termesztési helyeikről származnak - ahol a növények élőhelyükön növekszenek - mely gyakran csupán 12 hónapot jelent. A juta és a len egynyári növények, melyek betakaríthatóak, csakúgy mint a búza és a kukorica. A gyanta kitermelése folyamatos eljárás, miközben a faliszt a faipar hulladékanyaga, melyek európai haszonfa ültetvényekből származnak. A mészkő pedig bőségesen rendelkezésre áll.

A Marmoleum az egyszerű, természetes összetevők kombinációja. A Marmoleum nem tartalmaz adalékanyagokat azért, hogy tetszetősebb legyen, nincsenek olyan plusz és felesleges kiegészítői, melyek kiemelik még jobban zöld profilját és nem tartalmaz mesterséges összetevőket, azért, hogy javítsák a stabilitását és rugalmasságát. A Marmoleum az ami és semmi más.

Natural, Renwable, Recycled

Tisztítás és karbantartás

Marmoleum floorcare

Hegesztő zsinór

Hegesztő zsinór

A Marmoleum Új Generációja kollekciónak megfelelő színekben elérhető hegesztő zsinór uni-, illetve multicolor formátumban is

Itt letöltheti Marmoleum welding rods PDF

Marmoleum welding rods