Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linóleum

Marmoleum Solid

A linóleum padlóburkolat tisztasága Büszkén mutatjuk be új Marmoleum Solid kollekciót, amely ötvözi a vonzó, modern padlóburkolatokat páratlan sokoldalúságát az innovációval. Fedezze fel a Marmoleum Cocoa-t, melyhez kakaóhéjokat adtunk hozzá, egyedülálló szemcsés kialakítás érdekében. Vagy nézze meg a dombornyomott Slate designt, amely ötvözi a kő esztétikáját a Marmoleum padló melegével és tisztaságával. Nézze meg a videónkat, és fedezze fel, hogy a Marmoleum mennyire ki tud emelkeldeni a Solid sorozatával Cocoa, Concrete, Piano, Slate & Walton.

 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Solid
 • Marmoleum Solid
 • 3584 Marmoleum Cocoa tabletop B
  Marmoleum Cocoa

  Marmoleum Cocoa

  Az innováció, ami természetesen jön.
  A Marmoleum Cocoa magába foglalja a fenntartható dizájnt, és valóban új kiegészítés a Marmoleum padlón. A hagyományos Marmoleum-összetevőkhez a kakó héj hozzáadásával új és izgalmas felszíni textúrát hoztunk létre, amely mind a természetes megjelenést, mind pedig kortárs érzést teremt.


 • 3712 Marmoleum Concrete tabletop
  Marmoleum Concrete

  Marmoleum Concrete

  A modern betonpadló megjelenése a Marmoleum melegségével és természetességével. Nézze meg a videónkat!

  A Marmoleum Concrete szilárd márvány designja a klasszikus Marmoleum padlóktól és finom betonszerkezetétől különbözteti meg magát. A színpaletta semleges, meleg és hűvös színnel rendelkezik, de van benne 6 élénk szín, mely erős hangsúlyt teremt a padló kialakításában.

 • 3642 Marmoleum Piano tabletop
  Marmoleum Piano

  Marmoleum Piano

  A Piano az olaszul azt jelenti, hogy finoman, sima vagy puha. A Marmoleum Piano kialakításánál egy finom puha szálas érzés kombinálódott egy sima háttérrel, ami félig sima designt eredményezett szennyeződést elrejtő tulajdonságokkal. Nézd meg a videót, hogy inspirációt kapj!

  Piano padlóink tökéletes alternatívát kínálnak azok számára, akik szeretik a Walton családunk minimális és egyszerű esztétikumát, de talajrejtő tulajdonságokat igényelnek.

 • e3745 Marmoleum Slate tabletop
  Marmoleum Slate

  Marmoleum Slate

  A kő természetes textúrája inspirálta. A Marmoleum Slate egyedülálló dombornyomott textúrát vezet be, amely új dimenziót ad Marmoleum padlózásához. Az eredmény egy olyan felület, amely a kőzet időtlen esztétikáját tartalmazza a linóleum melegségével és tisztaságával.

 • Marmoleum Walton 3367
  Marmoleum Walton

  Marmoleum Walton

  A linóleum tiszta karakterének bemutatása. A Marmoleum Walton szilárd anyaga, sima felületével és minimális, anyagi megjelenésével a linóleum padlózat végső és tiszta képviselője.

A Marmoleum Solid

Defining pure spaces

A megújult Marmoleum Solid kollekció öt egyedi padlótextúrát tartalmaz, amelyek alapját képzik a tisztán megkülönböztethető modern terek kialakításának. Ez az innovatív linóleum padlócsalád az egyszerűséget kombinálja, izgalmas színekkel és szerkezettel.

Gondoljon a dombornyomásra Marmoleum Concrete a hozzáadott kakaóhéjjal Marmoleum Slate vagy Marmoleum Cocoa a színes sávok adta felületekre. Ez teszi a Solid padlókat feltűnővé.

Tekintse meg a videónkat, ahol a tervezőink mesélnek a kollekcióról:A Marmoleum Solid kínál:

Tiszta DESIG
● Eredeti és izgalmas dizájnok a textúra és a tapintás érzésével
● Kiterjedt színpaletta, amely illeszkedik a semleges, egyszínű színélményhez
● Olyan formatervezési minták, amelyek szépen ötvözik az olyan anyagokat, mint a fa, az üveg és a fém

Tiszta anya
● Természetes nyersanyagokból készültek, beleértve a lenmagolajat és a fa lisztet
● Korszerű újrahasznosított anyagok, például kakaóhéj használata
● ** A ** fenntartható padló megoldás: CO2 semleges és PVC-mentes

Tiszta érzelmek
● Sokoldalú, hiteles padlóburkolat, hosszú és büszke örökséggel
● A mély színárnyalatok és a jellemző kialakítások könnyedén összekapcsolhatók a belső térrel
● A tiszta és hiteles anyag hozzájárul ahhoz, hogy olyan környezetet hozzunk létre, ahol az emberek kényelmesen érezik magunkat

Marmoleum Slate linoleum flooring

Környezet

Fenntartható és tartós padlóburkolat

97% természetes nyersanyagok
72% gyorsan megújítható
43% újrahasznosított tartalom

Kiváló teljesítmény a természet által
A természetes, megújuló anyagokból készült Marmoleum padló a leginkább fenntartható, rugalmas padló. Nem tartalmaz ftalátokat, lágyítót és ásványolajat nem tartalmaz. A Marmoleum termelésben használt legfontosabb nyersanyagok a következők:

● lenmagolaj, amely a lenmagnövényekből származik
● ellenőrzött erdőkből készült fa lisztet és
● Juta, a természetes hátlap, amelyre a linóleum kalanderez.

A marmoleumot az összes fontos fenntartható globális ökocímkével rendelkezik, pl. Nordic Swan és a Blue Angel.

A Topshield2 a Forbo Floorings nagy teljesítményű UV-bevonat, amely minden Marmoleum padlóburkolatra vonatkozik. A Topshield2 megakadályozza a kopást a és a karcolást a tartós megjelenés megőrzéséhez, és lehetővé teszi a könnyebb tisztítást és karbantartást alacsonyabb időközönként."

Marmoleum raw materials

NCS & LRV

NCS & LRV

Töltse le itt a Marmoleum Solid NCS & LRV dokumentum

További dokumentációt itt talál: Download center

LRV
Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

NCS
A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

Marmoleum Solid NCS & LRV

Technikai tájékoztató

Techn. specs. Marmoleum Solid

Tisztítás és karbantartás

Marmoleum floorcare