Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vinyylilankut ja -laatat

Allura

Allura on alustaan liimattava vinyylilankku. Se tarjoaa laajimman valikoiman kuoseja, värejä, kokoja ja muotoja. Mallisto sisältää niin klassisia puulankkuja kuin moderneja betoni- ja terrazzo-laattoja. Allurassa yhdistyy maksimisuorituskyky ja erinomaiset suunnittelumahdollisuudet. Tutustu Allura kuoseihin Allura Wood & Allura Material.

 • Allura
 • Allura
 • Allura
 • Allura
 • Allura
 • Allura Wood 60082 natural rustic pine
  Allura Wood -mallisto

  Allura Wood

  Uusi Allura Wood -mallisto koostuu 49 puukuosista eri lankkukokoina. Normaalikokoisten 120x20cm ja 100x15cm lankkujen lisäksi tarjoamme pieniä 50x15cm sekä suuria 180x32cm kokoisia XXL-lankkuja. Mallistoon on lisätty myös uusi trendikäs pitkä ja kapea lankku, jonka koko on 150x15cm. Huom. lankkujen koot poikkeavat eri kuoseissa, katso alla olevasta taulukosta valitun kuosin koot.

  Allura Wood -mallisto koostuu luonnonmukaisista puulankuista, joissa on kaunis mattapinta. Uusi kohokuviointi korostaa lankun kuviota ja tekee niistä erittäin aidon näköisiä ja tuntuisia.

 • Allura Material 62513 grigio concrete
  Allura Material -mallisto

  Allura Material

  Uusi Allura Material -mallisto mallisto sisältää klassisia kivikuoseja, moderneja betonikuoseja sekä eloisia terrazzo-laattoja. Mallistoa on saatavana 50x50cm ja 100x100cm kokoisina laattoina, riippuen kuosista.

  Allura Material -mallisto sisältää uuden CIRCLE-laattakuosin, joka on ympyrä Ø 40 cm leikattuna 50x50 cm kokoisiksi laatoiksi. Laattaa voidaan helposti yhdistellä muiden värien kanssa.

 • Allura Strip 63505 iron
  Allura Strips -mallisto

  Allura Strips

  Allura Strips -mallistoa on saatavana neljässä eri värissä 0.70 mm kulutuskerroksella. Allura Strips -mallisto sopii yhdisteltäväksi kaikkien Allura Wood ja Material kuosien kanssa, jolloin voit helposti luoda haluamasi designin.

Allura-mallisto

Allura-mallisto

Allura on liimattava vinyylilankkumallisto, joka tarjoaa maksimivarmuuden ja erinomaiset suunnittelumahdollisuudet.

Allura-mallisto tarjoaa laajimman valikoiman kuoseja, värejä, kokoja ja muotoja. Mallisto sisältää niin klassisia puulankkuja kuin moderneja betoni- ja terrazzo-laattoja. Allurassa yhdistyy maksimisuorituskyky ja erinomaiset suunnittelumahdollisuudet. Malliston kuosit ja värit ovat huolella valittuja ja yhteensopivia toistensa kanssa.

Mallisto sisältää yli 100 kuosia ja väriä eri lankku- ja laattakokoina, aina pienistä 50x15cm kokoisista lankuista isoihin XXL 180x32cm ja 100x100cm kokoisiin lankkuihin ja laattoihin asti. Valikoimaan on myös lisätty uusi trendikäs 150x15cm lankkukoko sekä ympyrän muotoinen Circle-laatta, jonka avulla voidaan tehdä värikkäitä korostuksia.

Allura-mallisto koostuu kahdesta valikoimasta: WOOD ja MATERIAL.

WOOD
Allura Wood -mallisto koostuu klassisista ja nykyaikaisista puukuoseista, joissa on mukana niin hienovaraisia kuin erottuvia kuoseja. Uusi kohokuvioitu pintakerros saa puukuosit todella elämään. Wood-mallisto sisältää neljä digitaalisesti painettua kuosia, joiden avulla voit luoda vielä näyttävämmän lattiadesignin.

MATERIAL
Allura Material -mallisto sisältää sekä klassisia kivikuoseja että moderneja betonikuoseja uudella kohokuvioinnilla. Uusi ympyränmuotoinen laatta tarjoaa lisää suunnittelumahdollisuuksia.

Allura Dryback on mahdollista tiettyjen värien osalta asentaa chevron-ladonnalla.

Allura dryback

Löydä oikea Allura-mallisto

Löydä oikea Allura-mallisto

Jokainen kohde on erilainen ja asettaa omat vaatimuksensa lattialle. Tämä voi johtua aluslattiasta tai kulutuksesta. Myös asennustaidot tai kohteen koko vaikuttavat lattian valintaan. Yksi asia on varma: meillä on oikea tuote valikoimassamme.

Klikkaa alla olevia kuvia nähdäksesi mikä Allura-mallisto sopii kuhunkin kohteeseen.

Kuinka tilaat oikean tuotteen?
Käyttötarpeet määrittävät, mikä tuote sopii parhaiten kohteeseen.
DR7 - Allura 0,70 mm kulutuspinnalla
DR5 - Allura 0,55 mm kulutuspinnalla
FL1 - Allura Flex 1,0 mm kulutuspinnalla
FL5 - Allura Flex 0,55 mm kulutuspinnalla
CL5 - Allura Click Pro 0,55 mm kulutuspinnalla
EA7 - Allura Ease 0,70 mm kulutuspinnalla
PZ7 - Allura Puzzle 0,70 mm kulutuspinnalla

Jokaisella tuotteella on oma värinumero kuten 63496. Lisää yllä oleva koodi värinumeron jälkeen, saadaksesi halutun version tuotteesta.

Esimerkki
Jos haluat grey waxed oak -kuosin Allura Flex -versiona 1,00 mm:n kulutuspinnalla, valitse grey waxed oak -värinumero 63496 ja lisää FL1 numeron perään: 63496FL1.

Rakkaudesta lattioihin

Allura - rakkaudesta lattioihin

Allura tehdään innolla ja osaamisella, se edustaa vinyylilaattojen uutta sukupolvea

Tutkimme, miten ihmiset työskentelevät, elävät ja vuorovaikuttavat tämän päivän ympäristöissä. Yhdistämme rakennuksen muuttuneen dynamiikan tulevaisuuden trendeihin, innovoimme ja kehitämme tarjontaamme niin tuotteiden kuin designin osalta.

Ratkaisemme nykyisiä ja tulevia haasteita ja olemme kehittäneet ratkaisuja tärkeisiin kysymyksiin, kuten tilojen käyttökatkon lyhentäminen, lattiapäällysteiden uudelleenkäyttö ja vähäinen ympäristörasitus.

Suhtaudumme intohimolla designiin ja loputtomiin mahdollisuuksiin, joita voimme tarjota Alluran avulla ja yhdessä muiden Forbo-tuotteiden kanssa.

Työntekijämme ovat ylpeitä Allura-mallistostamme ja he haluavat kertoa työstään ja miten Allura-mallisto on saanut alkunsa.

Katso alla olevat videot Forbon työntekijöistä, jotka tekevät töitä Allura -vinyylilankkumalliston parissa.

Allura luxury vinyl tiles; the story of Arjen Roelofs

Kuvat & videot

Allura kuvat & videot

Allura sisältää yli 100 kuosia ja väriä eri lankku- ja laattakokoina, mikä mahdollistaa loputtomat designmahdollisuudet. Allura sopii erinomaisesti yhdisteltäväksi muiden Forbo tuotteiden kanssa, kuten Tessera ja Flotex. Katso alla olevat kuvat ja inspiroidu Allura-vinyylilankkujen mahdollisuuksista.

Tekniset tiedot

Allura tekniset tiedot

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Forbon Allura-vinyylilankut ovat helppohoitoisia kestävän PUR-pintakäsittelyn ansiosta.

Lataa tästä Allura hoito-ohjeet

Allura 62522 natural concrete | 63434 cool concrete dots

Pakkauskoot

Pakkauskoot

• 50x15 cm lankut toimitetaan 40 kpl pakkauksissa (3 m²).
Lavalla 84 pkt / 252 m².
• 50x50cm laatat toimitetaan 12 kpl pakkauksissa (3 m²).
Lavalla 84 pkt / 252 m².
• 100x15cm lankut toimitetaan 20 kpl pakkauksissa (3 m²).
Lavalla 78 pkt / 234 m².
• 120x20cm lankut toimitetaan 12 kpl pakkauksissa (2,88 m²).
Lavalla 95 pkt / 273,6 m².
• 150x15cm lankut toimitetaan 24 kpl pakkauksissa (5,4 m²).
Lavalla 50 pkt / 270 m².
• 150x28cm lankut toimitetaan 12 kpl pakkauksissa (5,04 m²).
Lavalla 54 pkt / 272,16 m².
• 180x32cm lankut toimitetaan 8 kpl pakkauksissa (4,61 m²).
Lavalla 57 pkt / 262,77 m².
• 100x100cm laatat toimitetaan kappaleittain (1 m²).
Lavalla 275 kpl / 275 m².
• Vinolankut 90x15cm toimitetaan 40 kpl pakkauksissa (4,5 m²).
Lavalla 42 pkt / 189 m².