Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vinyylilankut ja -laatat

Allura Puzzle

Kelluvasti asennettavilla Allura Puzzle -vinyylilaatoilla on ainutlaatuinen palapelikiinnitys. Mallistoa on saatavana 96x96 cm kokoisina laattoina, jotka ovat erityisesti suunniteltu kelluvaan asennukseen. Erinomaisen mittapysyvyyden ja kestävän palapelikiinnityksen ansiosta laatat soveltuvat asennettaviksi ilman liimaa kovan kulutuksen alueille. Allura Puzzle sisältää 18 puu- ja kivikuosia, jotka soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin.

  • Allura Puzzle
  • Allura Puzzle
  • Allura Puzzle
  • Allura Puzzle installation image
    Allura Puzzle -mallisto

    Allura Puzzle

    Allura Puzzle on ainutlaatuinen vinyylilaatta lujalla palapelikiinnityksellä. Laatat asennetaan ilman liimaa, minkä ansiosta ne ovat myös helppo irrottaa ja kierrättää.

Allura Puzzle -mallisto

Allura Puzzle -mallisto

Allura Puzzle tarjoaa yhdessä Allura Click ja Allura Ease -mallistojen kanssa täysin liimattomat lattiavaihtoehdot. Ainutlaatuiset palapelinmuotoiset Allura Puzzle -laatat ovat helppo asentaa ilman liimaa ja ne ovat myös helppo irrottaa ja kierrättää.

Erinomaisen mittapysyvyyden ja tuotteen rakenteen ansiosta laatat pysyvät tasaisena. Allura Puzzle tarjoaa ratkaisun kovan kulutuksen alueille lujan palapelikiinnityksen avulla.

Allura Puzzle sisältää 18 puu- ja betonikuosia, jotka soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin. Mallisto sopii erinomaisesti mm. kauppoihin ja myymälöihin ja kaikkialle mihin tarvitaan nopeaa asennusta tai väliaikaista lattiaratkaisua vahingoittamatta aluslattiaa.

Allura Puzzle -mallistoa on saatavana 96x96 cm kokoisina laattoina, joiden kokonaispaksuus on 5 mm ja kulutuspinnan paksuus on 0,7 mm.

Allura Puzzle loose lay vinyl tile

Löydä oikea Allura-mallisto

Jokainen kohde on erilainen ja asettaa omat vaatimuksensa lattialle. Tämä voi johtua aluslattiasta tai kulutuksesta. Myös asennustaidot tai kohteen koko vaikuttavat lattian valintaan. Yksi asia on varma: meillä on oikea tuote valikoimassamme.

Klikkaa alla olevia kuvia nähdäksesi mikä Allura-mallisto sopii kuhinkin kohteeseen.

Kuinka tilaat oikean tuotteen

Käyttötarpeet määrittävät, mikä tuote sopii parhaiten kohteeseen.

DR7 – Allura 0,70 mm kulutuspinnalla
DR5 – Allura 0,55 mm kulutuspinnalla
FL1 – Allura Flex 1,0 mm kulutuspinnalla
FL5 – Allura Flex 0,55 mm kulutuspinnalla
CL5 – Allura Click Pro 0,55 mm kulutuspinnalla
EA7 – Allura Ease 0,70 mm kulutuspinnalla
PZ7 – Allura Puzzle 0,70 mm kulutuspinnalla

Jokaisella tuotteella on oma värinumero kuten 63496. Lisää yllä oleva koodi värinumeron jälkeen, saadaksesi halutun version tuotteesta.

Esimerkki:
Jos haluat grey waxed oak -kuosin Allura Flex -versiona 1,00 mm:n kulutuspinnalla, valitse grey waxed oak -värinumero 63496 ja lisää FL1 numeron perään: 63496FL1.

Allura 63420 burned oak | 63432 smoke cement

Rakkaudesta lattioihin

Allura - rakkaudesta lattioihin

Allura tehdään innolla ja osaamisella, se edustaa vinyylilaattojen uutta sukupolvea.

Tutkimme, miten ihmiset työskentelevät, elävät ja vuorovaikuttavat tämän päivän ympäristöissä. Yhdistämme rakennuksen muuttuneen dynamiikan tulevaisuuden trendeihin, innovoimme ja kehitämme tarjontaamme niin tuotteiden kuin designin osalta.

Ratkaisemme nykyisiä ja tulevia haasteita ja olemme kehittäneet ratkaisuja tärkeisiin kysymyksiin, kuten tilojen käyttökatkon lyhentäminen, lattiapäällysteiden uudelleenkäyttö ja vähäinen ympäristörasitus.

Suhtaudumme intohimolla designiin ja loputtomiin mahdollisuuksiin, joita voimme tarjota Alluran avulla ja yhdessä muiden Forbo-tuotteiden kanssa.

Työntekijämme ovat ylpeitä Allura-mallistostamme ja he haluavat kertoa työstään ja miten Allura-mallisto on saanut alkunsa.

Katso alla olevat videot kuudesta Forbon työntekijästä, jotka kaikki tekevät töitä Allura -vinyylilankkumalliston parissa.

Allura luxury vinyl tiles; the story of Arjen Roelofs

Kuvat & videot

Allura kuvat & videot

Allura Puzzle koostuu 18 puu- ja betonikuosista, jotka sopivat moneen eri käyttökohteeseen. Katso alla olevat kuvat ja inspiroidu Allura Puzzle -vinyylilankkujen mahdollisuuksista.

Tekniset tiedot

Allura technical specifications

Hoito-ohjeet

Allura hoito-ohjeet

Forbon Allura-vinyylilaatat ovat helppohoitoisia kestävän PUR-pintakäsittelyn ansiosta.

Lataa tästä Allura hoito-ohjeet

Allura Puzzle installation

Pakkauskoot

Pakkauskoot

• 96 x 96 cm laatat toimitetaan kappaleittain (0,92 m²).
Lavalla 100 kpl / 92,16 m².