Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Segment

Beroende på användningsområde rekommenderar vi olika typer av golv för bästa möjliga prestanda. Här kan du välja mellan de vanligaste segmenten och se vilka golvbeläggningar som vi rekommenderar för den specifika tillämpningen.

Välj segment

 • Forbo Flooring Marmoleum Click 333358 Petrol + 333568 Delta Lace sovrum

  Bostäder

  Bostäder

  Vid större inredningsprojekt inser vi att det kan behövas mer än en leverantör. Vi har erfarenhet av samarbete från de allra första projektstadierna och kan därför erbjuda engagerad inredningsupport som hjälper dig att välja den mest lämpade och prisvärda produkten.

 • Kontor

  Kontor

  Kontor

  Vid renovering av kommersiella fastigheter behövs riktigt bra golv. Sannolikt eftersöks ett golv som gör att lokalerna skiljer sig från mängden, och ofta behövs en lösning som fungerar i hela byggnaden. Forbos produktportfölj gör det lätt att välja det perfekta golvet som tillgodoser just dina behov.

 • Retail

  Retail

  Retail

  Kundernas upplevelse av en butik handlar om så mycket mer än bara de varor och tjänster som erbjuds. Inredningen som helhet och den allmänna stämningen spelar en viktig roll för att ge kunderna den ultimata shoppingupplevelsen.

 • Djurönäset konferens lobby

  Hotell, Restaurang & Fritid

  Hotell, Restaurang & Fritid

  Besökarnas upplevelse av en fritidsanläggning handlar om så mycket mer än bara de aktiviteter de deltar i under tiden de är där. Inredningen som helhet och den allmänna stämningen spelar en viktig roll för att ge gästerna den ultimata besöksupplevelsen.

 • Coenecoop college

  Utbildning

  Utbildning

  Från förskolor till högskolor och universitet – skolor kräver attraktiva, slitstarka, säkra och hållbara golvlösningar. Hållbarhet och hygien är särskilt viktiga i områden som dagligen används av barn och unga vuxna.

 • Offentliga byggnader

  Offentliga byggnader

  Offentliga byggnader

  Forbo arbetar tillsammans med många statliga och lokala myndigheter och förvaltningsbolag. Vi hjälper kunder inom offentlig sektor att få bästa värde för pengarna genom att erbjuda en helt integrerad produktportfölj från en betrodd leverantör, i kombination med stöd från ett engagerat Key Account-team.

 • Tartu University Hospital Estonia

  Sjukvård

  Sjukvård

  Med miljontals kvadratmeter Forbo-golv installerade på vårdinrättningar runt om i världen varje år, är Forbo i framkant när det gäller att förstå de behov och problem vårdsektorn har i fråga om golv.

 • Rubroeks aged care_357x268

  Äldreomsorg

  Äldreomsorg

  På Forbo Flooring Systems inser vi att när det gäller att välja golvbeläggning för äldreboenden handlar beslutet om mer än bara funktion och prestanda. Att skapa en atmosfär som hjälper boende, personal och besökare att känner sig lika bekväm och avslappnad som i ett vanligt hem är ett grundläggande krav. Golven måste dessutom klara alla de dagliga krav en hektisk vårdmiljö ställer.

 • OEM

  Inredning (OEM)

  Inredning (OEM)

  Furniture Linoleum är ett ytbeläggningsmaterial som har flera användningsområden, till exempel på bänkskivor, skåp, väggpaneler samt diskar i butiker och receptioner. Furniture Linoleums unika utseende och taktila egenskaper ger varje föremål en egen karaktär.

 • Sportgolv

  Sportgolv

  Sportgolv

  I sport- och fritidsanläggningar vet vi att säkerhet och komfort är besökarnas främsta prioritet. Vi har en komplett produktportfölj som tillgodoser dina behov utan att behöva kompromissa med stil och det visuella intrycket av anläggningen.

 • Colorex

  Industri

  Industri

  Forbo står för garanterad prestanda inom alla typer av industriella miljöer – från elektronisk tillverkning och läkemedelstillverkning till laboratorier. Forbo Flooring erbjuder ett komplett produktsortiment med antistatiska, akustiska, ledande, vattenavvisande, halkfria, bakteriostatiska och bakteriehämmande egenskaper.

 • NS Dutch Railways

  Transport

  Transport

  Forbo erbjuder flera lösningar för transportbranschen. Alla våra produkter är fullständigt certifierade och kombinerar slitstyrka med utmärkt brandhärdighet, och finns i en mängd olika design- och färgalternativ.