Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Golv för transportsektorn

Transportsektorn

Här hittar du Forbos omfattande produktportfölj med kvalitetsprodukter utformade för att möta de specifika kraven inom järnväg, sjöfart och buss.

Transport main image

Transport

Golvlösningar inom transport

Forbo har utvecklat ett heltäckande produktutbud för golv- och väggbeläggningar anpassade för transportsektorn. Oavsett om du söker golv för järnvägs-, sjöfart- eller bussindustrin, kan vi erbjuda dig ett exceptionellt utbud av produkter och tjänster för att uppfylla de nödvändiga kraven.

I vår produktportfölj hittar du högpresterande entrésystem, linoleumgolv, heltäckningsmattor, flockade textilgolv och det bredaste utbudet av mönster och färger på marknaden, vilket ger dig en värld av val. Vi levererar även lim, tillbehör och specialinstallationsverktyg.

På Forbo Flooring Systems förstår vi fullt ut de logistiska utmaningarna för både nybyggnad och renoveringsprojekt. Vi kommer att arbeta nära dig för att förstå dina specifika krav och leverera optimala lösningar och service.

Transport - Rail

Segment

 • Coral FR Entrance Flooring

  Tåg

  Golv för tåg

  Tåg

  Forbo erbjuder en omfattande och kompatibel golv- och väggbeläggningsportfölj för järnvägssektorn. Alla golv är certifierade enligt EN 45545-2 med lägsta betyg på HL2. Inom portföljen finns entrésystem, linoleumgolv, textilmattor, flockade golv samt lim, tillbehör och installationsverktyg. Våra golvbeläggningar är helt certifierade för att passa många typer av tåg.

 • Flotex FR Marine

  Sjöfart

  Golv för sjöfart

  Sjöfart

  IMO-testade och godkända golv för sjöfartssektorn.

  För kryssning, passagerarfärjor, flodbåtar och anläggningar till havs är golvet ett av de svåraste områdena att upprätthålla en hög utseendestandard på.

  Golvmaterialet sätter tonen för ett fartygs övergripande utseende och känsla med många kriterier som påverkar så som estetik, hållbarhet, underhåll och kravet på IMO / MED-certifiering. Lägg till andra prestandakrav som halkmotstånd, ljudabsorption, komfort, antistatiska egenskaper, rengörbarhet och det blir uppenbart varför golvval är ett komplext val.

 • Bus & Coach

  Buss

  Golv för buss

  Buss

  Forbo erbjuder en heltäckande och kompatibel golvproduktportfölj för bussar. Inom portföljen finns entrésystem, säkerhetsgolv, vinylgolv och flockade golv samt lim, tillbehör och installationsverktyg.

Produkter

Produkter för järnvägs- sjöfarts- och bussektorn.

Golv och väggar för tåg

Vi har utvecklat ett heltäckande och kompatibelt golv- och väggbeläggningssortiment för den globala järnvägssektorn. Oavsett om du köper golvbeläggningar för höghastighets-, intercity-, lätta järnvägs- eller tunnelbanefordon, kan vi erbjuda dig ett brett utbud av produkter och tjänster för att uppfylla de nödvändiga kraven.

Alla golv är certifierade enligt EN 45545-2 med lägsta betyg på HL2. Inom portföljen finns entrésystem, linoleumgolv, textilmattor, flockade golv samt lim, tillbehör och installationsverktyg. Våra golvbeläggningar är helt certifierade för att passa många typer av järnvägsfordon.

Visa produkter för tåg & järnväg

Rail image
Marine image

Sjöfart

Golvet sätter tonen för ett fartygs övergripande utseende och känsla med många kriterier som påverkar, så som estetik, hållbarhet, underhåll och kravet på IMO / MED-certifiering. Lägg till andra prestandakrav som halkmotstånd, ljudabsorption, komfort, antistatiska egenskaper och rengöringsförmåga och det blir uppenbart varför golvval är ett komplext val.

Våra IMO-certifierade golv för sjöfart kan tryggt läggas på kryssningsfartyg, passagerarfärjor, charterbåtar och andra sjögående fartyg.Visa produkter för sjöfart

Golv för bussar

Vi har utvecklat en omfattande och kompatibel golvproduktportfölj för bussar. Inom portföljen finns entrésystem, säkerhetsgolv, vinylgolv och flockade golv samt lim, tillbehör och installationsverktyg.Visa produkter för bussar

Bus and Coach

Nyhetsbrev

Transpress nyhetsbrev

Prenumerera på Forbo Transports kvartalsvisa ** TRANSPRESS ** nyhetsbrev för att få de senaste produktuppdateringarna, företagsinformation och fallstudier samt allmänna branschnyheter från Forbo Flooring Systems.

Prenumerera nu!

Transpress logo

Mässor & utställningar

Transportmässor

Forbo kommer att ställa ut på följande mässor Kontakta oss i förväg för att ordna möten på någon av våra monter. Transportteamet ser fram emot att möta befintliga och nya kontakter inom järnvägs-, sjöfarts- och bussektorn.

Dokument

Dokument

Nedan hittar du dokument som täcker hela produktportföljen i våra tåg-, sjöfart- och bussapplikationer. Om du behöver mer information, vänligen maila oss så återkopplar vi så fort som möjligt.

Kontakt

Tjänster och logistik

Tjänster

Utöver bredden i våra produktportföljer för järnväg, sjöfart och buss, kombinerat med flexibilitet när det gäller att skapa anpassade design- och färglösningar som är skräddarsydda för ditt projekt, förstår vi att service är lika viktigt, särskilt när det gäller tid och kostnadshantering.

Forbo erbjuder en rad tjänster för både ny- och renoveringsprojekt som säkerställer maximal effektivitet från leverans till lagring, från märkning till förpackning och från installation till drift.

Specialstorlekar

För att spara tid och kostnader under installationen kan vi klippa till specifika rulllängder eller detaljerade planritningar, så att golvet enkelt kan läggas på plats.

Cut to shape icon

Specialpaketering

Oavsett om du behöver att alla leveranser ska göras på en pall med en specifik storlek eller kräver specifika lådor eller anpassad förpackning, kommer vi att se till att förpackningen matchar dina behov.

Specific packaging icon

Schemalagd materialleverans

Vi förstår att golvkraven för olika delar av ett projekt kommer att variera. Vi kan hjälpa till genom att gruppera ihop alla produkter som är specifika för din byggnadsplan, och se till att rätt material hittar rätt plats och rätt tid.

Material scheduling icon

Just in time-logistik

Genom att arbeta enligt en överenskommen kravplan kommer vi att se till att endast de produkter som krävs levereras i enlighet med ditt installationsprogram. Oavsett dina krav kommer vi på Forbo att arbeta med dig för att se till att projektet går smidigt och ger maximal effektivitet både när det gäller tid och kostnad.

Just in time logistics icon

Skräddarsydd märkning

Vi erbjuder en helt anpassad märkningstjänst för alla våra produkter, från artikelnummer till projektreferenser och streckkoder. Vi kommer överens med dig om vilken information som krävs innan vi skapar något unikt för ditt projekt.

Bespoke labeling icon