Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Utdanning – Teorirom

Komfortabelt, trygt og inspirerende

Teorirom

Det riktige læringsmiljøet

Det perfekte klasserommet er et miljø der studenter kan føle seg komfortable, trygge og inspirerte. Farger, belysning og akustikk påvirker læringsprosessen og hvor oppmerksomme elevene er i klasserommet. Forbo kan tilby en rekke løsninger som oppfyller alle disse kravene. Når man ser etter det riktige gulvet for et klasserom, er dette de viktigste elementene å ta i betraktning.

Velg et gulv som:
● Skaper en inspirerende atmosfære som fremmer konsentrasjon
● Er enkelt å rengjøre og vedlikeholde
● Er slitesterkt
● Bidrar til en sunt inneklima

Elever, studenter og lærere skal føle seg trygge, komfortable og inspirerte i klasserommene og forelesningssalene der undervisningen foregår.

Produkter som skal brukes:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  En naturlig vinner

  Marmoleum

  En naturlig vinner! Våre linoleumsbelegg i Marmoleum-serien er naturlige gulv forbundet med bærekraft, slitestyrke, høy kvalitet og innovativ design. Linoleum er laget av naturlige råmaterialer og er det mest bærekraftige gulvbelegget du kan velge. Produktserien Marmoleum er et CO2-nøytralt, robust gulvbelegg fra ende til annen. Oppdag den naturlige skjønnheten til Marmoleum-gulvene med over 300 farger og designer, alt fra marmorert til lineært og betongmønstret, tilgjengelig som banevare, fliser og planker.

 • Flotex Linear

  Flotex

  Sterkt og hygienisk

  Flotex

  Flotex er et unikt tekstilgulvbelegg som kombinerer det robuste gulvets slitestyrke og holdbarhet med teppegulvets kvalitet, varme og komfort. Flotex er et sterkt og hygienisk gulv, og siden det er helt vanntett, er det også det eneste tekstilgulvet som virkelig tåler å vaskes.

 • Eternal

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Opplev Eternal vinylbelegg. Hver dag, hele dagen.
  Denne kolleksjonen av vinylbelegg er laget for å fungere på en rekke bruksområder. Den varierte paletten av farger og designer gir muligheten til å skape den atmosfæren du måtte ønske i ethvert rom. Hver dag, hele dagen er Eternal den ideelle løsningen: på jobben, skolen og i treningsstudioet. Et gulv der føttene dine føles til stede, selv om tankene er et helt annet sted.

 • Tessera

  Tessera

  Prima ytelse

  Tessera

  Tessera teppefliser er kjent for sin estetiske styling og enestående ytelse i de mest krevende, sterkt trafikkerte miljøene. Vi tilbyr Tessera teppefliser i en rekke varianter: luv med løkker, skåret luv, både løkker og skåret luv og retningsfrie fliser. Flotte designmuligheter for alle deler av bygningen!

 • Allura

  Allura

  Sterkt og komfortabelt

  Allura

  Ønsker du estetikken til naturlige tre- og steingulv, men med fordelene til sterke og komfortable vinylfliser? Utforsk våre NYE Allura LVT-kolleksjoner. Varmt å gå på, førsteklasses dimensjonsstabilitet, enkelt å legge og lett å vedlikeholde. Vi tilbyr våre LVT-designer i flere konstruksjoner for å være sikre på at det alltid finnes et egnet valg for ditt bruksområde.